daj mi recite jel se isplati uzet plejku i igrat fifu u kakvom takvom miru il ostat na pc i borit se s čiterima..upravo sam online draft osvojio, a joystick mi bio na stolu..samo x stinsuo da idem dalje u drugi krug vjerujem da toga nema baš na plejci
daj mi recite jel se isplati uzet plejku i igrat fifu u kakvom takvom miru il ostat na pc i borit se s čiterima..upravo sam online draft osvojio, a joystick mi bio na stolu..samo x stinsuo da idem dalje u drugi krug vjerujem da toga nema baš na plejci
Ja sam imao isti problem, uzeo Ps4 prije 2 tjedna kad je bio na popustu, te sad čekam izlazak Fife 18. Neki kažu da je glupo uzeti radi jedne igre konzolu, ali evo meni nije žao ni lipe, makar ona stoji i čeka 26.09. :D.
Tu i tamo se nađe još koja igra, npr. Crash i Rachet koji ću odigrat zbog toga jer sam te igre igrao ko klinac, a tu i tamo se i stari ukljući :D
Poslije dugogodišnjeg igranja virtualnog nogometa na pc, dugo sam se dvoumio i na kraju odlučio prijeći na konzolu. FIFA i njen fut mod poprima sve veće razmjere i jednostavno više nemam vremena da me hebu tamo neki debili koji se spuštaju na tu razinu da varaju kako bi došli do dobre momčadi i na kraju vjerovatno kuburili sa sebi sličnim gnjidama.
Ono što mene zanima je isključivo virtualni nogomet tj. FIFA i konzolu sam uzeo isključivo zbog iste. Moram priznati da sam se ove sezone naigrao i imao momčad koju sam na pc-u mogao samo sanjati.
Kada se samo sjetim koliko coinsa su mi izmuzli sami ugovori na pc, dok se na konzoli cijele sezone prodaju za minimalac. Samo na ugovorima ćeš uštediti za neku mega zvijezdu od kartice.
Ono što mi je išlo na ruku je to, što mi je nekad jak pc počeo gubiti korak i postajao sve slabiji za pokretanje novih gaming naslova.
Odavno sam rekao da je fifa na PC izgubila svaki smisao i ako hoćeš normalno igrati moraš se prebaciti na jednu od konzola. Osobno mi je draži PS4 jer ima naš store u kojem kupujem u našoj valuti s našim kreditnim karticama. Imaš službu za korisnike s kojom sve riješiš u par minuta itd.
TheMaverick tocno te razumijem ja mislim da ove godine nisam kupio niti jedan contract,sve sam ih dobio iz packova na pocetku kad sam kretao igrat i pokoji draft sto sam odigrao,a imam preko 2500 + tekmi odigrano
imam jos par pitanja pošto vidim da vas je dosta na konzolama
1. frend i ja planiramo kupiti fifu pola pola za ps4 te djelimo acc zanima me ako uzmemo na njegovom acc-u special edition(Ili kak se već zoive) hoću li i ja biti u mogućnosti igrati ranije 3 dana ili samo on?
2. isto tako da li ću i ja dobiti bonuse ili samo on?
3. mislite li da će cijena preordera još ići dolje?
znači plejka se uzima..kad bude neki bundle sa dodatnim joystickom i fifom bum si uzeo jer fkt ovo više nema smisla na kompu..sinoć igram ..imam prosječnu momčad engleza..samo gold ništa posebno..protiv lika koji ima sve if kartice svih boja i šara..on me razbio 5-1 sa 16 udaraca po golu a 14 u okvir..a ja 1-1 na golmana..i gađam korner zastavicu..drugi mi dođe sa španjolcima nabrijanim..ronaldo mesi i ekipa..njega lagano pobjedio..sad tu na koga na letiš..neki fkt znaju igrat..a neki su valjda klinci pa uče varati
plejka i fifa 18 i uživanje
U istoj situaciji prosle godine bio kao ti. Od Fife 12 igrao redovito na PC-u, zivce su mi jeli cheateri da to nije bilo normalno. Izlaskom Fife 17, uzeo konzolu zajedno s igrom i nisam pozalio ni malo. Od izlaska igre do sada igram cijelo vrijeme i vjerojatno cu igrat do izlaska Fife 18.
imam jos par pitanja pošto vidim da vas je dosta na konzolama
1. frend i ja planiramo kupiti fifu pola pola za ps4 te djelimo acc zanima me ako uzmemo na njegovom acc-u special edition(Ili kak se već zoive) hoću li i ja biti u mogućnosti igrati ranije 3 dana ili samo on?
2. isto tako da li ću i ja dobiti bonuse ili samo on?
3. mislite li da će cijena preordera još ići dolje?
1. trebao bi moći i ti igrati ranije
2. bonuse može koristiti samo onaj acc za kojeg je igra kupljena
3. neće jer niti jedne godine do sada cijena preordera nije padala pa ne vidim zašto bi pala ove godine.
Samo bih dodao. Ako fifu kupite u digitalnom obliku onda bonus koristi onaj acc preko kojeg je igra kupljena. Ako kupite igru na disku u kutiji ćete dobiti kod koji treba upisati na PSN kako bi aktivirali bonuse. To se možete dogovoriti tko će koristiti. Možeš i ti a može i on, ovisno tko prvi upiše kod po vašem dogovoru.
ako moze neko da pomogne, do sada sam za zadnje dvije fife uzimao kod preko olx.ba tacnije samo sam kod uzimao, ali sada sam htio uraditi prednardzbu sa orgina (po prvi put placaje i kupovina preko neta) , zanima me da li postoji mogucnost da kada kupim igru da igra nije dostupna za moju regiju BiH ili su igre sve FREE Region, i kada uradim prednarudzbu da li ce meni kod stici na e-mail pa ga ja trebam ukucati na orgin ili se igrica automatski spremi u MY GAME LIBRARY?
ako moze neko da pomogne, do sada sam za zadnje dvije fife uzimao kod preko olx.ba tacnije samo sam kod uzimao, ali sada sam htio uraditi prednardzbu sa orgina (po prvi put placaje i kupovina preko neta) , zanima me da li postoji mogucnost da kada kupim igru da igra nije dostupna za moju regiju BiH ili su igre sve FREE Region, i kada uradim prednarudzbu da li ce meni kod stici na e-mail pa ga ja trebam ukucati na orgin ili se igrica automatski spremi u MY GAME LIBRARY?
Po logici stvari ako igra nije dostupna za tvoju regiju onda ti ne bi dali niti mogučnost preordera. Ovo govorim pod uvjetom da si se pri registraciji na origin koristio osobnim podacima koju su vjerodostojni.
Ja sam iz Bih ,napravio sam US nalog.
Medjutim ,posto mi se ,ocito,ne slazu podaci sa paypal-a i US acc . za pS4 morao sam da na ebay kupim
vaucer od cca 60 $ pa onda ukucas vaucer u PSN store i onda kupim fifu 18 ,naravno preorder.
Igra se pojavi u acc. i sad mi ide sat sa odbrojavanjem dana do izlaska igre , :)
Mislim da iz Bih drugacije ne moze ,govorim za PS4,za PC mozes sa paypal da kupis igru na originu direktno .
Moze li li pomoc?
da li neko zna kada se skidaju novci s racuna na banci ako se preorder igrice napravi?
hvala unaprijed na pomoci.
Moze li li pomoc?
da li neko zna kada se skidaju novci s racuna na banci ako se preorder igrice napravi?
hvala unaprijed na pomoci.
odma..bar meni
JA SAM JUCER UJUTRO NAPRAVIO PREORDER, I DANAS ISAO NA BANKOMAT.
STANJEN A RACUNU JE ISTO KAO PRIJE PAR DANA. A IGRA MI SE NALAZI UREDNO U LIBRARY-U.
vjerojatno se je promijenila ip adresa, jer sam presao na drugu mrezu. i sta sad da napravim?
vjerojatno se je promijenila ip adresa, jer sam presao na drugu mrezu. i sta sad da napravim?
novce ce ti uzet na dan kad dode van ili par dana prije izlaska na trziste.. tako je uvijek bilo dosad...
Zna li netko mozda da li ovo igranje 3 dana ranije kod preordera Ronaldo Edition verzije igre vrijedi i za disk ili samo za digitalne verzije? Znaci ukoliko npr. napravim preorder disk verzije (ronaldo edition jel) u sancta domenici, da li stvarno salju 26.09. odnosno 3 dana ranije?
Zna li netko mozda da li ovo igranje 3 dana ranije kod preordera Ronaldo Edition verzije igre vrijedi i za disk ili samo za digitalne verzije? Znaci ukoliko npr. napravim preorder disk verzije (ronaldo edition jel) u sancta domenici, da li stvarno salju 26.09. odnosno 3 dana ranije?
Vrijedi, samo je pitanje hoćeš li igru dobiti tri dana ranije? To ti mogu samo oni odgovoriti pa pošalji upit njima. Najsigurnije je sam podići igru iako recimo prije dvije godine igru su mi poslali na sam dan izlaska. S obzirom da puno ulažu u sebe i promociju dućana vjerujem da bi mogao dobiti igru tri dana ranije. No svakako ih kontaktiraj pa provjeri. Imaš mail, telefon pa što ti zgodnije. Kaj ne uzmeš icon edition preko igre i dobiješ 10% popusta. Po meni se isplati s obzirom na broj packova koje dobiješ. Lijep je to poguranac. Ja tako uzeo.
Pitao sam. Vrijedi i za disk verzije, znaci salju 3 dana ranije. Volim imat kutije jbg, zato necu ICON verziju.
Pitao sam. Vrijedi i za disk verzije, znaci salju 3 dana ranije. Volim imat kutije jbg, zato necu ICON verziju.
Nisam mislio da ne vrijedi već sam posumnjao u HR način shvaćanja posla i brzinu dostave. No lijepo je čuti da se ljudi trude. Nekad je i meni bilo bitno box izdanje a sada mi svejedno. Samo sam skupljao smeće po kući. Ovako mi praktičnije. Nema medija, samo deri. Koliko vidim ronaldo edition je neznatno jeftiniji od icon pa mi onda i to sugerira kaj mi je bolje. Uz sve to 20 jumbo packova nije za baciti, samo oni vrijede oko 300 kn. Naravno svatko kupi ono kaj mu bolje paše.
Koga briga... negdje kroz par tjedana kad će biti demo.
S obzirom na isti engine ne bi se trebao bitnije mijenjati u odnosu na fifu 17.
Nisam mislio da ne vrijedi već sam posumnjao u HR način shvaćanja posla i brzinu dostave. No lijepo je čuti da se ljudi trude. Nekad je i meni bilo bitno box izdanje a sada mi svejedno. Samo sam skupljao smeće po kući. Ovako mi praktičnije. Nema medija, samo deri. Koliko vidim ronaldo edition je neznatno jeftiniji od icon pa mi onda i to sugerira kaj mi je bolje. Uz sve to 20 jumbo packova nije za baciti, samo oni vrijede oko 300 kn. Naravno svatko kupi ono kaj mu bolje paše.
Pa normalno kada je u pitanju FIFA, igra koja izlazi svake godine i prvenstveno igras zbog Multiplayera.... tamo za npr. 5-10 god realno neces imati nikakve koristi od FIFE 16/17, cak niti to box izdanje neces moci bas nesto unovciti ako se odlucis za taj podhvat. Ipak, BOX je ipak BOX i uvijek ce vrijediti vise (realno gledajuci). Drugo su Single Player igre (prvenstveno remek dijela) koje ces nekad u buducnosti itekako moci unovciti ili htjeti ponovno odigrati, a sto se tice digitalne igre opcenito..... eh kada tada bi otisle u potpuni zaborav da se pitaju samo ovi iz velikih kompanija, srecom se ne pitaju (scene releases), a osim toga:
https://www.stopfakes.gov/article?id=How-Long-Does-Patent-Trademark-or-Copyright-Protection-Last tako da nema smisla, slati ih u zaborav (dugorocno razmisljanje).
Ironicno ali zahvaljujuci piratima cemo nekada imati zbilja veliku zbirku video igara, a vjerojatno i muzeje cime ce gaming industrija biti jaca nego ikad....
Pa normalno kada je u pitanju FIFA, igra koja izlazi svake godine i prvenstveno igras zbog Multiplayera.... tamo za npr. 5-10 god realno neces imati nikakve koristi od FIFE 16/17, cak niti to box izdanje neces moci bas nesto unovciti ako se odlucis za taj podhvat. Ipak, BOX je ipak BOX i uvijek ce vrijediti vise (realno gledajuci). Drugo su Single Player igre (prvenstveno remek dijela) koje ces nekad u buducnosti itekako moci unovciti ili htjeti ponovno odigrati, a sto se tice digitalne igre opcenito..... eh kada tada bi otisle u potpuni zaborav da se pitaju samo ovi iz velikih kompanija, srecom se ne pitaju (scene releases), a osim toga:
https://www.stopfakes.gov/article?id=How-Long-Does-Patent-Trademark-or-Copyright-Protection-Last tako da nema smisla, slati ih u zaborav (dugorocno razmisljanje).
Ironicno ali zahvaljujuci piratima cemo nekada imati zbilja veliku zbirku video igara, a vjerojatno i muzeje cime ce gaming industrija biti jaca nego ikad....
Iskreno, kada 26.09. izađe fifa 18, s fifom 17 mogu obrisati guzicu. Ta igra me više ne interesira niti je više ikada pokrenem. S ostalim igrama je isto. Obično ih igram malo duže ali jednom kada igru završim nikada je više ne pokrenem niti me interesira tako da bilo koja igra za mene nema nikakvu vrijednost. To je jednokratna zabava koja traje kraće ili duže. FIFA mi je zabava do onog trenutka dok ne izađe nova FIFA, i sve ispočetka. Znači ne interesiraju me nikakve zbirke igri jer mi to nema nikakvog smisla. Stalno izlaze nove igre koje želim probati i nemam volje niti želje vraćati se nečem što je zastarjelo ili što sam jednom prošao.
Ali bar mogu dobit nekih 150kn natrag kad ju prodam na kraju sezone.
Ali bar mogu dobit nekih 150kn natrag kad ju prodam na kraju sezone.
Ali ne možeš zato na početku sezone dobiti 40 packova koji koštaju 700 kn da ih ideš kupovati, pošto icon edition postoji samo u digitalnom obliku. Rađe onda uzmem icon edition, poberem 40 packova, možda nešto dobijem u njima i cijelu godinu ne razmišljam moram li ubaciti disk ili izvaditi neki drugi. Samo palim i gasim konzolu. Igru igram dok ne izađe nova a kada nova izađe oglasnik je pun stare i teško da možeš dobiti za nju 150 kn kada je prodaju i za manje. No nebitno, svatko postupa kako misli da je njemu najisplativije..