Neznam kad sam vidio tako lošu fiziku nekog vozila kao fiziku tenka u ovoj igri.Prepre strašno
onda vjerojatno jos nisi bio u jetu
btw. meni su tenkovi skroz ok
Neznam kad sam vidio tako lošu fiziku nekog vozila kao fiziku tenka u ovoj igri.Prepre strašno
onda vjerojatno jos nisi bio u jetu
btw. meni su tenkovi skroz ok
http://img841.imageshack.us/img841/7728/dysx.jpg
Hunting down the snipers
Danas mi je igra radila fenomenalno.
Sveukupno 3 trejda sam imao, uz 90% dobivenih duela prsa u prsa.
Padali si pogledom praktički.
Ne znam jel do ovog 12-tog patcha ili što, ali ostali na TS-u nisu baš bili zadovoljni?
Čudna je igra, jedan dan radi jednom drugi nekom drugom - nema pravila.
Jedino pravilo koje je bilo je da je meni uvijek radila loše - do danas :)
Samo da tako ostane
Znači pod tobom svi moraju padati u 90% slučaja, onda je dobro, ali kad ti padaš previše i gubiš duele igra je govno.
Znači pod tobom svi moraju padati u 90% slučaja, onda je dobro, ali kad ti padaš previše i gubiš duele igra je govno.
Da!
Kako tebi malo treba da shvatiš.
Bravo!
Danas mi je igra radila fenomenalno.
Sveukupno 3 trejda sam imao, uz 90% dobivenih duela prsa u prsa.
Padali si pogledom praktički.
Ne znam jel do ovog 12-tog patcha ili što, ali ostali na TS-u nisu baš bili zadovoljni?
Čudna je igra, jedan dan radi jednom drugi nekom drugom - nema pravila.
Jedino pravilo koje je bilo je da je meni uvijek radila loše - do danas :)
Samo da tako ostane
Tek si sad skužio njegov način razmišljanja?
Kad sam te onomad ubijao u mraku dok si ležao k'o smrad nisi primjetio da ja tako i igram?!
Kad sam te onomad ubijao u mraku dok si ležao k'o smrad nisi primjetio da ja tako i igram?!
Ti mene ne možeš u BF ubiti ni u najluđim snovima, ne zavaravaj se.
Ajmo njubare tiho.
Moj tata je najjači...
Malo bi potrajalo dok te ne pronađem u mraku, al kad bi te našao ni Isus te ne bi spasio.
^^ Antrakše, nemoj zaboraviti faktor spretnosti; da se ne popikneš na suppresor ili extended mag; ono mogao bi se okom nabiti na alu bravariju... A svi znamo da je oko oka hitreg najtanji!
jel krenuo patch?
jel krenuo patch?
Manje vazno.
Prema iskustvima, ceka se patch za patch, pa da mozemo igrati.
P.S. Fakat, je krenuo patch?? Opet visim na mobu pa ne znam kaj se dogadja :)
Dobio sam ponudu za moj steam acc frajer mi nudi BF4 + China Rising
Dao mi pass i username i vidim igrao je cca 77 sati al mene zanima kako da provjerim da račun nije ban-an osim da skinem igricu i vidim al mi je to predugo
Dao mi pass i username i vidim igrao je cca 77 sati al mene zanima kako da provjerim da račun nije ban-an osim da skinem igricu i vidim al mi je to predugo
Reci mu da ćeš mu iščupati grkljan kroz šupak ako je account sjeban...
Napisao mi je ovo
nije banan, na battleogu pise kad sam zadnji put igrao, prije 5-6 dana i odustao sam i pisalo bi na battlelogu You soldier is banned da je stvarno banan...
ja sam ju stavio skidati pa ću navečer vidjeti
Provjeri ga ovdje:
http://history.anticheatinc.com/bf4/index.php
Moraš kreirati account, inače ne možeš provjeravati druge.
A što se tiče ban-a, on može biti baniran a da se još nije pojavio na master ban listi, tako da to uzmi s oprezom.
Na Battlelogu piše banned samo ako ga EA bana. Ako ga bana PB i dalje mu sve stoji.
Provjeri ga ovdje:
http://history.anticheatinc.com/bf4/index.php
Moraš kreirati account, inače ne možeš provjeravati druge.
A što se tiče ban-a, on može biti baniran a da se još nije pojavio na master ban listi, tako da to uzmi s oprezom.
Na Battlelogu piše banned samo ako ga EA bana. Ako ga bana PB i dalje mu sve stoji.
Ne radi mi link
Ne radi mi link
Znači da je banan! Ostavi taj account!
Ne radi mi link
Ne ne mogu uopće ovaj link otvoriti stranicu ne mogu uopće pokrenuti. Rekao je kolega da će on mi vidjeti
Ne radi mi link
Ne ne mogu uopće ovaj link otvoriti stranicu ne mogu uopće pokrenuti. Rekao je kolega da će on mi vidjeti
Šala mala
We continue to work hard to further increase the stability of Battlefield 4, and if you have yet to hear about our Battlefield 4 Player Appreciation program head here for all the info, including Double XP for all Battlefield 4 players between Nov. 28 – Dec. 5. Seeing as this now overlaps with a previously planned Double XP weekend for Battlefield 4 Premium players, we are moving back the exclusive Double XP event for Premium members to the weekend of Dec. 7.
Pomiču double xp za premiume na 7.12. a onda 28-5. je samo za sve...
Hvala Vještica za ispravku.
Evo, ispravio sam
*mjesto za post od ljudine tipa...eto ja sam vam rekaoo znao sam da će igra biti smeće i onda onaj fanboy fila samo kaže da neće a ja moram nešto reći jer sam u pravu.
Zao si Filo!
*mjesto za post od ljudine tipa...eto ja sam vam rekaoo znao sam da će igra biti smeće i onda onaj fanboy fila samo kaže da neće a ja moram nešto reći jer sam u pravu.
P.S. razmaci su OK, al imas premalo gramatickih pogresaka.
We continue to work hard to further increase the stability of Battlefield 4, and if you have yet to hear about our Battlefield 4 Player Appreciation program head here for all the info, including Double XP for all Battlefield 4 players between Nov. 28 – Dec. 5. Seeing as this now overlaps with a previously planned Double XP weekend for Battlefield 4 Premium players, we are moving back the exclusive Double XP event for Premium members to the weekend of Dec. 7.
Pomiču double xp za sve na 7.12. a ond 28-5. je samo za premiume...
Zar nije obrnuto? ovaj od 28. do 5. je za svih, a vikend 7.12 je za premium.
Taj double xp je bio blesav u i bf3, a sad uz ovu količinu boosteva koji dolaze kroz battlepackove je pak sasvim nepotreban... trebali su nam stavit onda bar 500 rankova.
Zar nije obrnuto? ovaj od 28. do 5. je za svih, a vikend 7.12 je za premium.
Taj double xp je bio blesav u i bf3, a sad uz ovu količinu boosteva koji dolaze kroz battlepackove je pak sasvim nepotreban... trebali su nam stavit onda bar 500 rankova.
Da, dobro sam mislio a krivo napisao, hvala na ispravci.
Evco ovdje ofišl vijest.
Mislim da ću tada najmanje igrati bf, jednostavno mi se prebrzo levela i uopće radi toga ne uživam u igri toliko.
Svakih 14 sekundi dobijem ili dodatak ili privjesak za ključeve, set za čišćenje puške ili tako nešto....želim da se za sve to treba više igrat i da se sporije levelupa.
P.S. razmaci su OK, al imas premalo gramatickih pogresaka.
El sam ja čorav ili nema "gumba" za spremit battle report pod favorite? Predpostavljam da sam samo čorav
El sam ja čorav ili nema "gumba" za spremit battle report pod favorite? Predpostavljam da sam samo čorav
Pa jesi premium pyca?
Ako nisi nema onda favoriziranja.