CoH ToV non stop crasha

poruka: 8
|
čitano: 1.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
CoH ToV non stop crasha

Nikak rijesit problem sa ovom igricom,naime,dogodilo se jucer i skroz do dana ama bas non stop crasha..jucer nakon 20 min crashala nakon igranja u LAN preko hamachija i to me stvarno vise nervira..Mislio sam da je to instala jer mi se jucer sve zbrejkalo kad je instaliravalo pa je krenulo pa sam danas reinstaliro i nisam nis pipnuo dok se instaliravalo ali opet!..Evo danas sam malo duze oko sat vremena igrao i crashalo a neznam zasto!,igra jednostavno se smrzne i cujes u pozadini error i onda moram minimizirat da bi vidio error i onda sam ga slikao i evo slike.

Molim vas ako itko zna do ceg je nek mi kaze,probao sam par puta Nevinašce.exe mjenjat i opet nista...Ako mislite da je do Nevinašce.exe onda mi posaljite na pm

Hvala punoPoljubac

BTW prije nisam imao problema s tom igricom.(3-4 mjeseca) a sad kad sam je nanovo instalirao imam problem

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 18:21 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: CoH ToV non stop crasha

Prvo se uvjeri da imaš zadnji patch, a ako se i dalje crasha onda pokušaj nabaciti još jedan ventilatorčić da puše prema grafičkoj kartici, jer je moguće da se pregrijava...

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
paintb0x kaže...

Prvo se uvjeri da imaš zadnji patch, a ako se i dalje crasha onda pokušaj nabaciti još jedan ventilatorčić da puše prema grafičkoj kartici, jer je moguće da se pregrijava...

Da najbolje da se na toj slaboj igrici graficka pregrijava ak igram gta 4 i sve 5 a ne pregrijava se..jos je dole kod graficke 120mm ispuhuje..neam ni jedan patch..

17 godina
neaktivan

Ne radi se samo o tome 'koliko je dobra grafika' već i kako je sve to napisano, meni se grafa užasno grijala u Neverwinter Nights 2, a Crysis sam pičio na very high bez problema...

Ali za početak poskidaj patcheve ;)

16 godina
paintb0x kaže...

Ne radi se samo o tome 'koliko je dobra grafika' već i kako je sve to napisano, meni se grafa užasno grijala u Neverwinter Nights 2, a Crysis sam pičio na very high bez problema...

Ali za početak poskidaj patcheve ;)

Malo prije htio patch onaj predzadni skinut i pise kao da imam neku 2.0.0.0 instaliranu i nista nezeli.sad skidam neki drugu verziju patcha pa cu vidjet.

16 godina
CoH ToV non stop crasha

Evo kakav mi je error dosao...u igri mi pise da imam 2.5.0.0 verziju

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 22:15 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je zadnji patch 2.6

Ako ti piše da imaš verziju 2.500, a ne želi ti staviti patch 2.500-2.502, onda vjerojatno imaš crackiranu igru, a za patchiranje moraš najčešće imati originalni *.exe file igre. Ako nisi sačuvao originalni *.exe kao backup, onda je jedino rješenje reinstalacija i patchiranje prije crackiranja...

16 godina
paintb0x kaže...

Mislim da je zadnji patch 2.6

Ako ti piše da imaš verziju 2.500, a ne želi ti staviti patch 2.500-2.502, onda vjerojatno imaš crackiranu igru, a za patchiranje moraš najčešće imati originalni *.exe file igre. Ako nisi sačuvao originalni *.exe kao backup, onda je jedino rješenje reinstalacija i patchiranje prije crackiranja...

god damn,napravio reinstall winsa i opet isto Viče

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice