Overclock Intela Q6600 zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 5.396
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Overclock Intela Q6600 2,4 ghz
Dakle htio bih Clockati navedeni procesor jer mi se neda kupiti novi proc i ostatak dijelova koje moram uz njega, pa sam se odlucio na overclock, na koji bi potrosio max 400kn...Treba mi neki dobar cooler, a u to podrucje se ne kuzim...XD
Također pricao sam sa jednim PRO serviserom racunala... lika popravlja za pola Osijeka... i kaze da ce mi sistem bit nestabilan i da ce mi se rusit windowsi, jos mi je rekao i da cu si tako unistit proc i da mi nece trajat jos godinu dana koliko mi treba...
Pogledajte Moj PC pa bih molio da prokomentirate...
Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Overclock Intela Q6600 2,4 ghz
Viziman kaže...
 i da mi nece trajat jos godinu dana koliko mi treba...

Auuf, onda je mome ostalo samo par mjeseci života onda...

Ma lik gluposti traje, procesori inače mogu trajati preko 10 godina, ako ga planiraš ne mijenjati sljedećih 10 godina, onda nemoj clockati.
Konfa ti je sve skupa skroz dobra, još kad si staviš neki cooler dobro će se to clockati.

17 godina
neaktivan
Viziman kaže...
Dakle htio bih Clockati navedeni procesor jer mi se neda kupiti novi proc i ostatak dijelova koje moram uz njega, pa sam se odlucio na overclock, na koji bi potrosio max 400kn...Treba mi neki dobar cooler, a u to podrucje se ne kuzim...XD
Također pricao sam sa jednim PRO serviserom racunala... lika popravlja za pola Osijeka... i kaze da ce mi sistem bit nestabilan i da ce mi se rusit windowsi, jos mi je rekao i da cu si tako unistit proc i da mi nece trajat jos godinu dana koliko mi treba...

lik onda ocito nije PRO kao sto ti mislis :P

nabavis dobar cooler koji ce ti proc drzat hladnim i trajat ce ti puno duze od te godine dana.

imas vodic za OC tu na forumu inace

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
neaktivan
Viziman kaže...

Taj lik nezna sto prica, pusti njega na miru i slobodno OC-aj.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
Overclock Intela Q6600

Ja sam Q6600 i to jos B3 reviziju (vise se grije) drzao na 3,2GHz (8*400) sa Thermaltake BigTyphoon VX koji nije bas najbolji cooler za overclockanje bez ikakvih problema sa stabilnoscu ili pregrijavanjem tako da ces sa bilo kojim malo boljim coolerom bez problema clockat.

Q6600 se generalno savim lijepo clocka.

Uzmes neki Scythe ili takvo nesto i uzivaj.

Sa Q6600 na nekih 3,2-3,4 i tom HD4890 Toxic ces se jos dugo vremena savim lijepo igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 7:27 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Overclock Intela Q6600
fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Overclock Intela Q6600

moj se q6600 veselo przi na 3 Ghz vec drugu godinu, bez problema,

cak sam smanjio i vCore na 1.26v, SLACR ili G0 verzija

temp 27-40c,

ne brini to je odlican proc. 3Ghz mu nije nista a vidljivo je brzi

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Overclock Intela Q6600

Slažem se. I ja imam Q6600 i zimus sam ga digao na 3.00 i ne treba mu ništa od dodatne opreme mis na cooler. Dost ovisi i o matičnoj na kojoj clockaš moja je X-38 od Gigabyte tvoja je piše pod Moj PC DFI tako da nezz baš ako je pouzdana. Čuo sam da nisu te baš neke ploče za extremniji OC jer si namijenio cooler za poslije? Moj radi još na 1.17V što je stock napon. Ne grije se niti celzijusa više nego prije clockanja:P btw FSB sam digao na 1333MHz, memoriju na 1000MHz. Stavio sam sve postavke da se AUTO CLOCKA NAKON ŠTO SAM POSTIGAO STABILAN CLOCK PROBAO NA 3.00 i poslije samo smanjio Vcore na 1.17 jer je BIOS i to bio digao sa AUTO.

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
16 godina
neaktivan
Overclock Intela Q6600

Ja svoj q6600 sada drzim na 3,2 sa coolerom CoolerMaster Gemin II temp mi ne idu preko 55.A dok sam na cooleru drzo dva 120 TT ventilatora radio mi je na 3,5 sa temp 30-35C

Cooler ti ej super za oc meni se pokazao najboljim do sada, sa ventilatorima hladi cijelu plocu.

Evo jedan zanimljiv video sa ovim coolerom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Slažem se. I ja imam Q6600 i zimus sam ga digao na 3.00 i ne treba mu ništa od dodatne opreme mis na cooler. Dost ovisi i o matičnoj na kojoj clockaš moja je X-38 od Gigabyte tvoja je piše pod Moj PC DFI tako da nezz baš ako je pouzdana. Čuo sam da nisu te baš neke ploče za extremniji OC jer si namijenio cooler za poslije? Moj radi još na 1.17V što je stock napon. Ne grije se niti celzijusa više nego prije clockanja:P btw FSB sam digao na 1333MHz, memoriju na 1000MHz. Stavio sam sve postavke da se AUTO CLOCKA NAKON ŠTO SAM POSTIGAO STABILAN CLOCK PROBAO NA 3.00 i poslije samo smanjio Vcore na 1.17 jer je BIOS i to bio digao sa AUTO.

jesi li smanjio voltažu memorije ???

sigurno ti je i nju diglo kad si clockao...

a za autora teme:

onaj lik što ti govori da će ti biti nestabilni windowsi ti vjerovatno ne želi reći ništa o overclocku

vjerujem da čovjek zna ali te on plaši kako ne bi ništa zasrao na kompu pa bi se on osjećao krivim...

16 godina
protjeran

Nisam gledao:S Morati ću malo pogledat danas navečer kad dođem kućixD Imao sam sve na AUTO kad je clockan. Sad mi radi dobro, ali mislim da nije dirao voltažu na memoriji. Ja mislim da je na 1.2V

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
16 godina
neaktivan
Overclock Intela Q6600
World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice