Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
16 godina
Far Cry 2

igrao sam je nekih pola sata i mogu reci da mi je predobra....imam par problemcica sa grafikom ali to zato sto imam stare drivere...danas cu staviti nove pa cemo vidjeti...btw interesantno mi je da smo ja i frend izabrali istog lika na pocetku igre i jutros komentarisemo kako se kome svidjela igra i njemu je igra krenula malo drugacije nego meni tj nije linearna... on je spasio na pocetku nekakvog tipa, a ja nekakvu curu Smijeh

ko zna zna Belji se

edit* e da i mozda trazim previse ali eto nekako mi malo smeta sto ne mogu macetom sjeci one biljke visoke sto mi nekad zasmetaju pogledu...bilo bi ultrarealisticno da i to moze...da su dopustili to u fizikalnom modelu vjerovatno bi se igra vukla poput crysisa...

hmmm...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 9:14 (ovajonaj).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Far Cry 2

Pa bas da nas ne prodju dobro igre koje su linearne, sad je IN ta sloboda i istrazivanje :)

To s vozanjem je bas kako si rekao, samo mogucnost i meni je to plus.

Ovo mijesanje zanrova mi je vise slici na stalker kojeg sam kratko igrao pa bas i ne znam kolika je slicnost (vidio sam da oruzje moze biti potroseno pa se zaglaviti). Mozda i kao bioshock, samo sto se tamo oruzje poboljsavalo dodacima.

Ovdje nije tako, poboljsas oruzje u smislu da kupis manual za odredjenu vrstu pa kao znas bolje rukovati s tim istim oruzjem i ono je pouzdanije (brijanje na realnost) sto mi se cini... realno :) i nema hrpa dodataka, eto samo po dva za odredjen tip oruzja jedan je za pouzdanost, drugi je za preciznost.

Naravno, uvijek ostaje taj respawn s kojim se moram susresti :-( i da vidim hoce li me nervirati (vjerovatno hoce).

EDIT: @ovajonaj:

Da, spasio sam lika, a ti curu :-(, sad kad to znam, onom frajeru cu metak u celo :) Eh da, nasao sam joj jednog buddy-ja, zenska je, koja me iscupala u jednom fajtu, tako da sam i ja zadovoljan hehe

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 8:45 (DrNasty).
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ovako.. na Normal težini igra je super. Ove teže su preteške zbog respawna i težine neprijatelja. Inače je igra dobra.

Zapravo, Far Cry 2 je ono što je Fallout 3 trebao biti. RPG igra sa slobodom:)))

Manje je RPG elemenata jer nemamo statse i dijaloge, ali ostatak je baš pravi sandbox model koji je baš gušt.

Btw imam u nabavci nekoliko kopija po 140kn, pa ako koga zanima.:)

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 8:56 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Evo nakon malo duzeg igranja vidim par minusa u igri...na pocetku se cini odlicna ali neki detalji iritiraju
-Puno treba besciljno vozikati da bi dosli do misije
-Snajperom je prelagano ubijati(ne mice se nišan)
-Explodira mi auto i samo mi malo uzme health,zgazi me auto i ostanem ziv
-Pucam u ono raslinje sa puskom..nista se ne mice...
-Puske se pokvare kao da se radi o svjezem mlijeku LOL
-Neprijatelje treba dosta napucavati
-Ima i bugova-izbacilo me iz igre...pa sam morao dodatnih pola h prelaziti isto
-Nemogucnost voznje iz 3 lica
Tek sam na 4% igre...tko zna sto cu jos zapazit lol 

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Inače pucanje puškom u raslinje ne radi neku veliku štetu ni u stvarnosti. Ako pogodiš, možeš odlomiti grane ili cijela stabla ovdje. Namjesti postavke na najbolje.

Ovo s puškama .... hmm da, malo često.

Auto mene ubije u oba slučaja (Normal težina)

Neprijatelji na hardcoreu i infameous težini su prejaki. Stavi na Normal.

3. lice? Ehh, pa ovo je ipak FPS.

Internet forumi, revolucija komunikacije, zajedno s ostalim medijima, opterećeni su hrpom šuma u informaciji koja munjevito gubi na kvaliteti. Dekadentno međusobno oglupljivanje prvi je simptom kronične bolesti cyber-društva punog zombija koji hrle ka izvoru najveće buke.
16 godina
moderator
Far Cry 2

Ne znam za vas, ali meni puska nije ni jednom ukovala (kupio sam novu, H&K G3, njemacki proizvod, pouzdanost na nivou :)))

Sto se tice pucanja, nije mi bas najrealnije, nema nekog jaceg recoila, pa da se puska nekontrolirano izvija (ipak je 7,62mm :)) nego je kao fiksirana.

Ali volim kad se prilikom zakretanja nisan i musica ne poklapaju (zbog inercije) pa moram malo sacekati da se izravna kad stanem.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Inače pucanje puškom u raslinje ne radi neku veliku štetu ni u stvarnosti. Ako pogodiš, možeš odlomiti grane ili cijela stabla ovdje. Namjesti postavke na najbolje.

Ovo s puškama .... hmm da, malo često.

Auto mene ubije u oba slučaja (Normal težina)

Neprijatelji na hardcoreu i infameous težini su prejaki. Stavi na Normal.

3. lice? Ehh, pa ovo je ipak FPS.

Stavio sam vecinu na very high i ultra(malo je u crysisu bolje napravljeno)

Igram na normal

U far cry 1 se moglo iz 3 lica Namigiva

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

G3 i inače ima mali trzaj. Čekaj dok AK-47 probaš :))

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Zapravo, Far Cry 2 je ono što je Fallout 3 trebao biti. RPG igra sa slobodom:)))

Manje je RPG elemenata jer nemamo statse i dijaloge, ali ostatak je baš pravi sandbox model koji je baš gušt.

Šta, stvarno FC2 ima elemente (vidim podosta) RPGa?! Ma, ja bih, čovječe, bio predator kao u FC1! Tamo sam ih išao ubiti SVE po otoku, od plaćenika do mutanata, čak i one njihove pajceke u svinjcu! Skrivanje, napad, snajper, nož, pištolj, RAMBO!!!!!!!!! Neću pussy detalje s puškama, dogradnjom, odlukama - jedina odluka je ubiti puškom ili bombom! To je FPS!

Neću RPG od FC2!!!

Bye-bye...

ps. LOL sitna slova, naxeem!

Nemoj me, ni slučajno, ucjenjivati s onom lovom iz EVE, ja sam pošten i ovo moram reći:

DIREKTORE, MODERATOR VAM KORISTI SVOJ POLOŽAJ ZA VLASTITE REKLAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HALOOOOOOOO!!!!!!!! Viče

Belji se

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 10:25 (Faerdhur).
16 godina
naxeem kaže...
Ma daj ne pričaj gluposti totalne.
Igra ima engine skoro na razini Crysisa. Fizika nije jednako detaljna (raslinje itd), ali to nije toliko negativno da pričaš što pričaš. Grafički definitivno nije daleko od Crysisa, a u nekim stvarima je i puno bolja. Vatra u igri je do sada najbolja, a neki efekti i interakcija su novost. Fizika i interaktivnost su namjerno ograničeni što je očito zbog performansi. Sama brzina izvođenja je duplo veća, pa je to već ogroman plus.
Priča je jako dobra za FPS, bolja u nekim segmentima od one jednog Crysisa, a izvedba svijeta i uklapanja igrača je drugačija. Sandbox + lagani RPG mod je nešto što jako podsjeća na DeusEx.
Atmosfera je super, AI ništa lošiji od bilo kojeg drugog FPS-a.

Tako da je ta tvoja izjava smiješno glupa.
 Pa ti pricas gluposti.Sta si ti naveo u igri da je plus,osim sto meljes kako je grafika ovakva,grafika onakva i usporedjujes je s Crysisom.Tvoje izjave su glupe "Igra je super zato sto ima super grafiku,malo losiju od Crysisa,koja je ocito limitirana zbog izvodjenja".De molim te.Nahvalio si igru kao da je remek djelo,a ne zadnje smece.Ok,ti imas svoje mislienje,ja imam svoje.Samo ti igraj grafiku
16 godina
neaktivan
Romano kaže...

Grafika je slicna,ali je kilometrima inferiornija kako u fizici,tako i graficki.

Dakle, nisam ja potegnuo grafiku:) I još rekao takvu glupost da je "kilometrima inferiornija".:)
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
naxeem kaže...

Neću pussy detalje s puškama, dogradnjom, odlukama - jedina odluka je ubiti puškom ili bombom! To je FPS!

Tako je , i vrata se moraju obavezno otvarati udarcem noge!Namigiva
16 godina
moderator
Far Cry 2

Kako su neki ovdje frustrirani. Cini mi se da im je igra izgovor za istresanje zbog frustracija drugacije prirode :))).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Kolega dobro si napisao....zbilja se neki ispucavaju na igru i ljude koji kazu da je igra dobra

Trebali bi stavit 2 teme jedna za FAR CRY 2 ZA a druga PROTIV ;)

Ne kazem da je igra savrsena,i ja sam napisao mane ali nije tako losa kao sto pojedinci pišu...moja ocjena 75%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Mislim da su ovakve teme uzaludne jer uvijek ima za i protiv.Ionako dobrih 90% igre skida sa torrenta pa ako mu se ne svidi uninstall i gotovo.Savrsene igre nema niti ce je biti jer ce uvijek neko dezurno njurgalo imat nesto za rec.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Evo danas sam je i ja nabavio, pa ćemo vidit na što to liči. Osmijeh

Samo u zadnje vrijeme koju god novu igru sam probao, bilo online ili SP igra bilo kojeg žanra, na kraju završim na Medieval 2... sad neznam zbog čega, valjda stari se Mršti se

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Ovako.. na Normal težini igra je super. Ove teže su preteške zbog respawna i težine neprijatelja. Inače je igra dobra.

