Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.404.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
bancic123 kaže...

@Roko567 Kad shvatim da argumentiram s Gold Novom 1,sve mi je jasno.

@zdenko1991 Oprosti,nisam znao da si bio na tim turnirima,pa znas.

Istinski post bolesnika. Bilo koji od navedenih dogadaja ima i svoju online stranicu. Ako si das malo truda nac ces stavku "rules", te ces vidjet kako tvoje nerbuloze nema. Pitanje za tebe. Mozes li ti napisati suvisli post, znaci nesto smisleno, te provijeriti navode koje iznosis. Ti si los zato sto imas manje od 120fpsova. Sry ali ne. Los si jer si los. Fps nema apsolutno nikakve veze sa skilom.(osima ako je ispod 60fps cisto zato sto je ruzno, a on ima iznad 60). Znaci decko moj sa tobom nesto opako nije u redu. E i di su ti kupovi di ne moze interp ratio2??

13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

@Roko567 Kad shvatim da argumentiram s Gold Novom 1,sve mi je jasno.

@zdenko1991 Oprosti,nisam znao da si bio na tim turnirima,pa znas.

To što sam ja u 80-ak sati i 40 winova GN1 ne mijenja činjenicu da si arogantna seljačina koju svi tu pljuju jer očito svima ideš na živce sa svojim ponašanjem.

Upadaš tu sa nekim sranjima iz prastarog 1.6, praviš se pametan i unatoč priloženim dokazima ti i dalje guraš svoje.  

Sami pristup temi i korisnicima u temi ti je od početka bahat, ne znam šta više tražiš tu.
Uzgred budi rečeno, ja uopće nisam spominjao te tvoje budalaštine niti sam raspravljao s tobom. Samo sam spomenuo kako si bahat i to je to. Hvataš se za slamku ali ti baš i ne ide

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 18:44 (Roko567).
12 godina
Counter Strike: Global Offensive

Vi se ovdi uvik svađate lol

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da se maknemo malo od djeteta i njegovih pro spika...

jeste da se otvori tema za trejdanje skinova ?

bolje mi je ako već radim trejd da ga napravim sa nekim od vas nego kad mi uletavaju neki stranci na chat.

16 da
4 ne
steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

super stvar, da..

kad smo kod toga, ako ima itko od vas itema sto mu ne treba,uopce nije bitna vrijednost,nek mi proslijedi,bio bih zahvalan. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo da se i ja pohvalim nakooon duuugooo klađenjaaa, trejdanja i mrvice investiranja, priuštio sam si nekaj poštenog :D

poceo sam sa 20e skinovima, nisam odma kladenjem isao all-in, nego sam u pocetku cak malo i gubio dok se nisam ufurao u timove i tako to, i eto, nakon kaj sam bio zadovoljan dobivenim klađenjem, prodao sam sve iteme te krenuo putevima trejdanja, stvarno čovjek treba imati živaca i strpljenja kad se ide baviti ovime, ali rezultati su odlični, kao što se i kod mene vidi {#}

ps. znam da nije najljepši, ali zasad je čisto okej :D

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Moj PC  
7 0 hvala 1
13 godina

Otvorio ili kupio?

EDIT: vidim da si kupio, nego jako jako je lako zaraditi novac na steamu ako prodajes i kupujes stvari, ja dnevno znam po 5 evra uzeti za par sati.

Quick sale je zakon :D

bancic123 kaže..

Budimo realni,pogledaj s kakvim likovima raspravljam,freakin' gold nova 1.

Izvini pro, jopet te nisam prepoznao.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 23:07 (chaselol).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

extra ti je noz, sta hoces? :D

kako tako lako zaradis? kupujes ove skuplje skinove pa prodajes,jer ne vidim drugaciji nacin da bi zaradio u tako kratko vrijeme dosta love..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonix8 kaže...

extra ti je noz, sta hoces? :D

kako tako lako zaradis? kupujes ove skuplje skinove pa prodajes,jer ne vidim drugaciji nacin da bi zaradio u tako kratko vrijeme dosta love..?

pogledas po marketu skinove koji vrijede recimo 2.4-3 evra, i dajes 1k na marketu za njega. 
Javi se dosta ljudi :)
To kasnije prodas i imas fin profit zaista. 

14 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Oprosti stari ali 120 matcheva je oko 100h igranja a vjerojatno i više.

Znači ti si barem 50% tog vremena ipak igrao MM i opet sereš po tome da su tamo botovi a i ti si jedan od "nas".

Također, 100 pobjeda i 20 izgubljenih matcheva ne može biti samo MGE, ja imam puno veći postotak izgubljenih (barem tako mislim) pa samo jedno vrijeme bio i LEM. 

Bio sam i ja DMG,pa sam pao jer samo X puta leavao zbog retarda koji ne komuniciraju u teamu,par puta sam i bio kickan, i to uglavnom kad sam jedini u timu igrao,pa sam likovima samo htio objasniti kud da idu.

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
13 godina
bancic123 kaže...

Bio sam i ja DMG,pa sam pao jer samo X puta leavao zbog retarda koji ne komuniciraju u teamu,par puta sam i bio kickan, i to uglavnom kad sam jedini u timu igrao,pa sam likovima samo htio objasniti kud da idu.

Sine, cs:go ranked se ne igra solo, to mozes prvih 10 partija za rank a dalje samo s nekim frendovima, minimalno 1.
CIsto radi sebe da izbjegnes one idiotske madjare i bugare, 4 rade que fali im peti i nebitno kako ti odigrao i ako pobjedjujete oni ti bubnu votekick.

Precesto se desava.

Moras imati zastitu od votekick-a, sistem je retardiran ali tako je {#} 

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Sine, cs:go ranked se ne igra solo, to mozes prvih 10 partija za rank a dalje samo s nekim frendovima, minimalno 1.
CIsto radi sebe da izbjegnes one idiotske madjare i bugare, 4 rade que fali im peti i nebitno kako ti odigrao i ako pobjedjujete oni ti bubnu votekick.

Precesto se desava.

Kad ima ekipe,igram faceit.

MM je tu samo kad ama bas nikoga nema pa igram onako na brzinu mec-dva.

13 godina
neaktivan
chaselol kaže...
bancic123 kaže...

Precesto se desava.

Ja igram samo solo, pa sam bio supreme. Sad sam lem, ali nema veze. Niko te nece kikat ako si prvi vjeruj mi.

13 godina

Smijesno, igramo competative i dolazi nam neki polu-tim,

pisamo po facama ljudima, ubijaju nekad kad uzmu p90 i to je sve

14-1 score napravimo

Ljudi rade 15-0 nama

skor 15-14, nema sanse samo ekipa ide m4 prefire p90 pobise nas to je smijesno!
Ovamo nisu znali flasha ubaciti i naprave takav comeback?
Na kraju uzmemo zadnju rundu jer smo i mi svi uzeli p90 i opali mid rush, ko prezivi pricace!

hebeni cheateri stvarno....

da nova 2 rank, tek sredio net bez laga da igram {#}

a evo na kraju statistike

... ...
kraj kraj
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 11:24 (chaselol).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ima sam slicnu situaciju jucer, od 2 gamea 4 iz njihovog teama ide na novu i jedan AWP, ostanu zajedno i zad dvoje ispali iz nove i killa te... apsurdno sto napravi dvije nove, ma jedna ne dvije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

također, prije par dana igram s nekim random ljudima..i gubimo mi kao ct na inferno mapi 11-4,i kad smo se prebacili u T,ova 4 debila moja samo uzimala NOVA i deru,i na kraju ih dobijemo., preglupo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Otvorio ili kupio?

EDIT: vidim da si kupio, nego jako jako je lako zaraditi novac na steamu ako prodajes i kupujes stvari, ja dnevno znam po 5 evra uzeti za par sati.

Quick sale je zakon :D

zapravo i nisam kupio, kao sto sam napisao prvo sam poceo s 20e skinova kaj sam kupio, onda sam se duze vrijeme kladio, malo padao u pocetku, pa kasnije se profit povecavao itd. dok nisam dosao do profita od nekih 80-90e i onda sve te skinove sa csgolounga povukao, prodao na steamu, kupio glock fade, fire serpenta i tak neke jače skinove, pa malo po malo trejdao i eto.. ovaj zadnji trejd mi je 10e profit di sam uzeo ovaj noz i ak47 case hardened ww

13 godina
neaktivan

Ace na Mistu

1971- ∞

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Chaselol i roko,vi meni pricate kolko sam low?

Gold nova 2 rank,pucanje ocajno,i onda pljujete po mom fragu vs MG2/DMG

Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Bancicu pobrko si loncice. Pogledaj malo prijasnje postove i citiraj post u kojemu sam ja rekao da si ti "low" ili pljuvao po tvom fragu.

Opet se hvatas za slamku, jadan si. Ja sam pocetnik u CS:GO-u i boli me njonjo sta mi ti, koji cili zivot igras 1.6, imas za rec. 

1971- ∞
13 godina
bancic123 kaže...

1-1 u litru krvi i dvije kriske bubrega ako smijes

p.s. imam 6 partija odigranih u cs:go ranked, ako racunamo gaming s normalnim internetom

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 14:18 (chaselol).
13 godina
neaktivan

Igrao sam sad deathmatch da obavim misiju i završava se lagano runda i gledam ja dropove kad imam šta i za vidit:

Lik dobio "M4A1-S Master Piece" koji se prodaje za 100$ kao mission drop.

E hebem ti sreću, ja uvijek dobijem neki popišani bijeli skin od 2 centa

1971- ∞

1 0 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...

Igrao sam sad deathmatch da obavim misiju i završava se lagano runda i gledam ja dropove kad imam šta i za vidit:

meni usp road rash dropa 3.6 evrica prije par min ^_^

11 godina
protjeran

Dobio sam cs prije koji mjesec na gamemineru, ma sranje od igrice, isti k ko 1,6...sry

Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Dobio sam cs prije koji mjesec na gamemineru, ma sranje od igrice, isti k ko 1,6...sry

ma, ovaj novi wolfenstein, isti k ko i wolfenstein 3D

11 godina
protjeran
denix kaže...
Du_Jo_Cro kaže...

ma, ovaj novi wolfenstein, isti k ko i wolfenstein 3D

ha-ha... ali igrica je fail stoljeća... daleko od toga da je cs odličan na svoj način ali puno više san očekiva od kockica i grafike za win95

17 godina

Uvijek se možeš vratit na tetris

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
xXxMLGxXx360noscopingscrubs0/24xXx
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Roko567 kaže...

to mora dobiti prvo misiju koja je 'roze' boje, a takveee se dobivaju valjda 1:10000.... srećković i to veliki... ja dobivam samo one u5rane base grade bijele misije {#}

Du_Jo_Cro kaže...

ti mora da si neki bancicev 97. godišnjak 1337 pro global elite jelda?

14 godina
neaktivan

To je competetive igra, hebes grafiku, stariji igraci ne mare za grafiku u nijednoj igri, hell, mladji sam pa dan danas uzivam u fallout 1 i 2, tocnije igram vec par dana ponovno ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice