Bravo Mac!!
To je Jaguar!
Svidja mi se Jaguar. No, sve koje sam nasao imaju preveliki polygon count za moju staru masinu, pa ostajem na mom sexy crnom Big-X 1000 ;)
Super je da ne koristis money cheat za kupiti sto zelis. Ja sam jos na Two Rivers i ide mi ok, jako sam se prosirio, ali jos nemam para za biznis sa kravama. Radim i stedim da malo obnovim vozni park, i problem je sto imam 5 oranica preko rijeke na drugom kraju mape i ne mogu stalno vozati (spooriii!!!) Claas Tucano amo-tamo preko rijeke, zelim imati jednog tamo za stalno. Treba mi 250K koje uvijek negdje drugdje potrosim :(
Ali, danima sam sjeckao kukuruz i sad se u BGA 'kuha' 1.8 milijun litara silaze, to ce mi donijeti 1.44 milijuna eura cim BGA to proguta. Onda cemo se malo 'ponoviti' i krenuti s kravama, polako.
P.S. Nikome ne bih preporucio posao sa stokom dok ne pokupujete toliko oranica da vam postane problem ih obradjivati. Puno je lakse napredovati u igri ako se cim prije bacite na posao sa prodajom silaze u BGA. U mojoj tekucoj partiji sam malo manje zapeo za BGA,a malo vise za prodaju uroda, a ne samo cekati 'velike potraznje'... koje rijetko dolaze jer mi je dan tako prok.... dug!!
Ha! TO je oranica i pol!!!