Problemi Black Edition

poruka: 4
|
čitano: 1.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problemi Black Edition
pitanje

Nedavno sam u Vemil-u kupio Astro računalo Black Edition :

Procesor: Athlon x2 5000+, 3,0 GHz

Matična:GA-MA770-DS3

Čvrsti disk: 2x160GB, sata2 (RAID-0)

Grafička:HD 3870, 512 MB DD3

Napajanje: 400W

Iz firme mi je računalo isporučeno sa procesorom klokiranim na 3,0 GHz, ali sam primjetio u BIOS-u poruku kako struje u sistemu nisu podešene(blinka crveno). Pokušao sam staviti na automatsko i dok surfam ili radim ne zahtjevne svari sve je u redu ali kad pokrenem igicu (Call of Duty 4) neko vrijeme radi i onda sve zablokira. Dolazi do blokade svega, pomaže samo reset. Ne znam da li je problem u tim strujama jer možda je potrebno povećati napone, osim procesora i memoriji a ito tako postoji i opcija povećanja napona na kontolerima.

Ako netko ima iskustva sa ovakvom konfiguracijom ili može pomoći svojim savjetom bio bih mu zahvalan jer nemam nikakva iskustva sa overklokiranjem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problemi Black Edition

Aj prvo vrati sve postavke u BIOS-u na tvorničke (znači upri "Load optimised defaults") i vidi ima li ti onda problema u igrama. Neznam, al mene sve nekako vuče na nedovoljno jako napajanje.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi Black Edition

napajanje ti je pre slabo!

16 godina
neaktivan
Problemi Black Edition
autorov komentar

Postavio sam na automatic i sad ne mogu vjerovat, 2 sata ništa. Sve normalno. Ne znam, probat ću sutra sa istim postavkama.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice