Forza Horizon 5 izdvojena tema

poruka: 637
|
čitano: 269.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Forza Horizon 5

Zeznuo sam jednu misiju sad ne znam kako je ponoviti, jednu kip nisam uslikao i nije misija završena.. Zna neko kako je ponovit?

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Re: Forza Horizon 5

samo odi tamo di je misija bila i fotkj imaš zlatni i zeleni

16 godina
x18x05x kaže...

Zeznuo sam jednu misiju sad ne znam kako je ponoviti, jednu kip nisam uslikao i nije misija završena.. Zna neko kako je ponovit?

Pogledaj na mapi imaš li misiju pa odeš napraviti ponovo, ako ne možda kada se story završi otključaju opciju da se mogu raditi adventuri opet kao što ej bilo u FH 4. Ne mogu se sjetiti jel ostane adventure na mapi ili ne kada se završi, a ako uđem u igru zaglaviti ću 2 sata sigurno, a već sam danas peglao  

Inače mene igra oduševila kao i prethodne dvije FH...stari štih igre sa dovoljno noviteta da te tjera da ulupaš sati i sati. Jednostavno više niti jedna igra s autima mi nije dobra otkada sam počeo igrati forzu, kao da su me pitali kakvu igru s autima želim.

I da, optimizacija odlična, na mom kompu FHD rezolucija, ultra postavke u samom gameplayu između 80 i 100 fpsa,ovisno o situaciji, benchmark na istim postavkama postiže 76 fpsa. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2021 15:57 (lobotomac90).
14 godina
protjeran
Crocopzmaj12 kaže...

samo odi tamo di je misija bila i fotkj imaš zlatni i zeleni

Išao sam, nema za ponovit.

14 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...
x18x05x kaže...

Pogledaj na mapi imaš li misiju pa odeš napraviti ponovo, ako ne možda kada se story završi otključaju opciju da se mogu raditi adventuri opet kao što ej bilo u FH 4. Ne mogu se sjetiti jel ostane adventure na mapi ili ne kada se završi, a ako uđem u igru zaglaviti ću 2 sata sigurno, a već sam danas peglao  

Inače mene igra oduševila kao i prethodne dvije FH...stari štih igre sa dovoljno noviteta da te tjera da ulupaš sati i sati. Jednostavno više niti jedna igra s autima mi nije dobra otkada sam počeo igrati forzu, kao da su me pitali kakvu igru s autima želim.

I da, optimizacija odlična, na mom kompu FHD rezolucija, ultra postavke u samom gameplayu između 90-100 fpsa, bude naravno i ispod ali ovo je neki ingame prosjek dok sam gledao fps, benchmark na istim postavkama postiže 76 fpsa. 

Budem još istraživao.

9 godina
MEGATAMA kaže...
x18x05x kaže...
MEGATAMA kaže...

Odlicne su rally dionice i uzitak je vozit sa Imprezom i Evo kud je vozni model bolji jos je zvuk sa slusalicama grmljavina 😁

Bas su unaprijedili sve moguce....skoro sve.....replay je vjerovatno najlosiji od svih danasnjih utrka i to mi je za sad jedini minus.

Dali igra netko od vas na XsX u 30fps...zanima me dali to samo meni izgleda slughish i sa previse motion blura?....

Potvrđujem, očajno izgleda. 

A DFovci opet isticu kako je 30fps mode odlican...suludo.

oni vole motion blur

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
6 godina
Forza Horizon 5

u acolades imaš za obilježiti te misije, samo uđi u onu džumglu i fotkaj ih, sami će se otključat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crocopzmaj12 kaže...

u acolades imaš za obilježiti te misije, samo uđi u onu džumglu i fotkaj ih, sami će se otključat

Bio sam, nema kipića tamo gdje treba biti. Čim ssd zaradim novi bod za accolades idem probat opet.

9 godina
Forza Horizon 5

Kako vi danas igrate na Xboxu? US accounti? Meni (UK acc) piše "coming soon" i 9.11.?

0 0 hvala 0
16 godina
Forza Horizon 5

Moraš imati Premium addon bundle pa možeš igrati ako imaš aktivan game pass ultimate. Inače Premium verzija igre otključava igru od 5., a standardna verzija 9.11.

Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina

Aha, ja imam standardnu verziju... Ok, jasno.

14 godina
Forza Horizon 5

Jel zna tko kako upalit cinematic replay?

Mislim na mod kada kamera se sama mjenja.....

To Each His Own.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.11.2021 19:12 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Forza Horizon 5

Za vikend dosta.

Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina

jesi riješio one daily?

uopće neće da mi ga pokrene, kao ni onaj prvi u wekly onaj, neki games

14 godina
protjeran
Crocopzmaj12 kaže...

jesi riješio one daily?

uopće neće da mi ga pokrene, kao ni onaj prvi u wekly onaj, neki games

Nisam, ima zanimljiviji stvari od toga. Kupio Rimac auto za Drag te speedtrap. Slijedeći je Jesko.

3 godine
neaktivan
Ja sam Jesko kupio sa onim jednim kuponom i auto je osim brzine,neupravljiv sa isključenim assistima.
6 godina

rješavaj ove challenge, jer sa njima dobijaš bodove, kojima kupuješ automobile, koji su u pravilu nedostupniji kroz igru

11 godina
Forza Horizon 5

jel vozi netko na volanu sa 900 stupnjeva, kakva je voznja, igrao assetto corsu, ovo mi se vise cini za gamepad jer sam sve nastavke sa gamepadom igrao al bi probao sa volanom, jedino mi fali nekako rucna jer sam ju cesto koristio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crocopzmaj12 kaže...

rješavaj ove challenge, jer sa njima dobijaš bodove, kojima kupuješ automobile, koji su u pravilu nedostupniji kroz igru

Pojasni?! Misliš one nagrade što su na onom main screen-u? Oni auti..

6 godina

tako je, nisam siguran hoće li biti kao u fh4, po 4 sezone...

uglavnom, na start ekranu gore lijevo imaš za ući i koje challenge trebaš obaviti i koliko bodova dpbiješ za koji, a pomoću njih tamo otvaraš mogućnost kupnje automobila samo uz te bodove

12 godina
Forza Horizon 5

Ljudi jeste li zadovoljni kako igra radi na PCu? Ima li nekih većih problema? Čitao sam da sa stutterom problema ima samo Steam verzija, na MS Storeu da radi okej.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Forza Horizon 5

Meni steam verzija radi ok, 2 puta sam primjetio kako je pao fps ali nakratko i skoro nezamjetno. Na mojoj konfi na 4k rezi na high/ultra postavkama sa ugašenim motion blurom ide 90 fps u prosjeku. Ma da bi riječ rekao o optimizaciji.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Forza Horizon 5

Ja igram gamepass verziju i nisam nasao drugi nacin da uklonim micro stutter osim spustanja na 60hz sa 120hz.

Ekipa pise da je pokusala rijesit taj stutter na razne nacine...gasenje antivirusa,gasenje nvidia bara,reinstalacijom winsa,instaliranje igre na ssd gdje je os,instalacijom igre na ssd gdje nije os itd itd...vecinom neuspijesno.

Ja sam na svu srecu rijesio mjenjanjem refresha ekrana ali je blesavo da to moram radit jer recimo FH4 radi savrseno na kompu ali ok ovo je tek izaslo.

Ono sto me je apsolutno najvise iznenadilo je da jedino extreme postavke daju slicnan vizualni dojam kao performance mode na XsX jer ako spustim na ultra onda planine u daljini izgube ove superdetaljne teksture i planina izgleda kao flat poligoni sto je nevjerovatno za ultra postavke na pcu....

Suludo je da na kompu moram koristit extreme postavke da bi vizualno bilo slicno kao na konzoli,istina na extreme pc verzija ima detaljnije teksture oko auta nego performance na konzoli ali sveukupno se to ne kuzi dok se te flat planine itekako isticu i enormno mi kvare taj realisticni vizualni dojam.

Takodjer je pop in geometrije itd poprilicno vidljiv na ultra pc postavci....

Ne znam dali nisu ulozili dovoljno truda u pc verziju ili je stream asseta prilagodjen brzom ssdu u konzoli pa to uzrokuje te probleme na kompu.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Forza Horizon 5

Ako je netko nestrpljiv i ima veci instaliranu igricu (ili optiku za brzi download) na Xbox-u moze vec danas igrati putem gamepass-a na konzoli ako promjeni regiju na New Zeland . Isprobano i radi

• (Select Settings-Click System-Proceed to Language and Location-Change Location to New Zealand-Reset Xbox console)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MEGATAMA kaže...

Ja igram gamepass verziju i nisam nasao drugi nacin da uklonim micro stutter osim spustanja na 60hz sa 120hz.

Ekipa pise da je pokusala rijesit taj stutter na razne nacine...gasenje antivirusa,gasenje nvidia bara,reinstalacijom winsa,instaliranje igre na ssd gdje je os,instalacijom igre na ssd gdje nije os itd itd...vecinom neuspijesno.

Ja sam na svu srecu rijesio mjenjanjem refresha ekrana ali je blesavo da to moram radit jer recimo FH4 radi savrseno na kompu ali ok ovo je tek izaslo.

Ono sto me je apsolutno najvise iznenadilo je da jedino extreme postavke daju slicnan vizualni dojam kao performance mode na XsX jer ako spustim na ultra onda planine u daljini izgube ove superdetaljne teksture i planina izgleda kao flat poligoni sto je nevjerovatno za ultra postavke na pcu....

Suludo je da na kompu moram koristit extreme postavke da bi vizualno bilo slicno kao na konzoli,istina na extreme pc verzija ima detaljnije teksture oko auta nego performance na konzoli ali sveukupno se to ne kuzi dok se te flat planine itekako isticu i enormno mi kvare taj realisticni vizualni dojam.

Ne znam dali nisu ulozili dovoljno truda u pc verziju ili je stream asseta prilagodjen brzom ssdu u konzoli pa to uzrokuje te probleme na kompu.....

Mislim da su toga svjesni jer sam negdje na Redditu pročitao da rade i na optimizacijii korištenja VRAM-a kod extreme postavki jer valjda nakon nekog vremena se VRAM napuni i igra počne štucati...

12 godina
Forza Horizon 5

Ako nekoga zanima Empress radi, samo pazite da vas anti virus ne shebe...

I nemojte koristit Windows Defender jer ga detektira kao trojan i neće restorat datoteku.

Na mojoj konfi koja je već stara ko Isusove sandale igra radi mrak na High nisam još prćkao po custom.

Konfa je i5 6400 8 gb rama i gtx 1060 6 gb.

Uživajte!

EDIT:

LOL radi i RESHADE!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2021 17:33 (Streetpunk).

0 0 hvala 0
11 godina
FileFicho kaže...
MEGATAMA kaže...

Mislim da su toga svjesni jer sam negdje na Redditu pročitao da rade i na optimizacijii korištenja VRAM-a kod extreme postavki jer valjda nakon nekog vremena se VRAM napuni i igra počne štucati...

Stutter je i na ultra ne samo extreme a i ocito i na nizim postavkama jer ekipa sa gtx1060ti itd takodjer ima stutter.

Meni pomaze jedino spustanje refresha panela kao sto sam vec naveo.

Ovo sto sam naveo da na pc ultra teksture planina izgledaju puno losije nego na performance mode kod XsX konzole vjerovatno ima veze sa streamingom detalja....bas se mora doc blizu planine da se ucitaju detaljne teksture.

Skupio sam 8-9h igre,bas mi je full igriva i steta sto se opcenito premalo spominje ovaj novi vozni model koji je gamechanger za serijal.

Nekako mi je najdraze vozit aute tipa Mitsubishi EVO,Subaru Imprezza,tojest Jap klasike bilo po asfaltu ili blatu.

Kakve vi aute preferirate?

6 godina
Streetpunk kaže...

Ako nekoga zanima Empress radi, samo pazite da vas anti virus ne shebe...

I nemojte koristit Windows Defender jer ga detektira kao trojan i neće restorat datoteku.

Na mojoj konfi koja je već stara ko Isusove sandale igra radi mrak na High nisam još prćkao po custom.

Konfa je i5 6400 8 gb rama i gtx 1060 6 gb.

Uživajte!

EDIT:

LOL radi i RESHADE!!!

Koji reshade? 

13 godina
Stavio skidati pa sutra isprobam. Preko 100 GB ima, malo me iznenadilo.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Hexfire kaže...
Stavio skidati pa sutra isprobam. Preko 100 GB ima, malo me iznenadilo.

I FH4 je tako nesto oko 100gb mozda malo manje.

Na cemu planiras igrat?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice