Evo imam jedno pitanje dobio sam neki cod4 config i osim configa neke postavke za mape npr.colors_citystreets.I kaze mi da te confige za mape stavim u main.Ja tako uradim i u configu je napravljeno na strelice da se mijenju te boje i ja stisnem no samo mi izbaci unknown cmd [x]citystreets[x] i nista ne bude.Moze pomoc hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to mozes koristiti na serverima koji imaju pro mod. jednostavno stisni slovo B i otvorit ce ti se prozorcic i mislim da na kraju je nesto graphic options udi u to i pisat ce ti Film tweks tako nesto i to samo stavi na ON i radit ce ti ;)
Server mora biti iskljucivo promodlive 204, te ti mora u configu imati bindano npr. bind N "exec strike.cfg" jer ukoliko je stavljeno samo npr. bind N "strike.cfg" nista se nece ucitati.
Server mora biti iskljucivo promodlive 204, te ti mora u configu imati bindano npr. bind N "exec strike.cfg" jer ukoliko je stavljeno samo npr. bind N "strike.cfg" nista se nece ucitati.
ma on ima color cfg-e za odredene mape i mora samo film tweaks stavit na On i radit ce mu jer mu se sami color cfg exec-aju ako ima cfg koji ide s njima a po njegovom postu se zakljucuje da ima :)
Ok hvala momci pokusati cu pa javim.:)
Ok sad sam rijesio taj problem ali sad je nasto novi znaci ja sebi prilagodim kontrole i grafiku cfg i sve bude uredu ali kad promjenim mod onda se vrati kako je i bilo od toga cfg-a.Kako to rijesiti
dajte ljudi pomoc plss
odi tamo gdje se nalazi config i desni klik na config_mp.cfg -> properties -> makni kvacicu sa "Read only"
Nepomaze mi ni to ali hvala na trudu jel znas mozda koji drugi nacin ili bilo ko je zna ikako stvarno mi je hitno.Hvala