Battalion 1944 - povratak u WWII

poruka: 145
|
čitano: 51.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Čudi me kako već nije otvorena tema za ovu nadolazeću igru.

O čemu je riječ?
Tim mladih Developera koji su, kako kažu odrasli uz igre poput CoD2 ili MoH uvidjeli su kako u današnjem svijetu modernih, SF pucačina - nedostaje jedna od tematski najboljih pucačina - događaji II. Svjetskog rata (nemojte me krivo shvatiti za ovo - "najbolje").
Cilj im je oživjeti bojišnice Normandije i bojišnice II. Svjetskog rata s novim tehnologijama, u Unreal Engine 4 tehnologiji.
Pružiti novim, mladim generacijama ono što smo mi imali u CoD2 ili MoH franšizama.
Kako bi realizirali, cilj im je u mjesec dana skupiti 100.000,00 GBP na Kikstarteru, a isti možete podržati ovdje.
Podržane platforme će biti naravno, PCXbox One PS4.
Prije čitanja na linku, evo Official trailer.
Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina

Ovo mi pomalo liči na red orchestra 2.

0 0 hvala 0
15 godina

Meni više na COD2, izgleda zanimljivo u svakom slučaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Evo, u samo tri dana su skupili potrebnih 100k funti.

link

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene kretanje vojnika i samog lika podsjeća na Enemy front

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battalion 1944 - povratak u WWII
1BIT kaže...

Mene kretanje vojnika i samog lika podsjeća na Enemy front

Sve je to isto. Šlepaju se na cryengine ili unereal jer su besplatni odnosno ako igra ostvari profit 5% ide tvorcu engine-a.

13 godina

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prvi gameplay video.

Moram priznati da su uspjeli u namjeri. Igra izgleda dobro a ponaša se kao CoD4 (kretanje,strafe jump itd.), jedva čekam da ju zaigram na jesen.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.3.2017 11:14 (dj_renny).
16 godina

Radujem se igrama WWII tematike jer već niz godina se forsira modern warfare koji mi i nije drag. 

Video izgleda OK, ali već vidim zamjerku, pa zar modeli oružja i njihova mehanika u 2017. godini da izgledaju lošije nego u CoD2 (nema repetiranja, recoil se skoro i ne primjeti itd.)

Također me veseli izlazak igre RAID

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kakva prijevara, Announcment trailer i ovaj gameplay video su dve razlicite igre. Ocekivao sam nesto u stilu battlefielda a ovi napravili kopiju cod-a 2 sa losijim grafikom i gameplayem. Mislio sam da im je ciljana publika stariji igraci a sudeci po ovom video napravili su tezu arkadu za cod boyze i ujedno upali u neizbjezne usporedbe sa novim cod ww2 i borbu za igrace.

Good luck with that. 

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
haydara kaže...

Kakva prijevara, Announcment trailer i ovaj gameplay video su dve razlicite igre. Ocekivao sam nesto u stilu battlefielda a ovi napravili kopiju cod-a 2 sa losijim grafikom i gameplayem. Mislio sam da im je ciljana publika stariji igraci a sudeci po ovom video napravili su tezu arkadu za cod boyze i ujedno upali u neizbjezne usporedbe sa novim cod ww2 i borbu za igrace.

Good luck with that. 

Ako si čitao kickstarter od igre  developeri su napisali da im je cilj napraviti old scool pucačinu a la prvi CoD i drugi CoD. To što ste se svi ponadali betlfild xyz i nekom drugom prežvakanom klonu je vaš problem.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
haydara kaže...

Good luck with that. 

Ako si čitao kickstarter od igre  developeri su napisali da im je cilj napraviti old scool pucačinu a la prvi CoD i drugi CoD. To što ste se svi ponadali betlfild xyz i nekom drugom prežvakanom klonu je vaš problem.

Pa sudeci po ovom videu ovo je pojam "prezvakanog klona".

13 godina

meni je ovo odlicno, samo se nadam da nece biti ovolikog skakutanja u finalnoj verziji

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

2 0 hvala 0
10 godina

Jel neko zna kad ce se ova igra moci kupiti na steamu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Jel neko zna kad ce se ova igra moci kupiti na steamu?

jos nije najavljeno ali vjerojatno krajem godine ili pocetkom 2018

13 godina
neaktivan

update

0 0 hvala 0
9 godina

sad mi je skroz žao što nisam kupio pre alpha verziju, ko će sad dočekati...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina

Tek sad sam naletio na ovo, igra izgleda savršeno sve ono šta sam se nado da ce neko napravit u zadnjih 10 godina, cod4 sa promodom i konacno opet competitive scena. Cod4 je bio ostavljen bez ikakvog supporta, sav balans se radio preko promoda dok bi ovo valjda trebalo imati support ko cs:go, popravljanje bugova, balans oružja.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Najava za početak bete sutra u 13 sati!

14 godina
neaktivan

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina

Šta ćemo s ovim, oće to valjat?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
fila2208 kaže...

Mora 

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

saznat ćemo za par dana

14 godina

Pa jel beta on, jel igra tko?

vuče na cod 2 remastered 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa jel beta on, jel igra tko?

vuče na cod 2 remastered 

sutra beta za "influencere"

prekosutra tko ima key ili alpha key upada

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice