Probaj ovo, ja sam se zazal s time i dobil sam na staroj kanti više od 50fps
Igraci sa 1gb:
/set com_hunkmegs 512
Igraci sa 1.5gb:
/set com_hunkmegs 768
Igraci sa 2gb:
/set com_hunkmegs 1024
Znaci upola manje memorije nego sto imate.
Kucaj u console:
/set r_allowSoftwareGL 1
/set r_picmip 1
/set r_picmip2 1
/cg_brass 0
/cg_blood 0
/cg_marks 0
/r_multigpu 1
Detail settings:
Texture Resolution: "Normal"
Normal Map Resolution: "Low"
Specular Map Resolution: "Low"
Igraci sa 1gb:
/set com_hunkmegs 512
Igraci sa 1.5gb:
/set com_hunkmegs 768
Igraci sa 2gb:
/set com_hunkmegs 1024
Kucaj u console:
/set r_allowSoftwareGL 1
/set r_picmip 1
/set r_picmip2 1
/cg_brass 0
/cg_blood 0
/cg_marks 0
/r_multigpu 1
Detail settings:
nisam skuzio dio sa... Igraci sa 1 gb... igraci sa 2gb... kako to mislis? 2gb cega?
Prica gluposti , com_hunkmegs ide maximalno do 512(mb rama) i to ukratko znaci koliko ce sebi igra alokirat rama za upotrebu.
Pomaze iskljucivo kod ucitavanja mapa i to neznatno.
Igraci sa 1gb:
/set com_hunkmegs 512
Igraci sa 1.5gb:
/set com_hunkmegs 768
Igraci sa 2gb:
/set com_hunkmegs 1024
Kucaj u console:
/set r_allowSoftwareGL 1
/set r_picmip 1
/set r_picmip2 1
/cg_brass 0
/cg_blood 0
/cg_marks 0
/r_multigpu 1
Detail settings:
r_multigpu 1 ???
Da, imas slabu konfu pa si zelis povecati fps... opcija za 2 graficke ce ti sigurno pomoci
isti problem samo jos gori! imao sam 333 lock a sad nemogu 100 fpsa lockat, imo sam problema i deinst, sam cod vratio sam isti cfg i sve opcije sve potupno isto ali fpsi su jos uvijek 100 :s need help!
probajte stavit windows xp ako igrate samo cod2 xp je zapravo sustav s kojim bi se trebao igart cod2 ja sam imo isti problem srusio sam windowse i inst. windows xp imam 2.80 khz a lockam po 450 :)
ovako.. imam 32 bitni win7 na 64 bitni procesor! jel to mozda razlog da mi fps-evei (nekad 333lock) sad ne prelazee 125??
ovako.. imam 32 bitni win7 na 64 bitni procesor! jel to mozda razlog da mi fps-evei (nekad 333lock) sad ne prelazee 125??
Ne.Ako imaš 4+ GB RAM-a stavi 64-bit
imam 2gm rama ... znaci ostavim na 32 bita?
imam 2gm rama ... znaci ostavim na 32 bita?
Da
to se i meni dogodilo i na starijem, puno losijem kompu nego sto sad imam, sve uredno. 60 fpsa zakucano i onda odjednom 12 fps-a :O nez sta je bilo tako dalje...
sada sam dobio neki drugi komp a isto sranje neko mrtvo. i super sve ide 120 fpsa i kad ono ponovo 12 fpsa i tako cijelo vrijeme a u kuci ide preko 200 a kad van idem 12-20
neki su mi govorili da je to do mape i velicine njezine, nez zasto se to dogada, nisi jedini kojem se to dogada :D
ja sam prckao o tim opcijama i pokusao sastavit svoj cfg. i dalje je to tako
mozda ga probaj usisat sa usisavacem (unutrasnjost) da se rjesis sve prasine na maticnoj....
Ljdu molim vas pomozite. Internet ping mi je uredu oko 60 ali imam maximalno 80 fps molim vas pomozite
Instalirao sam cod 2 na win 10 i imam problem sa directx-om i sa fps-ima. Dok sam imao windows 7 sve je radilo savrseno i sad nemrem ni instalirat directx, a fpsi mi nejdu vise od 30
Molim pomoć
hvala