Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
15 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2

E ljudi imam problem. Slučajno sam smanjio sliku da mi bude k'o prozor i sad je neznam vratit da mi bude Full Screen. Jel zna netko kako da vratim da mi nebude Windowed nego da bude Full Screen.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

E ljudi imam problem. Slučajno sam smanjio sliku da mi bude k'o prozor i sad je neznam vratit da mi bude Full Screen. Jel zna netko kako da vratim da mi nebude Windowed nego da bude Full Screen.

ALT+Enter ;)

PSN: filip99 //
15 godina
neaktivan

E bok ekipo,  jel mi može neko objasnit kak da pređem onu misiju u oazi onoj skroz na kraju mape dolje. Misija se zove "destroy the foreign commandos gear". Ja dođem tamo sve ih pobijem i ništaPlač.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

E bok ekipo,  jel mi može neko objasnit kak da pređem onu misiju u oazi onoj skroz na kraju mape dolje. Misija se zove "destroy the foreign commandos gear". Ja dođem tamo sve ih pobijem i ništaPlač.

Odg. na PP.

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
14 godina
neaktivan
ljudi molim vas recite mi da cu moc pokrenut igru sa C2D 1,6 GHz, 1 GB RAM, i osrednjom grafom, ma i da je na najnizim nema vez, dok mi komp ne dođe moram se na laptopu igrat
ocu moc???
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ljudi molim vas recite mi da cu moc pokrenut igru sa C2D 1,6 GHz, 1 GB RAM, i osrednjom grafom, ma i da je na najnizim nema vez, dok mi komp ne dođe moram se na laptopu igrat
ocu moc???

reci grafu ovo moze na low mozda ali grafa je vazna 

14 godina
neaktivan
pod dispay adapters pise mobile intel 965 express chipset family
gledam na device menageru nis drugo ne pise sta bi mogla bit grafa
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
pod dispay adapters pise mobile intel 965 express chipset family
gledam na device menageru nis drugo ne pise sta bi mogla bit grafa

Ništa od toga. To je integrirana grafa, ja imam sličan laptop, 1,7 core duo, 2gb rama i tu grafu i jedva vrtim far cry 1 na low :P

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
16 godina
Far Cry 2

U čemu je fora s minobacačem? Jel on ima samo one dimne granate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

U čemu je fora s minobacačem? Jel on ima samo one dimne granate?

Ne, možeš mijenjati vrstu munciije pritiskom na X.

One dimne su ti čisto za vježbanje. ;)

PSN: filip99 // If you're a woman, and you're watching my sig, THEN WHAT THE HELL ARE YOU DOING OUTSIDE OF THE KITCHEN!?!?
14 godina
neaktivan
radi mi ali malo steka...
14 godina
Evo ja upravo prešo igru,glup je kraj skroz,mislio sam da cu kada pređem igrati one podmisije,ali ništa,total schade kraj.
Be Water My Friend
14 godina
bruslii kaže...
Evo ja upravo prešo igru,glup je kraj skroz,mislio sam da cu kada pređem igrati one podmisije,ali ništa,total schade kraj.

Kako pobogu možeš izjaviti takvo što? Pa šta ti ne valja s krajem. Ja naprosto više ne mogu slušati kritike na račun ove prekrasne igre.

13 godina
neaktivan
Far Cry 2

Revive! Dobio sam od jednog forumaša, s drugog foruma, cd key retail, no steam verzije ove igre. Pa me zanima odakle sad to skinut i ukucat key? Pitao sam njega, ali ne odg još.

EDIT: Rješeno.  Skinuo s torenta i aktivirao igru org ključem :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 17:17 (Lopoc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 2

Postoji li razlika ako obavim prvu misiju u jednom weapon shopu i onda nastavim u nekom drugom, hoću li i dalje bit na misiji 2 ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Far Cry 2
Lopoc kaže...

Postoji li razlika ako obavim prvu misiju u jednom weapon shopu i onda nastavim u nekom drugom, hoću li i dalje bit na misiji 2 ili?

3 is out :)

13 godina
neaktivan
Far Cry 2

Mega koristan odgovor :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 2

Zna li netko kako riješiti problem trzanja u editoru? Npr. stavim samo jedno vozilo, započnem igru i Fps je preko 100, ali stalno mi zastajkuje. Sam singleplayer mi radi odlično pri maksimalnim postavkama. Bez ikakvog trzanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Far Cry 2

Bok ljudi,zanima me ima li netko Far Cry 2 za Pc za prodat (Zagreb)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Far Cry 2

Imas na kinguinu za 3-4 eura.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice