Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Obožavam ovo slušati na radiju  {#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Konačno dovršio igru. Perverzija jedna. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Bolja mi je ova dok pališ polja :D 

7 1 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Ovoga, sigurno je bilo pitanje, ali je fkt teško pronaći odgovor od tolike mase postova. Može li se slobodno kretati i explorati po mapi kad se završi igra ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Far Cry 3

jel imao netko problem sa micro stuttering i da ga je uspio riješit? imam GPU ATI HD5850 , Phenom II X4 BE955 3,2GHz , 4 GB RAM,windows 7 ultimate,jel sam išao stavit nove drivere za ATI kojima navodno poboljšavaju performanse i dobio kitu u obliku mikro štekanja.Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
john_ryder kaže...

jel imao netko problem sa micro stuttering i da ga je uspio riješit? imam GPU ATI HD5850 , Phenom II X4 BE955 3,2GHz , 4 GB RAM,windows 7 ultimate,jel sam išao stavit nove drivere za ATI kojima navodno poboljšavaju performanse i dobio kitu u obliku mikro štekanja.Hvala.

Ali ipak si dobio nesto hahahha :D

Ukljuci vsync, meni jedino on rijesava taj micro stuttering. Pozz!

16 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

Probaj kombinirat s onim "number of buffered frames" ili kak se vec zove...

Smanji post fx, izgasi msaa...

Nezz ja sam isto imao microstutter, i od jednom mi je nestalo... malo sam kombinirao i sad radi savrseno.

Imam slicnu grafu ko i ti, 5870. Sad mi sve vrti na very high/ultra na 1920*1080 sa 45-60 frejmova i ide iznenađujuće glatko.

16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
john_ryder kaže...

Probaj kombinirat s onim "number of buffered frames" ili kak se vec zove...

Smanji post fx, izgasi msaa...

Nezz ja sam isto imao microstutter, i od jednom mi je nestalo... malo sam kombinirao i sad radi savrseno.

Imam slicnu grafu ko i ti, 5870. Sad mi sve vrti na very high/ultra na 1920*1080 sa 45-60 frejmova i ide iznenađujuće glatko.

Na koju foru onda meni tek na Medium-high radi kak spada? 

13 godina
neaktivan
Far Cry 3

jel jos neko ostao bez save-ova nakon 1.03 patcha? 

stavim sav sretan patch, pokrenemi fino kaze new game...

tako da mislim da je to to od mene... taman sam se rijesio tog oslobadjanja iz vode i treban na Vees-ovo ostrvo. Nema teorije da opet sve idem od nule.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

jel jos neko ostao bez save-ova nakon 1.03 patcha? 

stavim sav sretan patch, pokrenemi fino kaze new game...

tako da mislim da je to to od mene... taman sam se rijesio tog oslobadjanja iz vode i treban na Vees-ovo ostrvo. Nema teorije da opet sve idem od nule.

Imao sam taj problem sa sejvom, ali sejv se vratio nakon nekog vremena. Nemoj pocinjati new game, da ti ne stavi novi save preko starog.

13 godina
Far Cry 3

Tako je i meni bilo,srecom imam gamesave manager,pa sam reinstalirao igru,stavio patch 1.02 i nastavio gdje sam stao..... uhhhh zamalo 15h gameplaya ode u nepovrat....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

13 Ways to Die: Far Cry 3

0 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Traje dugo ali se ipak ne utopiš na kraju, on se nemože ni osloboditi a mrtav je.

Pokušavam shvatiti što si tija reći odi? Koju posluku si tija porati? On se nemože ni osloboditi a mrtav je!? {#} I ja još nisan uspija proći ovaj dio...{#}

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 20:48 (zeko73).
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nisam pisao tebi šefe, odgovor je na prvi post poviše mog.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zeko73 kaže...
thuglife kaže...

Traje dugo ali se ipak ne utopiš na kraju, on se nemože ni osloboditi a mrtav je.

Pokušavam shvatiti što si tija reći odi? Koju posluku si tija porati? On se nemože ni osloboditi a mrtav je!? {#} I ja još nisan uspija proći ovaj dio...{#}

Neka ode na abandon mission i neka si razvije da moze disat dulje pod vodom i stvar rijesena

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
16 godina
Far Cry 3

ponovo sam krenuo tj nastavio igrat igru(ranije nisam mogao) i odlična je samo ju nepopravljivo hebe ovo štekanje na dobro fps-u. sve ispod 50 je mogući uzrok epilepsije.

ima li nekakav novi fix osim onog lockanja fps-a?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Neka ode na abandon mission i neka si razvije da moze disat dulje pod vodom i stvar rijesena

Pa kaj i toga ima? Hell yeah..

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kada udjm u igru stoji mi samo slika Far Cry 3 i nista se ne desava.
Moze pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zna li neko gdje se nalazi savegame od Far Cry 3, instalirao sam novi sistem na novi hdd, a stari hdd sam ostavio kao sekundarni, sad trazim save game na njemu medjutim nigdje ne mogu naći...zna li ko riješenje? :)

Random shit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Captain.Price kaže...

Zna li neko gdje se nalazi savegame od Far Cry 3, instalirao sam novi sistem na novi hdd, a stari hdd sam ostavio kao sekundarni, sad trazim save game na njemu medjutim nigdje ne mogu naći...zna li ko riješenje? :)

Kod mene je na C:/Program Files (x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/...

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan
Micek kaže...
Captain.Price kaže...

Kod mene je na C:/Program Files (x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/savegames/...

Kod mene nije :/

Random shit...
15 godina
Captain.Price kaže...

Kod mene nije :/

je, samo moraš prikazat skrivene mape. Guglaj far cry 3 save game folder ili tako nešto, ja sam našao rješenje za pola minute

0_o
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

ovo pitam za frenda.

kaže mi  da igra multi najnormalnije ,ali kada on ili frend žele igrat co-op i kreiraju igru ,jednostavno im neželi.

ja sam mu rekao da mislim da treba otvoriti portove na ruteru,

pa ako nije bed da mi netko kaže šta reba napraviti.

detaljno u koracima ,ako nije problem,

hvala unaprijed.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Captain.Price kaže...

c:program data/orbit

Jel ima netko save od igre kod dolaska na drugi otok, može i prije da uploada jer nedamise opet sve ispocetka a spusio sam saveove...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 17:44 (k1klop).
16 godina
Far Cry 3

evo pravi test  hd7870 i gtx660ti, skoro jednake a razlika u cijeni ogromna klik

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 23:24 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Jel ima netko save od igre kod dolaska na drugi otok, može i prije da uploada jer nedamise opet sve ispocetka a spusio sam saveove...

Evo ti, taman trebam ići na drugi otok koliko sam skužio po priči.

Ima nekoliko sejvova, nisam siguran točno koji je ali ćeš lako naći.

Onaj bitni koji ti triba je igran na DX9 ako to išta znači.

LP.

1

2

3

4

Out of the blue and into the black.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 18:57 (forzzuk).
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

nabavio sam original a do sada sam igrao gusarsku, oce radit save game s gusarske na orginalu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

@forzzuk 

Rade saveovi hvala puno, car si.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1klop kaže...

@forzzuk 

Rade saveovi hvala puno, car si.

Drago mi je da mogu pomoć.

Have fun {#}

Out of the blue and into the black.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice