Anno 1701 zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Anno 1701

Forumaši/gameri potrebna mi je pomoć iz ove igre.

Naime, moj rudnik "mine ore" je presušio i više mi se na tom otoku ne proizvodi alat. Što da sada radim? Imam još pola spremnika alata, ali to mi neće biti dovoljno. Što se tiće free tradera, to mi nije najpametnije jer već uzimam dvije stvari od njega (alkohol i duhan). A ostali otoci koje posjdujem još nisu dovoljno razvijeni pa i od toga ništa za sada.

Dali bi ja kako mogo ponovno pokrenuti taj rudnik? Što trebam raditi aaaaa ?

Btw. igra je jako stara, i igro sam ju već prije ali igram opet jer je jako dobra. Iako dobra je i 1404 verzija ali ja sam se vratio na 1701. A uskoro ću početi igrat i 2070.

Nego dali vi igrate? Može par screenshoutova? Poneki savjeti...i sl.?

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Anno 1701
Sherminator kaže...

Forumaši/gameri potrebna mi je pomoć iz ove igre.

Naime, moj rudnik "mine ore" je presušio i više mi se na tom otoku ne proizvodi alat. Što da sada radim? Imam još pola spremnika alata, ali to mi neće biti dovoljno. Što se tiće free tradera, to mi nije najpametnije jer već uzimam dvije stvari od njega (alkohol i duhan). A ostali otoci koje posjdujem još nisu dovoljno razvijeni pa i od toga ništa za sada.

Dali bi ja kako mogo ponovno pokrenuti taj rudnik? Što trebam raditi aaaaa ?

Btw. igra je jako stara, i igro sam ju već prije ali igram opet jer je jako dobra. Iako dobra je i 1404 verzija ali ja sam se vratio na 1701. A uskoro ću početi igrat i 2070.

Nego dali vi igrate? Može par screenshoutova? Poneki savjeti...i sl.?

Ovak što se tiće mine ore, odi na drugi otok di ima toga vjerovatno na izobilj i tamo napravi novu koloniju, kolko ja znam ne možeš ponovo pokrenut isti rudnik koji si več istrošio.

Ja sam igro, prešo sam do kraja Anno 1404, al to je bilo 2009 godine.

16 godina
neaktivan
Anno 1701
World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anno 1701

Ma znam da su stare igre, al pre odlične su {#}.

Da, morat ću napravit novu koloniju na novom otoku.

Neg moram još nekako nabavit serial za multiplayer da igram sa frendom...pa ako je neko već igro mp jel može podjeliti dojmove, savjete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice