Ima li zainteresiranih da zakupimo još jedan BF3 server jer je ovaj BUG trenutno premal za sve.
Trebalo bi bar 5 ljudi da bi cijena bila normalna.
Sve bi se na serveru dogovaralo timski.
ZA SVE INFORMACIJE SE JAVITE MENI ILI NICKU
Ima li zainteresiranih da zakupimo još jedan BF3 server jer je ovaj BUG trenutno premal za sve.
Trebalo bi bar 5 ljudi da bi cijena bila normalna.
Sve bi se na serveru dogovaralo timski.
ZA SVE INFORMACIJE SE JAVITE MENI ILI NICKU
https://my.diabolic-servers.com/my/order/gameservers
32 slotni izađe oko 270kn (+ free 32 slotni mumble)
Evo ti link:LINK
Mislili smo uzet 32 Slotni u Frankfurtu za početak,te Mumble.
Gore imaš kakve će postavke biti.
Jesi li zainteresiran?
NICK 257kn ti je 32 slotni
Ako i kad odlučite uzeti server, javite mi se pa ćemo napraviti novu sticky temu za taj drugi. S tim da onda naziv mora bit BUG Online Game Server uz dodatak po želji.
Postavke jasno napisane u postu, uz sve informacije o serveru. Isto tako bi bilo poželjno da se server streama na PBBans. Ako to ne možete, ne znate ili vam se ne da, mogu to ja podesiti nakon što se otvori.
Da tako je, ako nešto ne budemo znali tebe ćemo pitat Danny :)
Hvala
A jeste li vi mislili kako ćete puniti server svako jutro?
Treba ju vam stalni igrači koji će redovito posjećivati server svaki dan,
a takvi igrači su već na Danny-evom serveru. A kad se već uzima drugi server ne bi li bilo bolje da je jedan 64CQ, a drugi 32Rush?
Ili da ostane kako je, jedan server 40 slotova MIX (zlatna sredina).
BTW: Kako to misliš da na sadašnjem serveru nema mjesta za sve?
Vjerovatno misli da je que navečer puni non stop. Drugi server i nije tako loša ideja jer će community rasti.
Vjerovatno misli da je que navečer puni non stop. Drugi server i nije tako loša ideja jer će community rasti.
Pa evo vidiš da ima razloga i više nego dovoljno
Server će se isticati postavkama, vjerujem da ima ekipe koja bi voljela igrati na takvom serveru (čak i danny vjerovatno :).
Hvala, oš i ti s nama?
Nemoj se molim te odmah bahatit i govorit mi da pametujem.
Dalje, da bi server normalno funkcionirao admini trebaju biti redovito aktvini, sam znaš zašto.
Pa vodi i o tome računa. Nemoj me krvio svhvatiti, nije loša ideja, ali samo napominjem da vođenje servera ima mnogo obaveza.
a takvi igrači su već na Danny-evom serveru. A kad se već uzima drugi server ne bi li bilo bolje da je jedan 64CQ, a drugi 32Rush?
Kao prvo za takve stvari postoji gametracker,a i bug server je svaki dan do 12:00 prazan.. A navecer nema mjesta..Kad stisnes na join Bug server od 20:00 uvijek na cekanju (2-5 mjesta)... A to sto ce biti prazan ujutro je stvarno nebitna stvar..Imam klan od 10 igraca,npr dogovorimo se da svi odemo na njega,a kad stranci ili jos neki koji ne mogu upasti na Bug sever ce doci ovdje,tako da... ;)
Kao prvo za takve stvari postoji gametracker,a i bug server je svaki dan do 12:00 prazan.. A navecer nema mjesta..Kad stisnes na join Bug server od 20:00 uvijek na cekanju (2-5 mjesta)... A to sto ce biti prazan ujutro je stvarno nebitna stvar..Imam klan od 10 igraca,npr dogovorimo se da svi odemo na njega,a kad stranci ili jos neki koji ne mogu upasti na Bug sever ce doci ovdje,tako da... ;)
Točno to.
Nemoj se molim te odmah bahatit i govorit mi da pametujem.
Dalje, da bi server normalno funkcionirao admini trebaju biti redovito aktvini, sam znaš zašto.
Pa vodi i o tome računa. Nemoj me krvio svhvatiti, nije loša ideja, ali samo napominjem da vođenje servera ima mnogo obaveza.
Nemojte se sad svađat..
Ja sam dostupan 24/7 (mail), a na kompu sam svaki dan poslje 15 sati.. Kad bude potrebno lako ću ostavit komp upaljen dok sam u školi da punim server. Tako da oko toga nema problema.
Pa i ja upalim remote control preko moba i stavim da se serv puni.
I ja sam na dostupan preko maila gotovo 24/7
Postavke iz drugog posta ti ne odgovaraju?
Ja mislim da je onako najbolje jer nebi bilo kretena s mortarom i rpg-ovima.. Nebi svi pucali bez veze, bio bi gušt igrat.
Postavke iz drugog posta ti ne odgovaraju?
Ja mislim da je onako najbolje jer nebi bilo kretena s mortarom i rpg-ovima.. Nebi svi pucali bez veze, bio bi gušt igrat.
I to je u redu, ali zašto je kill cam off?
Nebrini se riješit ćemo i to
I to je u redu, ali zašto je kill cam off?
OK, nezz po meni je kill cam glupa stvar.. ali to sam ja samo tako složio, dogovorit ćemo se još detaljno.
Evo anketa za killcam.
4 | Killcam ON |
---|---|
8 | Killcam OFF |
Evo anketa za killcam.
Nema smisla radit ankete, to ćemo se dogovorit mi koji mislimo uzimat server.. ovako mogu svi glasat
bravo,prvo uzmite server i nakon toga se dogovarajte sa setupom servera.