Pokušao i tamo ali nije mogao proći paypal zbog regije.
Pokušao i tamo ali nije mogao proći paypal zbog regije.
Meni odmah prošlo jer je DE regija.
Ja skidam jogurt sa SKI.........LOADED javim jel radi al sporoooo se skida.
Dobro optimiziran naslov za pc
Ja čekam FH 5 i 9.11,kao sav škrti svijet na Gamepass-u.
Eventualno kupujem ekspanzije ako budu zanimljive.
Meni je takva ekipa prejaka. Nade negdje 50 metara ispred auta da je grm nizih poligona ili da fale neki cesticni efekti pa onda povecalom analiziraju hahahhaha
A odmah post ispod linkas DF analizu a upravo oni zoomaju 400% da bi istaknuli razlike.....
Sta drugo ocekivat od ekipe koja je protjerana sa foruma nebrojeno puta i onda opet multiacounta da bi se mogli vratit trolat...
Sta mislis koliko ces dugo prezivjet sa ovim acountom..?....
Šta ugasit da bi igra bolje radila? Tj šta ne treba?
Za koliko bi fpsa zelio dic?
Nije ni bitno, ja zadovoljan i sa ovim. Al sam mislio da ima neki stvari koje ne trebaju pa da se to ugasi.
Možete me dodati na Steam/Xbox isti je gamertag. TiToBodyBag
za 12 eura i fh4 i fh5 ultimate...
uzeo 4 preko njih i radi evo skoro godina
...
Jedan od načina kako je isprobati.
Nije ni bitno, ja zadovoljan i sa ovim. Al sam mislio da ima neki stvari koje ne trebaju pa da se to ugasi.
Realno i vise nego dovoljno 🥂
Gdje je ti igraš? PC ili Xbox?
4k na TVu, sve na ultra, 60 fpsa bez picke, igra do jaja optimizirana
Xbox ili PC?
Skinuo za PC i XsX ali jos se ne moze igrat,gamepass.
Igrat cu na kompu jer imam rtx3080 pa kako sam vidio mogu sve extreme,4k i iznad 60fps
Skinuo za PC i XsX ali jos se ne moze igrat,gamepass.
Igrat cu na kompu jer imam rtx3080 pa kako sam vidio mogu sve extreme,4k i iznad 60fps
Ja budem igrao na Xbox-u i PC-u. I kad izađe na Steam-u. Kod mene na pc-u je sve na ultra.
Xbox ili PC?
PC - Steam
Koja je najjeftinija opcija za uzeti ovu igru? Jel postoji neka šema za VPNom haha
@Megatama
Samo se ti nemoj javljat za izbacivane accounte po svim živim HR forumima,od Gameplaya do zadnjeg Reboota.
@Megatama
Samo se ti nemoj javljat za izbacivane accounte po svim živim HR forumima,od Gameplaya do zadnjeg Reboota.
Hnmm vjerovatno si jedan od onih koje sam permabanao na RBu 🥂
Btw to za multiacountanje na BUG forumu se odnosilo i na tebe,iz aviona je ocito da su te protjerali pa si ........... nazad.
A sada se suzdrzi od trolanja jer i sam znas kako to zavrsava za tebe 🥂
Vratimo se na igru
Bas gledam Bang4Buck gamerove testove i na extreme 4k jedino rtx3090 ima koliko sam vidio uvjek iznad 60fps sto znaci da rtx3080 nema dok cak i rx6900xt pada na 50+fps
Reklo bi se da onda XsX nevjerovatno vrti ovu igru.
Ja se samo nadam da mi nece brzo dosadit kako je uvjek slucaj za mene sa Forza igrama....ali ih svejedno kupim 😁
Btw ovo mi nije normalno da dio igraca igra prije ako kupi skuplju verziju,instant ogroman minus igri.
Btw ovo mi nije normalno da dio igraca igra prije ako kupi skuplju verziju,instant ogroman minus igri.
Igri nikako ne može ići minus jer igra je ono što igraš i kao takva ne može dobiti minus jer ljudi koji su dali 100 eura za premium mogu igrati odma. Minus može jedino ljudima koji su donjeli takvu odluku.
Imam problem. Kad hoću da auto s krene lijevo ili desno dok ja držim pritisnutu kočnicu auto ode samo ravno. To dosada ni u jednoj igri nisam doživio niti vidio.
nije se igralo prijašnje verzije.... :D
zaletiš se preko brda i nišaniš mjesto za sljetanje
ako je to istina, onda su napravili kao u pravim automobilima sa ABS... treba kvačilo stisnuti
nije se igralo prijašnje verzije.... :D
zaletiš se preko brda i nišaniš mjesto za sljetanje
Budem probao.