E ja imam isti problem, udjem i prvih 1 min zasteka svake 3 sekunde a onda dere 250 lock, pa kasnije (ponekad) opet padne...
Jel zna di je problem. Mislim da nije do pc-ja (moj pc).
E ja imam isti problem, udjem i prvih 1 min zasteka svake 3 sekunde a onda dere 250 lock, pa kasnije (ponekad) opet padne...
Jel zna di je problem. Mislim da nije do pc-ja (moj pc).
Cheezl,iste probleme imam samo sto je kod mene lock na 160 al to nema veze s tim.
5 puta sam mijenjao windowse,naravno,ne zbog tog problema nego nekih drugih privatnih i u godinu i pol kolko igram cod4 nisam uspio rijesiti taj problem a vidim da i jos neki na ovom forumu imaju taj problem.
Ima li netko kakav prijedlog da se ne mucimo s ovim vise?
Oko 30 mb po satu, ali za tocnu potrosnju ako te zanima jednostavno izmjeris
Oko 30 mb po satu, ali za tocnu potrosnju ako te zanima jednostavno izmjeris
Mislim da je manje, do 20 MB po satu, ali slažem se s tobom, najbolje da "izmjeri".
Da, potrosnja varira, ako se skida mod za ulazak u server, broj igraca itd. Uglavnom okvirno par desetaka megabajta po satu, sad je tesko tocno reci
Igram COD4 već dost dugo, igram sam promod, al imam pitanje, uključen mi je fps u codu normalan uključio ga sa naredbom cg_drawFPS 1, al ja oću da mi taj FPS u donjem desnom kutu, a ne u gornjem. Može pomoć???
Igram COD4 već dost dugo, igram sam promod, al imam pitanje, uključen mi je fps u codu normalan uključio ga sa naredbom cg_drawFPS 1, al ja oću da mi taj FPS u donjem desnom kutu, a ne u gornjem. Može pomoć???
instaliraj fraps i sa tipkom "F12" mijenjaš u kojem kutu ekrana će ti biti fps.
hahhahahahahahhaahahahahhahahaha imam jedan cfg koji ti je fps u donjem desnom ali to je za vise fps i neznam vise ga nac pitaj na nekim forumima il neke likove na xfire sto znaju pun k o cod4
da ne otvaram novu temu
instaliram igricu i sve mi bude na extra i onda mi se crasha promijenit na low opet mi se kresha ali nakon duzeg vremena
sad sam ispocetka instalirao i opet mi je sve na extra dajte sto d radim
jer mi se igra ali se crasha kad je upalim
mislm na mp
NEMA ERRORA
igra se samo ugasi i to je to
btw onaj iwmp3 kao je prestao radit
da ne otvaram novu temu
instaliram igricu i sve mi bude na extra i onda mi se crasha promijenit na low opet mi se kresha ali nakon duzeg vremena
sad sam ispocetka instalirao i opet mi je sve na extra dajte sto d radim
jer mi se igra ali se crasha kad je upalim
mislm na mp
Novi driveri večinom mi riješe sve probleme sa crashanjem.
Hmm.. imam problem s CoD4 i onda kasnije mi se to počelo dešavat na MW2.. Dakle, igram jedno vrijeme, mozda mjesec-dva i onda nakon sto godina uđem u igru ono šteka ko pas. FPS 20-40, kad pucam je gotovo neigrivo, lik pobjegne dok ga ja nanišanim. Ja u tih mjesec dva nisam ništa dirao po postavkama i tim glupostima. Jel znate možda zašto mi se dešava taj pad..?
kakv FAIL.
Zasto bi koristio fraps samo ce mu fraps trosit fpsova kad u igri se moze napravit da fps bude dole.
kakv FAIL.
Zasto bi koristio fraps samo ce mu fraps trosit fpsova kad u igri se moze napravit da fps bude dole.
Koliko ja znam, tj. barem meni fraps ne troši fps.
ako je slabiji pc primjeti se
kakv FAIL.
potpuno se s tobom slazem ja!
Mah, stavio sam postavke drivera na default sad ide i do 500 :D
Ovako kad napravim profile u cod4 on se ne pojavi i u Cod4 folderu (trebam jer moram promijeniti cfg).
Zna netko kako to riješiti?
Btw imam win7.
Riješio!
Pozz svima, imam pitanje u vezi CoD4.. Kad igram, igram i nakon nekog vremena mi ili izbaci DirectX error (nesto pise jos, al nemogu stic ni print screen jer odma nestane) ili se zamrzne komp pa moram restartat.. Rijesenje?
Hvala.
CoD4 je dobar, odlican cak, ali reci za njega da je najbolji FPS ikad, pa cak i najbolji FPS godine, je smjesno, a covjek koji to kaze je idiot.
Atmosfera je odlicna, nabijena je adrenalinom i osjecaj dok igras je nenadjebiv... Ali ono, prijedjes je za 4 sata, linearna je do boli, preslicna CoD2 (ali losija od njega) i u igri nemoras raditi doslovno nista nego ici i pucati...Jedino se ne moze usporedjivati sa Far Cryem, Deus Exom, Stalkerom, Half-Lifeon, Splinter Cellom...
Post koji je doduše jako star, i pokupio je (gle čuda) 5 TD-ownva.
Pa čovjek je rekao potpunu istinu i zaista nevidim što je krivo rekao. COD4 je dobar ali ni BLIZU najbolje FPS-a ili FPS-a 2007. godine.
Ja sam nabavio cod4 i idem ga instalirati i sve je ok i komp me je dobra i moze primit cod 4 al za vrjeme instalacije pojavi mi se E:/setup/data/main/iw_06.iwd i pise Verify that the file exist and that you can access it . (u prijevodu:provjerite da datoteka postoji i da ga možete pristupiti) i stisne Retry i ide dalje i pojavimi se jos to par puta i dode pred kraj i onda stalno...molim pomoc unaprijed hvala