- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne moras nista mijenjat,a ako da onda bi ja Ben Arfu na mjesto Nanija
Igra s jednim napadačem koji nema max che i ne mora ništa mijenjati?
ne moras nista mijenjat,a ako da onda bi ja Ben Arfu na mjesto Nanija
Igra s jednim napadačem koji nema max che i ne mora ništa mijenjati?
Za 30k kupi Cecha i Ben Arfu i halaj dalje...
Za 30k kupi Cecha i Ben Arfu i halaj dalje...
Ako uzme cecha morat će mijenjati mangalu. Ako baš hoće francuza može ići na kaboula ili sakha. Ako želi zadržati sadašnjeg napadača, ben arfa je jedino rješenje a ako želi zadržati nania, benzema mu je opcija za napadača s max che a da ništa dodatno ne troši..
U ovoj formaciji draži mi je jedan robustan napadač nego neki od 170 cm ma kako dobar bio...
Nudim Fifa 14 PS3 coinse za Fifa 13 PS3 coinse.
Ako je netko za razmjenu molim neka mi se javi na PM.
Tuzno je kako takvi primjerci uopce disu.... ne razumijem zasto nije ban popio, lik nista drugo ne radi osim sta spamma... jbg, osnovna skola je zahebancija pa ima vremena.
Zapustio se ovaj forum, pogotovo po pitanju takvih stvari nažalost.
Ne kužim, sudac je tu potpuno u pravu. Kompany se nije dobro postavio ovaj ga je prošao i Kompany ide na rušenje. Jasno ko dan - crveni.
Kompany je gurnut s leđa i trebao je dobiti prekršaj. Ne možeš preko nekoga prijeći, pregazit ga i uzeti mu loptu... sve poslije kaj se dogodilo bilo je po pravilima. No do toga ne bi došlo da je sviran prekršaj na kompanyu..
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/prcko_croatia/2014/video/187464187
Evo link gdje sam dao gol direktno iz kornera sa Sterlingom. Uz vrlo malu pomoć golmana. :-)
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/prcko_croatia/2014/video/187464187
Evo link gdje sam dao gol direktno iz kornera sa Sterlingom. Uz vrlo malu pomoć golmana. :-)
Pomoć je uvijek dobrodošla, pogotovo kod gola...
Znači sad gledam u storeu i iman neka 4 free gold packa. Otvorin packove i dobijen Balotellija, Benzemu i Lukakua od boljih igrača.
Problem je što su sva 3 untradeable, znači koji qrac?
Znači sad gledam u storeu i iman neka 4 free gold packa. Otvorin packove i dobijen Balotellija, Benzemu i Lukakua od boljih igrača.
Problem je što su sva 3 untradeable, znači koji qrac?
Znaci qurac koji dobijes kao poklon 5 paketa, ali nema prodaje.
jel mi moze neko rec u futu 20 i neka minuta, rezultat 0:0 lik stisne pauzu i izadje iz igre. kome pobjeda ide? ili kome bi tribala ic?
Da si vodio, a on otišao, tebi bi se pisala pobjeda 3:0.
U prvih 5min se nikome nista ne pise. Kasnije ako izade onaj koji je izaso gubi tekmu.
znaci contracte sam izgubia. a pobjedu nisam dobia. bor utakmica mi je ostao isti. znaci ka da nisam igra. al ocito je bilo da je on pritiska pauzu i izasa iz igre. koji debil.
U prvih 5min se nikome nista ne pise. Kasnije ako izade onaj koji je izaso gubi tekmu.
To vrijedi samo u regular seasonsu čini mi se. U FUT-u, u bilokojoj minuti, ako vodiš i protivnik izadje piše ti se pobjeda, ako je izjednačeno ili gubiš, utakmica se ne gleda (osim ako je onaj bug u zadnje 2,3 tekme pa ostaneš u diviziji ili padneš) i gubiš samo contracte i fitness.
hvala. to je bzvz. onda neki debili izadju jer vidi u prvih 20 minuta da ce izgubit, i ode iz utakmice. koji kreteni.
hvala. to je bzvz. onda neki debili izadju jer vidi u prvih 20 minuta da ce izgubit, i ode iz utakmice. koji kreteni.
Oni će dobiti poraz (osim ako su cheateri i korist trainer) ako izadju u bilokojoj minuti i pri bilokojem rezultatu.
ovaj nije bia cheater jer se vidilo da je stiska pauzu i onda izasa iz utakmice. barm islim da to nije cheater
jel to samo meni ne radi fut?
mogu li na st patrick kupu kombinirat igrace iz sj. irske i republike irske ili moraju svi bit iz iste drzave? ako ga jednom osvojim,mogu li ga ponovo igrat i dobit coinse i gold pack?
mogu li na st patrick kupu kombinirat igrace iz sj. irske i republike irske ili moraju svi bit iz iste drzave? ako ga jednom osvojim,mogu li ga ponovo igrat i dobit coinse i gold pack?
Jednom je pack, pisu ti pravila sa strane kak mora ekipa izgledat.
Ne izgleda loše, samo mi je žao što an pc neće doći. Ima dosta novih poteza i promjena u gameplayu. Sad ako ne lažu...
kak zelim suareza jbt :(