- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ko je ugrabio premium collectors za MSRP 259 $/eura, prodat će ga za 500-600 bez grča na licu, tak da nije uvijek najskuplje najskuplje

Collectors ima svoj steelbook, a launch edition ima svoj, ali u launch editionu ne dolazi u pakiranju već ga dobivaš posebno kao bonus ako si preorderao igru, jer je također limitiran broj komada, nisu ih slali koliko i igara, znači od 25.02. nećeš dobiti steelbook uz launch edition, osim ako prodavči odluče svejedno dati i ako im je uopće ostalo još
ja sam uzeo Collectors i nisam dobio ovakav Steelbook
Dolazi u malo široj kutiji, unutra se nalazi klasična kutija s igrom, te knjižica s posterom, art karticama, naljepnicama i platnenim znakom (kaj si možeš prišiti na jaknu itd.). Taj dio je originalno zapakiran. Steelbook je posebni artikl.
Collectors ima svoj steelbook, a launch edition ima svoj, ali u launch editionu ne dolazi u pakiranju već ga dobivaš posebno kao bonus ako si preorderao igru, jer je također limitiran broj komada, nisu ih slali koliko i igara, znači od 25.02. nećeš dobiti steelbook uz launch edition, osim ako prodavči odluče svejedno dati i ako im je uopće ostalo još
ja sam uzeo Collectors i nisam dobio ovakav Steelbook
Da, nažalost ako si naručio collectors ne dobivaš i ovaj steelbook nego samo ovaj koji je u collectors izdanju (crni)
Ali nemoj biti tužan, tvoj steelbook je tisuću puta rijeđi
AKo netko zeli digitalnu kopiju, imate za 50 eura na GMG i gamesplanet, kljuc naravno dode odmah.
Preload mi je gotov, sad jedino razmisljam koji cu build napraviti, STR + FAITH me nekako mami
evo i mog Collectorsa.
Tako se rade fotografije!
evo i mog Collectorsa.
Oprosti, ja sam na brzinu s posla, ovo je već profi rad od kolege
evo i mog Collectorsa.
Oprosti, ja sam na brzinu s posla, ovo je već profi rad od kolege
ma nista posebno, ali hvala. :)
Ja sam danas pokrenuo igru na XSX i to izgleda ebenica.Neću spojlat,al atmosfera je al pari Bloodborne i još bolje.
evo i mog Collectorsa.
kolega _itsmoriarty već dugo stavlja razne odlične fotke svog hardvera i gejmerskih rekvizita po forumu, uvijek su čisti užitak za pogledat
Pa jel elden ring opteretio steam servere ?
Jedva sam naso neki skida preko 4MB/s. Nas croatia server je iso 200KB/s
Inace ide do 7 bez problema
Ja sam danas pokrenuo igru na XSX i to izgleda ebenica.Neću spojlat,al atmosfera je al pari Bloodborne i još bolje.
Ubuduce bolje citiraj post na koji se referiras da ekipa zna o cemu pricas.
Da Ps5 verzija ide bolje ali XsX ima VRR pa je to znaci smooth ride i na 40+ fps...osim ako VRR nije sj.ban kako je bio u Cyberpunku na PCu do zadnjeg patcha.
Ja sam trebao otic danas do shopa uzet Elden ali vise obaveza pa nisam stigao a sad mi se vise ni ne zuri iskreno,zelim dat postenu dozu vremena Horizonu jer to zasluzuje a obje te igre su ogromne a da ne spominjem GT7 koji je na vratima....
Price o raytraceu su smijeh uz ovakve performanse na svim sistemima,radije da su se koncentrirali na 60fps
Price o raytraceu su smijeh uz ovakve performanse na svim sistemima,radije da su se koncentrirali na 60fps
Kakve performanse? Koliko vidim na onom mutnom grafu, 1050Ti vrti na 45 FPS-a medium.
Kakve performanse? Koliko vidim na onom mutnom grafu, 1050Ti vrti na 45 FPS-a medium.
Linkao sam DF analizu,igra ne radi kako treba na PCu,ima stutter itd i performanse su lose dok su takodjer i na konzolama unlockane neujednacene performanse ali barem nema tog stuttera itd.
Imas sve na tom linku.
Ekipa, pitam bez trollanja. Sto je toliko dobro u ovoj igri? Nisam citao reviewove, samo sam na brzinu bacio oko na youtube i graficki mi izgleda ok, a borba onak, nothing special. Pa ako me netko moze prosvijetliti.
Ekipa, pitam bez trollanja. Sto je toliko dobro u ovoj igri? Nisam citao reviewove, samo sam na brzinu bacio oko na youtube i graficki mi izgleda ok, a borba onak, nothing special. Pa ako me netko moze prosvijetliti.
Ne znam kak mozes komentirat borbu bez da probas.
Ne znam nit kaj ocekujes od nas da ti velimo kad nismo igrali.
Imas hrpu recenzija gdje ti objasneno tocno to kaj pitas.
Ne bih znao, javim za par sati jedino sta sam pogleda je onih 15ak min prije par mjeseci i bija sam skeptican oko igre po prikazanom. Napisa sam neke osobne primjedbe u ovoj temi, ne znam tocno koja stranica.
Iskreno, iznenadile su me ove ocjene jucer. Virujen da ce igra bit dobra i veliki sam fan studija, al bas ovoliko visoke ocjene...
Također, ništa specijalno i sve već viđeno u sličnim igrama.

ove igre ili voliš ili ih ne možeš smisliti :D
Igram nekih 4 sata, za igru ću samo reći da mi je jednostavno fantastična, rano je reći, ali ne vidim razlog da mi ne bude najbolja svih vremena. Što se tehnikalija tiče, za razliku od Horizona gdje mi je resolution mode bio očiti izbor, ovdje također imam očiti izbor, a to je framerate mode. Dok u Horizonu 60fps nije prevagnuo jer je resolution mode imao daleko ljepši vizualni dojam i "glatkih" 30fps-a (igram na LG C7 oledu i da gledao sam video od Vincenta iz HDTV-a, ali nikakve promjene u svjetlini kod kretnje, trzaje ni ništa uočavam) u Eldenu je skroz kontra. Quality mode mi nije dobar. Framerate mode odličan, ne vidim pretjeranu razliku u grafici, igra je preljepa, jer ju ionako nosi art dizajn. Vidio sam notification dok sam igrao za verziju 1.0.2, ali nisam namjerno instalirao, jer sad idem drugu rundu bacit pa možda skužim neku razliku.
Za ove kaj govore po čemu je igra toliko dobra i hvaljena, borba mi je meh, grafika nije top, još jedan copy paste souls, itd.,itd., nitko ti to baš nemre objasniti, jer ili si casual ili si kliknuo. A ovaj koji je kliknuo ne treba objašnjenja i uvjerenja. Jer nit ti ja mogu dočarati koliko je dobra, nit ti mene ne možeš uvjeriti da nije ništa posebno.
u ovu igru (i ostale njihove igre) trebaš ući bez ikakvog znanja, kao slijepac i krenuti sam otkrivati što se tu dovraga događa. Ako to napraviš i ako budeš uporan, otkrit ćeš čistu umjetnost i pravo remek djelo. Ako nećeš, jebiga. Tvoj gubitak. Bloodborne je iga koja je mene u vrlo kratkom roku toliko začarala i opčinila da sam postao momentalni From Software fan.
Morao sam samo javiti prvi dojam da igra izgleda predivno, artwork je vjerojatno najbolji u igrama ikad. Osjećaj lika je odličan, ima težinu, trenutno sam trom dok se ne nagrindam nečega
Sve klizi kao podmazano, stalno mi je zakucano na 60 fpsa, undervoltao sam grafičku, tiha je, sve ide zasad super. Treba naravno malo ozbiljnije zagaziti u to, ali sad moram na spavanac jer je ujutro šljaka, a onda se sutra nastavlja
Morao sam samo javiti prvi dojam da igra izgleda predivno, artwork je vjerojatno najbolji u igrama ikad. Osjećaj lika je odličan, ima težinu, trenutno sam trom dok se ne nagrindam nečega
Sve klizi kao podmazano, stalno mi je zakucano na 60 fpsa, undervoltao sam grafičku, tiha je, sve ide zasad super. Treba naravno malo ozbiljnije zagaziti u to, ali sad moram na spavanac jer je ujutro šljaka, a onda se sutra nastavlja
Meni je suprotan dojam. FPS u boss fightu pada na 40ak i nenormalno me to ometa. Pri zamahu ili mom dodgeu i poremeti mi timing.
cca 2 i po sata gameplaya, samo da javim tehnicke dojmove, u 95% slucajeva imam zakucanih 60fps, tu i tamo ima neki jako cudan bug gdje igra kao da uspori(?), ne znam kako drukcije objasniti, obicno se dogada u nekim otvorenim arenama npr. kod tree sentinela, u dungeonima to nisam iskusio, stutera ima ali ne onoliko koliko se pricalo
inace 1440p, sve na high, zasad ocistio 3 dungeona, bossevi vrhunski