- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
64 slota?
Evo jos malo pa novi komp vjerojatno pa joinam i pwnam LOLOLOLOL
No na žalost ne na BUG serveru, pogledaj gore..
Pozivam sve BUG-ovce nek nam se slobodno pridruže na našem CRO Gunners serveru.
Lokacija servera u Zagrebu tako da će biti nizak ping svima ;)
Uživajte OVDJE!
p.s. Znam da malo spamam sa pozivima, ali želim da se pročuje jer je manje više jedini hrvatski BF3 server...
Pozivam sve BUG-ovce nek nam se slobodno pridruže na našem CRO Gunners serveru.
Lokacija servera u Zagrebu tako da će biti nizak ping svima ;)
Uživajte OVDJE!
p.s. Znam da malo spamam sa pozivima, ali želim da se pročuje jer je manje više jedini hrvatski BF3 server...
napiši pravila servera i ping je odličan priznajem.11
Danny, razmisljas o serveru povodom dolaska Close Qartersa?

Nope. Ništa od mene zasad.
napiši pravila servera i ping je odličan priznajem.11
Ništ, standardno sve.
Infantry only je server, nema RPG-a, M320 (iako je sad oslabio pa možda to i otpadne). Sve ostalo može.
Stavljamo uglavnom City mape, budemo i CQ ako tko bude tražio.
Uvodimo i sustav glasanja mapa tako da se ne vrti jedna unedogled ali to je još u testnoj fazi tako da nam date malo vremena :)
TDM je najposjećeniji mod, na žalost, ali kad se skupi domaće ekipe, bilo bi ok uključit votemap i stavit cq inf only ili rush na boljim rush inf mapama (damavand, seine).
Evo da opet podsjetim kako je aktivan manje-više jedini BF3 server smješten u Hrvatskoj (Zagreb).
Znači, niski ping svima u blizini ;)
Vrte se uglavnom conquest/rush mape, aktivan voting sustav kao i autobalans.
Infantry only server, 32 slota.
Ukoliko želite druge mape koje nisu u ponudi, slobodno predložite ovdje.
Server OVDJE!
Vlasnici servera: CroGunners klan
Uživajte i ubijamo se ;)
Ekipa bok,
zanjih smo dana povukli opet temu otvaranja servera za BUG zajednicu, međutim, za razliku od dosadašnjih vremena trenutno nisam u mogućnosti ulagati veće svote love u njega. Pričali smo zato na BF3 temi o eventualnim donacijama kako bi svi zajedno napravili nešto po tom pitanju.
Vjerujem da nam je svima dojadilo ubirati banove zbog potpuno trivijalnih stvari, zbog toga što smo bolji od nekoga, jer smo koristili neko oružje ili gadget ili pak zbog toga što se nekom random adminu tako sprdnulo. Evo sinoć smo svi ubrali (osim mene HA!) ban na jednom prilično dobrom serveru na kojem se igramo zadnjih dana, neovisno o tome jesmo li se svađali s adminom oko odluke ili ne.
Zato me zanima, ima li zainteresiranih za sudjelovanje u financiranju? Vjerujem da ja i Dado možemo zajednički pokriti polovicu troška 64-slotnog servera, 300-350-400 kn, za ostatak bi nam trebala pomoć. Ukupna cijena najma je nešto manje od 600 kuna.
Zašto 64 slota?
Ideja je da u server ubacimo rotaciju novih mapa koje će doći s Armored Killom. Ukoliko te mape budu, kako je najavljeno, veće od dosadašnjih, s manje slotova će server biti prazan. Pogledajte na što liče runde na Firestormu, Khargu i sličnim mapama kada igra 40-ak igrača. Nitko nikoga ne može pronaći, a onaj mali dio igrača koji nije u vozilima obično služi kao topovsko meso.
Da se osvrnem na ideju jednog od forumaša:
Pa nek jednostavo otvorei donacije, i ljudi koji uplate nek dobije vip slotove ili admina. Ako će netko dat 20 a drugo 100kn naravno da ovaj od 20 neće imat prava kao i ovaj od 100.
Mislim nek budu otvorene donacije i ljudi uplate kad i kako mogu, a koji uplaćuju redovito za njih povlastice i te spike.
Problematika leži u tome da svatko ima vlastitu viziju toga kako se ljudi na serveru trebaju ponašati i kako treba administrirati server. Moja je prilično čista - ne treba raditi ništa.
Od 10 različitih ljudi dobit ćete 10 različitih ideja što bi trebalo napraviti da bi server radio, koga bi trebalo izbaciti i slično, i na kraju dolazite do toga da se ne može doći do zajedničke odluke. Ne pričam ovo napamet, puno puta sam u različitim situacijama vidio da takav sistem jednostavno ne funkcionira.
Što se VIP slotova tiče, ne vidim problem u čekanju. Ni u BFBC2 ni u BF3 nisam imao privilegiranu poziciju kod ulaska na server i uvijek sam uredno čekao svoj red. Čekati par minuta zbilja ne bi trebao biti problem.
Koliko vas je zainteresiranih za ponovno otvaranje servera, a da bi bili voljni na mjesečnoj bazi uplatiti određen dio novca? Pojedinačne donacije ne bi bile objavljene, donatori bi bili navedeni i objavljen bi bio samo ukupan primljeni iznos. Na upit donatora, naravno, mogu dati ispis, da ne ispadne da ja tu ubirem neku lovu. :)
sve ok al sto se ne bi uveli reserved slotovi? nema mi nista mrze nego da cekam 15-20 minuta da se joinam na server na kojem ima pola raje sa foruma i hrpa ostalih...
reserved slotovi bi tu puno popravili stvar i mislim da bi lakse prikupili donacije...
sve ok al sto se ne bi uveli reserved slotovi? nema mi nista mrze nego da cekam 15-20 minuta da se joinam na server na kojem ima pola raje sa foruma i hrpa ostalih...
reserved slotovi bi tu puno popravili stvar i mislim da bi lakse prikupili donacije...
Zato kaj bi onda bilo 30 rezerviranih slotova, ekipa bi bila kikana i nikad se više nebi vratili na BUG.. Bar ja nebi.
A nije da je baš uvijek bio server pun ekipe s foruma, ima puno europljana kaj igraju, kikaš ih i možeš ih odmah zaboraviti.
Zato što reserved slotovi, ako se ne varam, funkcioniraju na način da virtualno popune slot, pa ukoliko naprimjer ti ne igraš, server zapravo ima 63 slota. Da imamo 10 VIP slotova server kad nitko od VIP-ovaca ne igra ima samo 53 slota. Uglavnom, ne sviđa mi se takvo što.
Mali dodatak.
Svatko od vas može preuzeti moju ulogu i prikupiti donacije/financirati server i administrirati ga. Dok god su pravila takva da nitko od BUG zajednice nije diskriminiran ni na kojoj osnovi server može nositi BUG Online Game Server ime. Nemam ja ekskluzivno pravo na to. Samo sam, eto, ja prvi došao na ideju da se takvo što napravi prije par godina.
Pa nek jednostavo otvorei donacije, i ljudi koji uplate nek dobije vip slotove ili admina. Ako će netko dat 20 a drugo 100kn naravno da ovaj od 20 neće imat prava kao i ovaj od 100.
Mislim nek budu otvorene donacije i ljudi uplate kad i kako mogu, a koji uplaćuju redovito za njih povlastice i te spike.
Problematika leži u tome da svatko ima vlastitu viziju toga kako se ljudi na serveru trebaju ponašati i kako treba administrirati server. Moja je prilično čista - ne treba raditi ništa.
Od 10 različitih ljudi dobit ćete 10 različitih ideja što bi trebalo napraviti da bi server radio, koga bi trebalo izbaciti i slično, i na kraju dolazite do toga da se ne može doći do zajedničke odluke. Ne pričam ovo napamet, puno puta sam u različitim situacijama vidio da takav sistem jednostavno ne funkcionira.
Što se VIP slotova tiče, ne vidim problem u čekanju. Ni u BFBC2 ni u BF3 nisam imao privilegiranu poziciju kod ulaska na server i uvijek sam uredno čekao svoj red. Čekati par minuta zbilja ne bi trebao biti problem.
Koliko vas je zainteresiranih za ponovno otvaranje servera, a da bi bili voljni na mjesečnoj bazi uplatiti određen dio novca? Pojedinačne donacije ne bi bile objavljene, donatori bi bili navedeni i objavljen bi bio samo ukupan primljeni iznos. Na upit donatora, naravno, mogu dati ispis, da ne ispadne da ja tu ubirem neku lovu. :)
Rekao sam ti u BF3 temi da naparviš ovako:
Donacije, svatko 20kn ili više, ako nas se skupi 10, imati ćeš 200kn od donacija, a ostatak platiš ti.
koja ekipa? bilo bi 64 slota jel tako? i bilo bi 30 reserved?
znaci 34 mjesta fore... ko ne zeli biti kikan neka donira...
mislis da je bolje ovako po starom? vidjecemo...
edit* ma ne rade reserved slotovi tako... mene je kickalo sto puta sa tih servera...sto bi me kickalo ako je slot rezervisan prazan? ono jednostavno random izbaci nekoga ko nema privilegiju...
koja ekipa? bilo bi 64 slota jel tako? i bilo bi 30 reserved?
znaci 34 mjesta fore... ko ne zeli biti kikan neka donira...
mislis da je bolje ovako po starom? vidjecemo...
edit* ma ne rade reserved slotovi tako... mene je kickalo sto puta sa tih servera...sto bi me kickalo ako je slot rezervisan prazan? ono jednostavno random izbaci nekoga ko nema privilegiju...
Ne sviđa mi se bilo kakvo izbacivanje random ljudi. Jednostavno ja tako ne želim.
Kao što rekoh Dannyu na PP mjesečno sam u stanju odvojiti za server 50-100kn....Samo da prestanu razne gluposti kada stigne server. Pričam o raspravama o m16 skilerima ,čiterima i ostaloj BF bagri.
u biti ako će bit samo Armoured kill mape možda bi i tih 64 igrača bilo ok,treba prvo vidjet,
što se tice VIP slotova iliti reserved slots,to je štanga,non stop bi kikalo ekipu ,a ja na to po*izdim ( vjerujem i velika večina ).
neš ti meni i ako treba pričekat koji minutu dvije da uđeš mislim da vam/nam svijet neće propast po tom pitanju,
vidite,pogledajte i dogovorite se za donacije.
kada se nešto konkretno poduzme računajte na mene sa 100 kn/mj
@hrvoje ,gle toga će uvijek bit,
100 kuna je previše. Ne bih od nikoga uzimao više od 50 kuna.
onda 50,ako inzistiraš...ostane mi za 5 malih karlovca :D
Neznam ...za mene su VIP i reserved slotovi bezveze. I kada čekam da uđem na server ne čekam dulje od par minuta i svatko se može strpiti tolko da uđe. Još ako imaš premium preskačeš odmah ove bez premiuma. Neznam. MIslim da je to nepotrebno. Ako baš netko od ekipe čeka 10-tak minuta nek se javi adminu koji je tada na serveru i pita ga da nekog izbaci i kraj priče
EDIT:
Kaj maliihh :P velkih :)
da...dobro onda...
brinete o nekim strancima koji ce biti kickani, a neko ko vam donira za server i dodje oko 22 sata i ne moze uci to nije bitno... mislim moze uci po danu kad nema nikoga ali nije to poenta uzimanja servera..poenta je da se tu iskuplja zajednica sa bug foruma...
mislim kako hocete ali zar niste vi sami izbacivali neke random strance jos na starom bug serveru bas u ovo doba navecer kad je spica?
ako ces vec hoces biti fer onda zabrani i samom sebi i piratu i kuky i dadi i bilo kome drugom kome vec das admina na serveru da izbace nekoga kad nema mjesta...
NIKAD nisam za sebe izbacio apsolutno nikoga. Izbacivali smo amerikance, kanađane, japance, kineze, brazilce i ostale, ako su naši bili u queueu. Ali te bi izbacili ionako, zbog pinga.
Uostalom, zašto dolaziš dizati tenzije ovdje? Dao si svoj prijedlog, odbio sam ga i to je to. Imaš apsolutno pravo stati na moje mjesto i sam podići server uz donacije, staviti VIP slotove i slično.

ne znam preko koga mislis uzimati server, ali jedini dostupni u Rvackoj su Diabolicovi, a cijena je poprilicna. 1,30€ po slotu, uglavnom sve se moze provjeriti ovdje https://my.diabolic-servers.com/my/order/gameservers/bf3 Za upravljanje moze posluziti rconet, imam ga ja, placam ga i voljan sam ga ustupiti, buduci da nas server nikako da se napuni. Alat je fakat fantastican, djeluje na principu browsera i ima skin BF3-a.Moze se i u free inacici koristiti, ali puna funkcionalnost mu je tek na premiumu. (inace meni Procon zbog nekog razloga ne radi, svim drugima da). Mislim decki da se ne bi trebali razbacivati sa lovom tako, nek svi placaju isto, odnosno tko moze koliko dati.
da...dobro onda...
brinete o nekim strancima koji ce biti kickani, a neko ko vam donira za server i dodje oko 22 sata i ne moze uci to nije bitno... mislim moze uci po danu kad nema nikoga ali nije to poenta uzimanja servera..poenta je da se tu iskuplja zajednica sa bug foruma...
mislim kako hocete ali zar niste vi sami izbacivali neke random strance jos na starom bug serveru bas u ovo doba navecer kad je spica?
ako ces vec hoces biti fer onda zabrani i samom sebi i piratu i kuky i dadi i bilo kome drugom kome vec das admina na serveru da izbace nekoga kad nema mjesta...
Pa svi smo čekali, uvijek.
Pola servera su uvijek stranci bili, uvijek. Hoćemo server bez zabrana, bilo kakvog tipa. U to spada i taj VIP slot.
Prije gašenja servera stranci su bili većina. Onaj tko hoće donirat, donirat će, zna unaprijed da neće dobit VIP i bok, ko neće, neće..
Mislim da ako server bude 64 slota da uvijek bude mjesta. Pa na BG-Company koji je konstantno pun i ima 64 slota nije bad ući nikada. Ako se s vremenom skuži da je baš takva gužva razmotrite ideju sa slotovima. Bitno je da se server pokrene i da se pegla. Kaj se tiče love nema beda ja šaljem samo recite kad i da btw Danny vraća pare kad nije zadovoljen :)
Btw moja reakcija kad sam videl da bi server opet mogel zaživjeti:
NIKAD nisam za sebe izbacio apsolutno nikoga.
Uostalom, zašto dolaziš dizati tenzije ovdje? Dao si svoj prijedlog, odbio sam ga i to je to. Imaš apsolutno pravo stati na moje mjesto i sam podići server uz donacije, staviti VIP slotove i slično.
Danny zašto također nebi otvorio novi platoon na battlelogu u kojoj bi se sabrala sva ona ekipa iz tri(koliko sam zapamtio) BUG online grupe . Jer onako je dosta nezgodno. Neigraju višee svi ,neki su acc prodali ..uglavnom bilo bi zgodno.....
ne znam preko koga mislis uzimati server, ali jedini dostupni u Rvackoj su Diabolicovi, a cijena je poprilicna. 1,30€ po slotu, uglavnom sve se moze provjeriti ovdje https://my.diabolic-servers.com/my/order/gameservers/bf3 Za upravljanje moze posluziti rcon.net, imam ga ja, placam ga i voljan sam ga ustupiti, buduci da nas server nikako da se napuni. Alat je fakat fantastican, djeluje na principu browsera i ima skin BF3-a.Moze se i u free inacici koristiti, ali puna funkcionalnost mu je tek na premiumu. (inace meni Procon zbog nekog razloga ne radi, svim drugima da). Mislim decki da se ne bi trebali razbacivati sa lovom tako, nek svi placaju isto, odnosno tko moze koliko dati.
Uzeo bih kod Multiplaya. Diabolic je okej da uzimam u Hrvatskoj, ali je skup. Ako već uzimam u Frankfurtu, onda bolje da bude veći host poput Multiplaya s kojim sam uvijek imao dobra iskustva, a koji ionako hosta sve službeno za EA.