igrao sam farming simulator 2008 i farming simulator 2009 ali obje su dosta monotone i nema fizike.ali još igram farming simulator 2009 .bio je najavljen farming simulator 2010 ali nije izašao nego umjesto njega je izašao farming simulator 2009 gold.u farming simulator 2009 i farming simulator 2008 igra je dosadna ali ako staviš modove igra postalje sve zanimljivija tako da sam stavio modove uistinu igrica se promjenila ali najbolje je bilo kada sam stavljao razne mape onda mi igrica više nije bila tako monotona.farming simulator 2011 je najavljen ove godine.po najavama ta bi igrica bila bolja po fiziki i po novim modovima i po multiyplayer to znači da bi napravili se serveri i svako nešto radi u serveru npr. u serveru 5 igrača svatko bi radio nešto i novce zajednički kupovali ali če bit i ofline igrica tako da sam možeš igrat .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e bok decik imam jedan problem ja kad udem u farming simulator 2011 ja igram i sejvam si carakter i sutradan ocu igrat na tom istom sto sam sejvo i nema ga moram ispocetka igrati.hvala
tvoje pitanje je...
i daj nemoras u 5 tema pisat isto
Kupi igru
Dodjes lijepo kod mene i istovaras ih na tavan od Stale. Sala mala ;)
kako se troši silaža na farmi ispod najlon ja sam na silirao i pokrio ali sad neznam trošiti molim pomoč