E ljudi imam problem. Slučajno sam smanjio sliku da mi bude k'o prozor i sad je neznam vratit da mi bude Full Screen. Jel zna netko kako da vratim da mi nebude Windowed nego da bude Full Screen.
E ljudi imam problem. Slučajno sam smanjio sliku da mi bude k'o prozor i sad je neznam vratit da mi bude Full Screen. Jel zna netko kako da vratim da mi nebude Windowed nego da bude Full Screen.
ALT+Enter ;)
E bok ekipo, jel mi može neko objasnit kak da pređem onu misiju u oazi onoj skroz na kraju mape dolje. Misija se zove "destroy the foreign commandos gear". Ja dođem tamo sve ih pobijem i ništa.
E bok ekipo, jel mi može neko objasnit kak da pređem onu misiju u oazi onoj skroz na kraju mape dolje. Misija se zove "destroy the foreign commandos gear". Ja dođem tamo sve ih pobijem i ništa.
Odg. na PP.
ocu moc???
ocu moc???
reci grafu ovo moze na low mozda ali grafa je vazna
gledam na device menageru nis drugo ne pise sta bi mogla bit grafa
gledam na device menageru nis drugo ne pise sta bi mogla bit grafa
Ništa od toga. To je integrirana grafa, ja imam sličan laptop, 1,7 core duo, 2gb rama i tu grafu i jedva vrtim far cry 1 na low :P
U čemu je fora s minobacačem? Jel on ima samo one dimne granate?
U čemu je fora s minobacačem? Jel on ima samo one dimne granate?
Ne, možeš mijenjati vrstu munciije pritiskom na X.
One dimne su ti čisto za vježbanje. ;)
Kako pobogu možeš izjaviti takvo što? Pa šta ti ne valja s krajem. Ja naprosto više ne mogu slušati kritike na račun ove prekrasne igre.
Revive! Dobio sam od jednog forumaša, s drugog foruma, cd key retail, no steam verzije ove igre. Pa me zanima odakle sad to skinut i ukucat key? Pitao sam njega, ali ne odg još.
EDIT: Rješeno. Skinuo s torenta i aktivirao igru org ključem :)
Postoji li razlika ako obavim prvu misiju u jednom weapon shopu i onda nastavim u nekom drugom, hoću li i dalje bit na misiji 2 ili?
Postoji li razlika ako obavim prvu misiju u jednom weapon shopu i onda nastavim u nekom drugom, hoću li i dalje bit na misiji 2 ili?
3 is out :)
Mega koristan odgovor :)
Zna li netko kako riješiti problem trzanja u editoru? Npr. stavim samo jedno vozilo, započnem igru i Fps je preko 100, ali stalno mi zastajkuje. Sam singleplayer mi radi odlično pri maksimalnim postavkama. Bez ikakvog trzanja.
Bok ljudi,zanima me ima li netko Far Cry 2 za Pc za prodat (Zagreb)
Imas na kinguinu za 3-4 eura.