Mislim da je ovo ziva istina. Bas sam o tome razmisljo dok sam igrao FC2 jucer. Ubaci mutante i radijaciju i eto ti FO3. Ma cak ni netreba radijacija kad imamo malariju! :D
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
 Ubaci mutante i radijaciju i eto ti FO3. Ma cak ni netreba radijacija kad imamo malariju! :D

Pa, daj, nemojte me plašiti! *ebote, kraj svijeta je došao! Fallout nastavak je loši FPS, Far Cry nastavak je loši RPG. A, u pi*du materinu i nove igre!

Jel hoće netko da bacimo partiju šaha ovih dana?

16 godina
moderator
Faerdhur kaže...

Jel hoće netko da bacimo partiju šaha ovih dana?

Vidim da ne znas da u novom Chessmasteru mozes nadograditi kralja da se krece za vise od jednog polja. Takodjer moze se kretati kao skakac, ali nakon sto porazis comp na 57 levelu.

Belji se
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
 Vidim da ne znas da u novom Chessmasteru mozes nadograditi kralja da se krece za vise od jednog polja. Takodjer moze se kretati kao skakac, ali nakon sto porazis comp na 57 levelu.

Belji se

LOLčina!!!!!!!!!!!!!!

Nasmijao si me ovim, strašno!

Idem onda ulicom brojati crte na "zebrama"... pa ću pisati gradskoj upravi gdje su stavili manje, a gdje više crta. Nova igra...

16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ne znam što se neki tu pjene, ali igra je jako dobra. Ništa lošija od jednog Crysisa, COD4-a... a svakako bolja od Fallouta 3 (kojeg sam jučer nažalost i probao na XBOX-u). Nekako mi se čini da je F3 svijet manji od FC2 svijeta.. LOL.

A od igara ja ništa ne očekujem. Važno je da rade i da su dovršene. Ako me zabavlja OK, ako ne, ne igram.

FC2 je zabavan i igram ga kao Crysis. Evo, jutros sam 3 puta isti napad izvršio čisto iz zabave.

Imam i zamjerke:

- spawnovi postaju jako glupi. Nisu teški, ali glupi su.

- repetitivnost nekih stvari se osjeća, ali za sandbox igru ovakvog otvorenog tipa, to je normalno.

Mislim da je FC2 trebao biti FPS-RPG kao Fallout 3. Da su bolju priču i više življe radnje stavili u FC2 imali bi odličan RPG. Ovako je to tek solidan FPS. Vrhunske ideje, dobra realizacije, neki propusti (navedeni gore)... ukupno jako dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Faerdhur kaže...
Ma, ja bih, čovječe, bio predator kao u FC1! Tamo sam ih išao ubiti SVE po otoku, od plaćenika do mutanata, čak i one njihove pajceke u svinjcu! Skrivanje, napad, snajper, nož, pištolj, RAMBO!!!!!!!!! Neću pussy detalje s puškama, dogradnjom, odlukama - jedina odluka je ubiti puškom ili bombom! To je FPS!
Hehehe ziva istina, kako me samo nasmije!! :))  A nisam ni bio svjestan te cinjenice dok sam igrao na isti nacin, bilo mi je nekako pod normalno...

Ajde da vidimo onda oko cega se diglo toliko prasine. Sad vise ni ne znam sto da ocekujem. Iznenađen
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ovdje imaš više odluka. Odluke kako uništavati konvoje npr.. minama, bombama, rpg-om, mg-om, mačetom... požarom? Raznijet ih ili samo ubit vozača snajperom i sl.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 13:57 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

kako uništavati konvoje npr... mačetom

LOLčina! Smijeh

Jel ima dijalog poput: "Ček', ček' malo gospon' šofer, stani da ti mačetom pregledam gume na kamionu!" ? A za to vrijeme konvoj pun vojnika čeka?

Namigiva

16 godina
moderator
Far Cry 2

Ima jos jedna mala stvar koju mozda neko nece primjetiti, ali eto mene je kostala zivota par puta, a i u drugim igrama je bolje:

Ako mijenjate clip bez da ste ga ispucali do kraja, lik obavezno ubacuje metak u cijev sto mi je nelogicno, jer je vec metak u cijevi.

Nista posebno samo po sebi ali uzme jos sekundu-dvije dok drugi saraju po meni.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

@DrNasty

Da, to sam primjetio, i također sam vidio da toga nema u nekim igrama, primjerice u CoD-u 4.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
16 godina
Far Cry 2

Jedina veca zamjerka dosad mi je taj prokleti respawn. Da je bar 24 satni il nest neg prakticki nemres uc u kucu il negdje a da se ne respawna ekipa koju si ubio prije dve sek. Malo frustrirajuce al ne smeta mi tolko jer igra mi je super zasad!

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Skinija +7 trainer s GameCopyWorld-a , e sada kada imam neogranicenu kolicinu bombi i explozivnih naprava igra postaje phun Smijeh

Potpis:
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Jel ovaj Far Cry 2 koji se pojavio po torrentima pravi? Nekako mi se 3.66 GB čini premalo za takvu igru. Pogotovo kad verzija za XBOX 360 ima preko 6.5 GB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pravi je

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice