Dali CoD4 podrzava DX10???
inaće ja nevolim igrati fps igre ali cod 4 mi je dobra u mp dobra grafika moderna oružlja, a najviše volim kad pozovem helikopter meni je najbolji u cod seriji čak bolji od cod 5
Ja igram samo SP,sve su misije super osim one u Chernobylu kad ubijem onog Zakhaeva (jer mi vrijeme curi a onda je još onaj macmillam ranjen pa ga moram nosit....)
Da li mi netko može reći u čemu je stvar sa auto-aim na HARCORE serverima?Mislim mogu shvatiti da je taj auto-aim na običnim serverima,ali ono na HARDCORE serverima.Inače da li u igri postoji mogućnost da se mjenja "rate of fire",malo je blesavo da moram brzo stiskati lijevi gumb miša ako želim pucati pojedinačno.Sve ovo pitam jer sam novi u ovoj igri,tako da.....
jel neko zna maknit da mi ovo u kutu nepiše koliko imam fps-a i vrijeme? to me tak živcira jer kad želim vidjet rezultat nemogu jer mi ga zaslanja. to mi je neki dan samo došlo a nekoristim nikakav program da mi pokazuje koliko imam fps-a.plzz
daj sliku
koje ti smeta?
od igre ti je u gore desno kutu i ne smeta za rezultat
majko isusova
pa kad ti se to pojavilo
mislim da je to od xfirea
stisni scroll lock+x
i onda s pripadačom "otkvači" vrijeme i fps-e
al mislim da ne bi to smjelo bit to
kod mene su sitni i skoro se ne vide fps-i (od xfirea)
daj sliku
koje ti smeta?
od igre ti je u gore desno kutu i ne smeta za rezultat
majko isusova
smeta kad želi u pola igre vidit rezultat
pa kad ti se to pojavilo
mislim kad je mi se x-fire updateo
mislim da je to od xfirea
i ja mislim
stisni scroll lock+x
i onda s pripadačom "otkvači" vrijeme i fps-e
moja tipkovnica nema scrooll lock jbg. a ovo s pribadačom nekužim
al mislim da ne bi to smjelo bit to
kod mene su sitni i skoro se ne vide fps-i (od xfirea)
snašao sam se evo otišao kod frenda po njegovu tipkovnicu i ja probo ono scroll lock+x al nije htjelo i ja isprobavao sva slova s scroll lock i ono s slovom e je uspjelo. prvo sam ušao u neki editor i to tam isključio. aj fala što si me naveo na neki trag..
To je nova opcija od xfire-a. Da bi ju iskljucio unutar igre pokreni chat i onda na taskbaru jednostavno odaberi dali zelis/nezalis sat i FPS
Ima li još ko da igra modern warfare (cod4) multiplayer. Ako ima bilo bi zanimljivo da se skupimo malo u đir
Igram ja, svaki dan, redovno. :)
Po HR serverima.
igram i ja bas se malo oruzja modam
bikarbona
Ingame nick: by_Ivica
Evo ja sam ispunio tajnu ninja misiju i odigrao okruglih 1000h coda.
Sad ga mogu mirne duse brisat s kompa
statistike;
~300h tdm hc (public)
~250h s&d hc (public)
~450h promod (klan)
- svojevremeno najzanimljiviji public serveri;
- feuerwehr
- t.a.t.e (al jos prije dok su se nekak drugacije zvali)
- logosoft
- razerzone
-par zakljucaka;
- promod bi bio puno bolji da se poveca damage
- igranje u klanu donosi sasvim novu dimenziju
- s vremenom shvatis da je bilo zabavnije igrati tdm hc nego cb
- zabrane perkova i oruzja na non-promod serverima nemaju smisla
- najgora stvar u igri je blockanje
- 1000h je oko 900h vise nego sto zelite potrositi na neku igru
- vozit bicikl cijeli dan je puno bolje nego igrat cod cijeli dan
ee pitanje jedno oko cod4
moze li se samo instalirati MP ili
da se instalira sve pa onda nekako izbrise SP
bug kolko ja znam je imo TF2 server, sad ima i BF:BC2 server, a o cod4 niko ništa?
Svaka čast TF2 i BFBC2, ali kladim se da najviše ljudi igra CoD4 :)
Pa zašto se nebi malo organizirali ili nešto( klan možda)? Trebalo bi pitati bugovce što misle o BUG cod4 serveru (napraviti temu o tome na forumu), naravno nisam ja tu da odlučujem, ali siguran sam da bi odaziv na server bio velik. A možda i kasnim sa ovom idejom, igra je izašla relativno davno...
btw. xf mi je tonko14, igram cod4 malte ne od kad je izašao i to mi je uvjerljivo najbolja pucačina uopće. Eto, toliko od mene :)
E da, i sretan Uskrs svim forumašima
izvinite sto sam dosadan,al imal tko da mi pomogne ???
Prvo sve instaliras i onda deinstakiras singleplayer.
da ne otvaram novu temu pa da pitam.
kako da napravim da mi oruzja budu obojana dok igram na nekom serveru ja uspijem da mi bude smjesteno kao mod ali mi nebude na drugim serverima tako, a ja zelim da svugdje imam tu boju,kako da to izvedem? Vidio sam vec jednu temu o tome ali nemogu naci.
ee pitanje jedno oko cod4
moze li se samo instalirati MP ili
da se instalira sve pa onda nekako izbrise SP
Prvo sve instaliras i onda deinstakiras singleplayer.
Nemože, to je sve jedna te ista igra, nemožeš ''izbacit'' MP iz nje, ali imaš izbor hoćeš li igrati samo SP, ili samo MP ili oboje.
kako da napravim da mi oruzja budu obojana dok igram na nekom serveru ja uspijem da mi bude smjesteno kao mod ali mi nebude na drugim serverima tako, a ja zelim da svugdje imam tu boju,kako da to izvedem? Vidio sam vec jednu temu o tome ali nemogu naci.
Udjes u create a class izaberes oruzje koje hoces npr. ak-47 onda izaberes sta hoces da imas gl prigusivac red dot sight kad izaberes nesta od onda izaberes kaka os da ti camuflaza bude os blue tiger is red tiger os woodland os desert izaberes to i kad zavrsis onda izadjes iz create a class i napravis svoj server ili odes na neki da vidis jesi li napravio
Udjes u create a class izaberes oruzje koje hoces npr. ak-47 onda izaberes sta hoces da imas gl prigusivac red dot sight kad izaberes nesta od onda izaberes kaka os da ti camuflaza bude os blue tiger is red tiger os woodland os desert izaberes to i kad zavrsis onda izadjes iz create a class i napravis svoj server ili odes na neki da vidis jesi li napravio
Ja mislim da ne on ne mislio o tome nego o skinovima za oruzja!!! Jesam u pravu???
Skinove mozes ubaciti dok snimas demo da ti budu ali kad si na pubu to se ne vidi!!!
Skinovi se samo vide u demu.... demo mozes ¸record ime_demoa i mozes ih poslije pregledati sa CoD4Playerom i tada ces vidjeti tu "boju" za odredjeno oruzje ako si na to mislio!!! Inace je nemoguce imati skin za neko oruzje i vidjeti ga dok igras na pubu
My nick name in game is Matey
Xfire:retaridinjo25
A inace radije bi igrao nogomet na treningu neg igrao cod...Mislim da bi vecina gamera igrala cod 4...
Nisam bas neki sportas a nisam ni nolifer :]
imam problem u cod4 multiplayeru
naime kada se prikljucim ne neki server, mapa se ucita i sve i onda kada idem birati klasu on se iskljuci i pise server disconnected
tako je kod svakog servera
zna li itko rjesenje?
hmmm, probaj uninstal cod4 i napravi postupak instalacije ispocetka, instaliras update 1.6, 1.7 i onda probaj igrat. Osobno imam doma samo MP verziju coda, znaci otvori se RAR arhiva i pita te gdje zelis instalirat, odaberes direktorij i malo pricekas. Nema previse komplikacija sa PATCH-evima. Kupio sam org key i to prvi put u zivotu, mogu potvrdit da nisam pozalio. Nikakvih server connection problema. Igram Cod4 sigurno 2 godine, ako ne i vise. Sad imam 1860 sati. Pozdrav svima u ime B>PRO klana! ;)
Imam problem e sada slusajte pazlivo: Odem u mp i zasteka 3 sek i onda nastavi normalno al mislim da to nije greska,spojim se na PB server i igram 5 sek onda pocinje fps naglo rast na 60 pa past na 15 pa tak svakih 3 sek i tako mi steka stalno 1 min i nakon 1 min normalno,ide nova mapa opet tako ili u sredini igre zna tako zastekati E sada odem u mp ugasim PB i odem na nonPB server i tamo mi ne steka normalno ide fps 60-70 Kompujter sma jucer sa kompresorom ispuho,nemam nikakve citove ako ocete snimit cu vma video radi se o grafi Nividia Geforce 6800XT
obriši punkbuster "ručno" i onda ga updateaj,možda pomogne.
jesam sve i opet isto :S
zna ko jos?