Battlefield 2025 izdvojena tema

poruka: 417
|
čitano: 92.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 2025
Boris grozni kaže...

Pa telefon je pokvaren u tvojem iznosenju informacija i moj casio kalkulator iz 91" je na 99% kad mu upisem 2+2, kako da znamo ista ako nemas ispunjen moj pc, poanta price je da si ispunio moj pc znali bi koliko ce to papati resursa ovako i dalje nemamo blagog pojma dakle iznosenje tvojeg shvacanje necega na 99% nam je totalno beskorisno.
Dakle kreni prvo si informacijama na cemu si igrao bit ce nam svim korisnije!

pitao si me koji proc imam to sam i napisao, ne shvaćam u čemu je problem jer nisam ispunio stavku moj pc.

Znači mene ako nešto zanima, isto tako pitam, i to je sva priča o tome.

Što se tiče ostalog, recimo jedna delta force mi koristi oko 60% svega i ne želi više od toga, i radi na 90fps. Neće i neće što god radio.

Poanta priče je da ako je igra dobro optimizirana, koristit će tvoj hardver maksimalno, a ako je balanisran i slične snage i proc i grafa će radit na maksimumu, ako nema bnecka.

i dalje ne znamo koliko će papati resursa osim da će sve što može. Destrukcija je uppana za 900%, a mapa koju smo igrali je skoro sva destrucable i možda je čak i najbolja za benchmark.

a koliko će bit većih mapa i kako će one raditi pitanje je. Jedino sad čekat pravu alfu, koja će možda bit ljeti, i betu na jesen, ako igra misli izać prije božića, ili će stvarno izać do 4mj 2026. a to je opasno blizu gta6.

Po meni treba izać prije novog coda i pobrat sav hype koji može.

p.s. nisam znao da je mandatorno, ali sad ću ispunit moj pc, pa baci nekad oko ako sam šta upgrejdao. 

forumaš kaže...

Ryzen 5700X se "znoji" na 88W kad je na 100% i klokan, tak da nije problem 

Mene više brine dal planiraju izdat igru i besplatne nadogradnje popularno zvane DLC poput 2042 ili misle svake godine tražiti dodatne novce za nove mape.

Ak misle tražit dodatne novce nebum ni krenuo sa ovom igrom.

nadam se premium paketu, to je nešto zbog čega je bf3 bio tako dobar.

opet će izać shema svi će kupti igru preko libanona, a premium preko papa nove gvineje za siću i opet laganica

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2025 15:44 (fila2208).
14 godina
Battlefield 2025

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2025 21:27 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...
forumaš kaže...

Mene više brine dal planiraju izdat igru i besplatne nadogradnje popularno zvane DLC poput 2042 ili misle svake godine tražiti dodatne novce za nove mape.

Dlc u bf2042 ne bi trebalo tako nazvat za pola mapa šta smo dobili u odnosu na prijašnje bf, tako da je morao bit besplatan jer je to zapravo osnovni paket.Prijašnje standard verzije su bile sa svim dlc npr.

OK, ali i BFV je u osnovnoj verziji imao sve DLC dodatke besplatno. Znači nikakva ultimat verzija.

Sve drugo mi je mužnja para, sigurno im nedam 100 eura za ultimat i sl. pizdarije. 

3 godine
Battlefield 2025

Ako bude servera, premiuma kao prije, nije problem 100 eura. problem je što od toga svega vjerojatno neće biti ništa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
forumaš kaže...
dery kaže...
forumaš kaže...

Dlc u bf2042 ne bi trebalo tako nazvat za pola mapa šta smo dobili u odnosu na prijašnje bf, tako da je morao bit besplatan jer je to zapravo osnovni paket.Prijašnje standard verzije su bile sa svim dlc npr.

OK, ali i BFV je u osnovnoj verziji imao sve DLC dodatke besplatno. Znači nikakva ultimat verzija.

Sve drugo mi je mužnja para, sigurno im nedam 100 eura za ultimat i sl. pizdarije. 

BFV i BF2042 koriste monetizaciju preko kupnje kozmetike i zato si dobivao free DLC.
BF 3 i 4 su imali Premium gdje si kroz kupnju dobivao pristup svim DLC-ovim ili si mogao kupiti svaki dlc pojedinačno.

Nema ništa free sve se plača, samo ovisno o sustavu monetizacije.

fluffy_inside
15 godina
Wolf88 kaže...
forumaš kaže...
dery kaže...
forumaš kaže...

BFV i BF2042 koriste monetizaciju preko kupnje kozmetike i zato si dobivao free DLC.
BF 3 i 4 su imali Premium gdje si kroz kupnju dobivao pristup svim DLC-ovim ili si mogao kupiti svaki dlc pojedinačno.

Nema ništa free sve se plača, samo ovisno o sustavu monetizacije.

kozmetiku nisam kupovao jer me ne zanima i slobodno nek je ostave, ak na cdkeys mogu uzeti osnovnu igru preorder za 35 eura koji pokriva sve nadogradnje.

13 godina
Battlefield 2025

Ma ja najbolje opet preorder uraditi.. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
forumaš kaže...
dery kaže...
forumaš kaže...

Bf5 i bf 2042 su bili okaljašteni loši poluproizvodi za koje ih je bilo sramota prodavat još dlceove.

Premium sa kvalietnim sadržajem je odavno bio pun pogodak i tad smo njurgali, ali realno svi smo ga uzeli.

i bio je vrijedan te love.

15 godina
Battlefield 2025

BF5 je bio sramota zbog čitera koji su se kotili od prvog dana, igra nije imala smisla osim laganini zajebancije za relativno male pare.

BF 2042 je izašao pun bugova sa ćelavim mapama, opet solidna zbava za male pare jer se popravljala vremenom.

Ja sam kažualac, ne mislim te igre igrat više od 200 sati, dosade mi. Tak da sam u te dvije igre skupio cc 400+ sati i za tu lovu to mi je OK.

Jednostavno nedam za nešto bolju igru tri puta više novaca jer i tak ju nebum igrao niš više, dok mi ostale igre stoje na hardu. Dobijem neku nervezu zbog nerada :D

Također na PC-u sve može otići u k. zbog čitera, i onda da još to plaćam premium cijenom. Nema šanse...zato uzimam preorder, jer je u preorderu na cdkeys cijena niža.

Kao što rekoh ako bude do 40 eura u preorderu sa najavom besplatnih DLC-ova uzimam. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
forumaš kaže...

BF5 je bio sramota zbog čitera koji su se kotili od prvog dana, igra nije imala smisla osim laganini zajebancije za relativno male pare.

BF 2042 je izašao pun bugova sa ćelavim mapama, opet solidna zbava za male pare jer se popravljala vremenom.

Ja sam kažualac, ne mislim te igre igrat više od 200 sati, dosade mi. Tak da sam u te dvije igre skupio cc 400+ sati i za tu lovu to mi je OK.

Jednostavno nedam za nešto bolju igru tri puta više novaca jer i tak ju nebum igrao niš više, dok mi ostale igre stoje na hardu. Dobijem neku nervezu zbog nerada :D

Također na PC-u sve može otići u k. zbog čitera, i onda da još to plaćam premium cijenom. Nema šanse...zato uzimam preorder, jer je u preorderu na cdkeys cijena niža.

Kao što rekoh ako bude do 40 eura u preorderu sa najavom besplatnih DLC-ova uzimam. 

Zato je tu server browser sa adminima odmah ide ban čiteru.Uspiju se uvalit jednom i nema više.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
15 godina
Battlefield 2025
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca

Ne znam kako vama, ali meni ovo izgleda brutalno... i baš 'miriše' na BF3

12 0 hvala 3
14 godina
Ivo1234 kaže...

Super to izgleda ovako poslozeno ali svejedno za prealphu jebeno je, BF2042 danas nakon toliko updejta nije niti blizu ovome.

twice the pride double the fall
16 godina

Bome ovde ima fizike više nego u sve bf zajedno. Ovo mora dobro oznojit i najače procove. Grafika je top.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:42 (dery).
4 godine
Battlefield 2025

Bit ce kukanja kako nije optimizirano za PC setup iz 2009Mp napucavanje i destrukcija pa jel moze biti gore

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:06 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2025

Sobzirom na proc u konzolama i da sigurno ciljaju na 60 fpsa, ne bi trebalo biti problema za PC

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
forumaš kaže...

Sobzirom na proc u konzolama i da sigurno ciljaju na 60 fpsa, ne bi trebalo biti problema za PC

priče su da bi ps5 pro u game modeu mogao gurati 120fps što je svakkao dobra vijest.kako god bilo da bilo, bude to dobro složeno svaki bf je na kraju bio dobro optimizioran,ali je i tražio dobro računalo, no mislim da svako moodernije će izbacit 60 sličica, samo što je to postalo malo i trzavo kad su svi na 120 do 165 hz jebga

Ivo1234 kaže...

Brat im složio trailer za džaba,  topcina 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:17 (fila2208).
16 godina
Battlefield 2025

Je'l ovo bacanje na leđa od eksplozije, ili se sam možeš baciti na "leđa" da smanjiš kut pucanja na sebe. To mi baš izgledalo čudno.

Sa BF3 muzikom, baš BF3 feeling, da.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Nekako mi je trcanje animacije bas djeluje off. Vidi se da je sporiji tempo, ali ovo zamahivanje puskom dok se trci bas mi nekako previse djeluje. Ne bi bilo lose da vrate animaciju sa BF4, kada vojnik tek nakon par koraka pocne pravo trcati i mahati puskom.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
4 godine
Još je sve snimano s fov 50 pa zgleda sve usporeno😂😂definitivno bi bf serijal trebalo malo ubrzati, cs2 recimo neigram iskljucivo zbog sporosti.
Cod brzina mi je top neznam dali gdje na netu imaju kakve brojke s usporedbama nebi bilo loše vidjeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Battlefield 2025

Ja bi isto zeru brži tempo i trčanje, ne previše

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2025

Da i što više  slajdanja i bunnyhopanja.... I roze puške 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2025

Imate slajdanje, divljanje ludovanje 360 no scope u codu warzoneu.

Ovdje je kretanje taman vraćeno na razinu bc2 bf3 i to je realističnije + na videu je i manje fps i možda veći fov.

Pola ljudi neće pola izmjena ni shvatiti već će vajnat, ne valja ovo ne valja ono, ali to je ok.

Bf je izgubio svoj identitet pod zadnje i pretvara se u cod. U bf2402 ispratite endersa kako se kreće i recite da je to normalno za bf lol.

no bilo kako bilo čekaa se alfa koja bi mogla lupit krajem 6mj možda pa ćemo vidjet hoće li mjenjati šta na temelju feedbacka igrača s bug foruma. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2025

Jel ima neki drugi link za ovaj video što su makli?

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 2025

sviđa mi se šta slušaju community i žele napraviti igru communityu, ne ea glavešinama koje vide zaradu na skinovima uz sva oružja,,sve klase sistemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2025

Bio sam dio testiranja novog Battlefielda.

Vidim da ljudi dosta hvale i sve ali meni ovo loše djelovalo baš ono da treba jaaaaako puno rada u svakom segmentu igre. Najjednostavniji opis bi bio da sam cijelo vrijeme imao feeling kao da igram igru koja je trebal biti na smartphonima. Baš ono mobile game. 

Valjda jer je igra čudo spora, neznam kako da opišem onaj početni movement je spor kao da imaš input lag. Nije responsive kao BF2042. 

Jer su animacije baš drvene za razliku od BF1, BF5 ili BF2042. Baš ono štekaju i ne izgledaju glatko pa je i radi toga teško pratiti mete i pucati ponekad. Malo vuće i na Insurgency ali prvi iz 2014.

Recoil je dosta mali, ali mi se čini kao da ima dosta spreada.

Balans je za sad loš. Assaulti rade po 17 damagea na nekih 20 metara. Sa SMGem sam puno puta napravio headshot, a ono 23 damage. Sad ili je hitbox ili damage ili netocde.

Netcode isto užas, barem meni. Umireš doslovno u jednom frejmu, a pucaš dugo po ljudima. 

Na daljinu sam radi svega ovoga gore odustao uopće pucati jer nije imali smisla. Kao da metci idu svugdje samo ne kamo ciljaš, dodaj na to mali damage i bam. 

Sniperi su mi odlično sjeli, jedino to.

Što se tiće destrukcije ima je da i dobro izgleda. Eksplozije dobro zvuče i velike su, ali onda se razočaraš jer moraš RPGom direktno u lik da ga ubiješ, pa makar on stajao odmah s druge strane zida ili ispod fasade koja opada. Isto tak su i granate slabe, i GL.

Kad smo kod granata. Animacija i bacanje granata jedno od gorih koje sam vidio. Bacaš je 10 metri i loše izgleda.

Nadam se da je to samo neki stariji build i da će sve ovo izmjeniti jer igra je puna placeholdera, fali tekstura i sl.

Tog ono iz uma izvađeno trenutno

Poruka je uređivana zadnji put danas u 22:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice