Farming simulator 2011

poruka: 8
|
čitano: 4.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Farming simulator 2011

igrao sam farming simulator 2008 i farming simulator 2009 ali obje su dosta monotone i nema fizike.ali još igram farming simulator 2009 .bio je najavljen farming simulator 2010 ali nije izašao   nego umjesto njega je izašao farming simulator 2009 gold.u farming simulator 2009 i farming simulator 2008 igra je dosadna ali ako staviš modove igra postalje sve zanimljivija   tako da sam   stavio modove uistinu igrica se promjenila ali najbolje je bilo kada sam stavljao razne mape onda mi igrica više nije bila tako monotona.farming simulator 2011 je najavljen ove godine.po najavama ta bi igrica bila bolja po fiziki i po novim modovima i po multiyplayer   to znači da bi napravili se serveri i svako nešto radi u serveru npr. u serveru 5 igrača svatko bi radio nešto i novce zajednički kupovali ali če bit i ofline igrica tako da sam možeš igrat .

perušić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming simulator 2011

e bok decik imam jedan problem ja kad udem u farming simulator 2011 ja igram i sejvam si carakter i sutradan ocu igrat na tom istom sto sam sejvo i nema ga moram ispocetka igrati.hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Farming simulator 2011

tvoje pitanje je...

i daj nemoras u 5 tema pisat isto

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Farming simulator 2011
kaj tream napravit da mi se sejva i da ostane sejvano a ne da se izbrise ono sejvano
15 godina
Farming simulator 2011

Kupi igru {#}

pwn too much... http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/agent_00klc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
e a di ja mogu istovarat bale i onda da dobim novce za to neznam di se to nalazi ko moze objasnit
14 godina
neaktivan
tigricc kaže...
e a di ja mogu istovarat bale i onda da dobim novce za to neznam di se to nalazi ko moze objasnit

Dodjes lijepo kod mene i istovaras ih na tavan od Stale. Sala mala ;)

11 godina
neaktivan
Farming simulator 2011

kako se troši silaža na farmi ispod najlon ja sam na silirao i pokrio ali sad neznam trošiti molim pomoč

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice