mislim da stvaraš kontraefekt igranjem na easy mode jer dobar dio igre ti nema smisla onda... whats the point of getting loot,hard to reach places,exp even? kad bez problema mos bit undergearan i prašta ti se sve.
to nije taj experience jer nuliras velik dio thrilla igre.
moja 2 centa
ne bih se slozio s tobom. kad igram igru uvijek prije pamtim priču nego neki teski fight tako da je combat za mene samo nekakav usputni dio koji mi treba igru ucinit interesantnijom i koji me treba stimulirat da dalje igram.
mislim da stvaraš kontraefekt igranjem na easy mode jer dobar dio igre ti nema smisla onda... whats the point of getting loot,hard to reach places,exp even? kad bez problema mos bit undergearan i prašta ti se sve.
to nije taj experience jer nuliras velik dio thrilla igre.
moja 2 centa
ne bih se slozio s tobom. kad igram igru uvijek prije pamtim priču nego neki teski fight tako da je combat za mene samo nekakav usputni dio koji mi treba igru ucinit interesantnijom i koji me treba stimulirat da dalje igram.
više mehanika igre ovisi o tom istom kombatu. tj. kombat ovisi o njima. igra je tak dizajnirana,nerazumijem u cem nisam bio jasan i prvi put...
rocinante je mazohist...to smo ubrali....dakle treba neku gospodaricu sa bicem u crnom lateksu :D
blackpits battle... nesto gore u zivotu nisam vidio. em ih ima ko kineza, em dok se svi izredaju, em necrofire posvuda, em treba spasit onog tukca... katastrofa
Kakve veze ima ako izaberem custom lika a ne origin? Sve se mislim ili Fane ili Red Prince..
Pa oni ti ovak i onak budu companioni...Ako uzmes origin story onda ti full party moze bit origin characters (jer su sve to companioni).
Ako napravis custom lika onda mos max 3 origina imat (oni imaju svoj backstory,questove vezane za to itd...)
Kakve veze ima ako izaberem custom lika a ne origin? Sve se mislim ili Fane ili Red Prince..
Origin likovi imaju pozadinsku priču koju pratiš kroz igru, i otvaraju neke mogućnosti prilikom dialoga koje nemaš na custome liku.
Ok, onda ćemo sa Faneom poćet opet... Kažem opet jer sam za prvog lika napravio neku pucu thiefa al je problem bio u tome što ja RPG-ove uvijek igram sa nekim warrior/knight i pojma nemam igrati s drugim klasama kao glavnim likom... Uglavnom, odma sam zapeo na prvom fajtu na brodu sa ona neka dva lika.
Tako da... krećem danas iz početka.
Ok, onda ćemo sa Faneom poćet opet... Kažem opet jer sam za prvog lika napravio neku pucu thiefa al je problem bio u tome što ja RPG-ove uvijek igram sa nekim warrior/knight i pojma nemam igrati s drugim klasama kao glavnim likom... Uglavnom, odma sam zapeo na prvom fajtu na brodu sa ona neka dva lika.
Tako da... krećem danas iz početka.
Šteta jer ova igra je dost teška i nema veze ko ti je main lik,party ti treba u svakom fightu (i to raznovrstan party). Moraćeš se prilagodit ili neces daleko stić.
Ne, ne, krivo si me shvatio... Ono na početku kad se desi sranje na brodu, svi oni budući kompanjoni su onesvješteni a ti solo ideš po brodu... I na katu neka dva lika userena me oće mlatit, failao sam u nagovaranju da me puste i upao sam u fajt.... Smrvili su me u roku keks... Znam iskoristit (valjda, vidjet ćemo) party membere kad ih budem imao ali ovako na početku sa thiefom, shadowblade ili kako se već zove - nisam ih uspio ubit. Pa reko, jebeš to, ionako mi se to ne sviđa i nikad ne igram sa ničim drugim kao primarnim likom ako ne maše okolo mačem.
A vjerujem da ću naleti na boljeg thiefa nego ono što sam ja napravio...
Ne, ne, krivo si me shvatio... Ono na početku kad se desi sranje na brodu, svi oni budući kompanjoni su onesvješteni a ti solo ideš po brodu... I na katu neka dva lika userena me oće mlatit, failao sam u nagovaranju da me puste i upao sam u fajt.... Smrvili su me u roku keks... Znam iskoristit (valjda, vidjet ćemo) party membere kad ih budem imao ali ovako na početku sa thiefom, shadowblade ili kako se već zove - nisam ih uspio ubit. Pa reko, jebeš to, ionako mi se to ne sviđa i nikad ne igram sa ničim drugim kao primarnim likom ako ne maše okolo mačem.
ha mislim,nema tu auto lvla itd...svaki skillpoint na lvlupu ti stavljas. Opet će ti thief biti onako kako ga napraviš ti sam. (isto vrijedi za sve likove...)
Al nemas puno statsa u igri ni puno filozofije...
Dmg koji rogue moze nanijet u jednom turnu je...Glorious :D
U večini fightova u prvom turnu sa Sebille riješim jednog protivnika sa svim onim mogućnostima da dobiješ free AP i dmg boost.
Backstab FTW
Yep invaluable je imat rogue-a. Jednostavno melta mageove i druge rogueove (kasnije u igri mageovi su pošast,kill on sight je xD)
Da nisi zaboravio uzet nož iz onog kovčega kraj stola, tamo di ona vještica se oslobodi i casta source pa skoro sve pobije?
Zvuči mi kao da si se borio samo rukama, bez 2 noža po jedan u svakoj ruci.
Da nisi zaboravio uzet nož iz onog kovčega kraj stola, tamo di ona vještica se oslobodi i casta source pa skoro sve pobije?
Našao sam neki otvarač za konzerve (nožić), čekić i staff... Problem je u meni, ne u igri - idem iz početka - sa knightom.
Ma nema tu klasa. Počneš sa warriorom, završiš sa enchanterom, a u međuvremenu si rogue, battle mage i wizard Više sam kod ogledala nego bilo gdje drugdje u igri
Yep invaluable je imat rogue-a. Jednostavno melta mageove i druge rogueove (kasnije u igri mageovi su pošast,kill on sight je xD)
Ovo so far sto sam igrao i kombinovao casual skroz summoner i rogue su mi 2 najbrze klase sto ciste i ubijaju,ali nisam ih sve testirao da naglasim.
Našao sam neki otvarač za konzerve (nožić), čekić i staff... Problem je u meni, ne u igri - idem iz početka - sa knightom.
Kreni sa Lone Wolf talentom, nemoraš kasnije bit ali bar u početku dok ne povataš konce olakšat će ti igru.
Tek sam pred kraj lvla 6 sa likovima, bio u Vaultu i sada su se svi preselili pred ruševine... Sljedeće je pozabavit se sa onim ledenim zmajem i vjerovatno krenut ća sa otoka nakon cca 25 sati
To će vjerovanto biti ovaj vikend jer sam danas nakon noće slobodan...
36 sati, lv11, radnja je napeta, neću spojlat.
Hel vi koji igrate ste igrali jedinicu? Imam obje i ako krenem prvo sa jedinicom dvojku cu krenut nagodinu kako stvari stoje. A zao mi sad ne igrat dvojku kad je tako aktualna.
36 sati, lv11, radnja je napeta, neću spojlat.
Ja sam na 45 sati a tek uradio 4-5 questova u Driftwoodu,par puta new game propustio dosta stvari i questova prvi play.
Stvarno fantasticna igra za sada a nisam jos ni do pola dosao nakon dugo vremena BG i Torument imaju nasljednika legitimnoga kako stvari stoje.
Hel vi koji igrate ste igrali jedinicu? Imam obje i ako krenem prvo sa jedinicom dvojku cu krenut nagodinu kako stvari stoje. A zao mi sad ne igrat dvojku kad je tako aktualna.
Mislim nećeš ništa propustit ak odmah kreneš igrat dvojku. Jedino ak kreneš jedinicu i odigraš to i kad probaš dvojku vidit ćeš koliko su ogroman napredak napravili sa nastavkom.
Da sam ja na tvom mjestu igrao bi odmah dvojku.
Ima li negdje za nabavit igru malo jeftinije od steam cijene?
GoG i Steam useri mogu igrati zajedno?
GoG i Steam useri mogu igrati zajedno?
Nisam probao ali kažu da je moguće, evo jedan citat.
"Yes, the game supports direct connectivity, which can be enabled in the Connectivity Menu.
The system is simple: your server generates a code which you share with your friends, and they connect to your server using that code. So DRM-less versions and DRM versions can in fact play together."
Evo kako sam riješio zadnji fight u Act 1 na Tactitian težini...
Došo sam pred kraj lvl 7 te sam nakon dolaska crva sa dva lika pobjego iz bitke te ioh pustio da se kolju međusobno..
Tada sam se vratio i dovršio Alexandera i još dvojicu
I ja sam sličnu taktiku odradio. Kada se crv pojavio koristio sam invisibility spellove i skrivao se iza zidova dok se oni nisu međusobno poklali onda sam umlatio ove koji su preostali.