OC team croatia

poruka: 25
|
čitano: 5.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
OC team croatia

Evo malog threada o ovom OC teamu iz naše lijepe naše.

Osnovan je u PCE forumu.

Evo linka na hw botu: KLIK

Rezultati koji su postignuti su odlicni.

Prva OC sesssion

Druga OC session.

NAravno testira se sa tekucim dušikom i jaaako puno graficke snage.

Pogledajte samo rezultate.

Svaka cast na rezovima i nadamo se još boljim rezultatima!!

NAdao sam se da ce Razer otvorit thread o tome ovdje ali pošto se srami evo ja cu ga otvorit za njega. Belji se

Još jednom sve pohvale za postignute rezultate i nek zima cim duže potraje Namigiva

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PITANJA NA PM NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OC team croatia
mislim da je razer postao vec jedanput negdje link(znam jer sam to cito ;) ali dobro je da je otvoren cijeli novi thread da mi clockeri mozemo malo rasplavljat :) trebalo bi phenomII testirat jer idu na 6.8ghz!! i to prilicno stabilno. svaka cast na trudu i rezultatima
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
OC team croatia

Trebalo bi...samo što nam novci ne rastu na vrbama... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
OC team croatia

Ja bih zadnju kunu dao za overclock,ali sta cu sa par kuna nabavit ... :) Overclock je nesto posebno,neda se opisat

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: OC team croatia
Batista kaže...

Ja bih zadnju kunu dao za overclock,ali sta cu sa par kuna nabavit ... :) Overclock je nesto posebno,neda se opisat

tako je
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
OC team croatia

e ovo su stvarno preeedobri rezultati... dečki svaka vam čast..zaslužujete OGROMAN respekt!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OC team croatia

Po kojoj cjeni ide LN2 u nas?

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OC team croatia

Stvarno super rezultati postignuti. Svaka čast dečkima, i moje najbolje želje kod nalaska sponzora . Još da su imali i naši QX9770 bilo bi veselo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

najbolje je odletit na uran pa onda klokat na-350 c

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 23:26 (dery).
16 godina
neaktivan
dery kaže...

najbolje je odletit na uran pa onda klokat na-350 c

Nije moguće. Asolutna nula je na -273.16 stupnjeva (0 kelvina), a tada više nema pretvorbe energije, pa nije moguće postojanje. Zatim, Pluton je najdalji od Sunca, te bi se na njemu više isplatilo overclockirat zbog niže temperature nego na Uranu. Na Zemlji je najbolje overclockirat sa kemijskim elementom kojem treba najniža moguća temperatura kako bi bio tekući, ali bi se ta temperatura trebala i održavati. Al svaka čast na rezultatima.Osmijeh
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 23:42 (Dragon wizard).
16 godina
neaktivan
benko kaže...
mislim da je razer postao vec jedanput negdje link(znam jer sam to cito ;) ali dobro je da je otvoren cijeli novi thread da mi clockeri mozemo malo rasplavljat :) trebalo bi phenomII testirat jer idu na 6.8ghz!! i to prilicno stabilno. svaka cast na trudu i rezultatima
 Ako je to istina, a AMD nastavi tako, snovi svakog overclockera bit će ispunjeni AMD-ovim procesorima (o, da se bar to dogodiBelji se).
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Po kojoj cjeni ide LN2 u nas?

više Ecstasy nije "in"?  Namigiva
17 godina
benko kaže...
 daj ako ti nije problem da stavis link do tog podatka gdje pise da AMD moze do 6,8 GHz, bas bih volio da se uvjerim da je AMD napravio dobar posao sto se tice mogucnosti overclocka jer vise volim AMD-e !
Audi R8 - born of powerful ideas
17 godina
neaktivan

evo za amd na 6,8ghz http://techgage.com/news/gigabytes_ma79gx-ds4h_helps_phenom_ii_reach_68ghz

cilj im je bio 7 ali eto nisu uspijeli ali budu 100%

a ovo je ono sto mene tjera na i7  http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=214761

4.7 ghz na zraku!!!

17 godina
Tek sad vidjeh ovaj thread :)

Hvala svima na podršci

@zippo - kako sam pisao u prvoj sesiju, dušik se može nabaviti po cijeni od 10-ak kuna po litri.

Ono što je koliko toliko normalno, a da je hladnije od dušika, jest tekući vodik, čija je temperatura oko -250C. No opet, na potonjem vjerojatno ne bi bilo moguće testirati s obzirom na osjetljivost komponenti na cold bug. Neke se smrzavaju već na oko -100C, dok neke mogu izdržati i oko -170C bez problema.

Bilo kako bilo, mi ne posustajemo, tj tek se zagrijavamo :) Kad dođemo u posjed, testirat ćemo kako novog AMD-a, pa tako i Core i7, potonjeg vjerojatno i vrlo brzo :)
17 godina
neaktivan
Razer kaže...

Hvala svima na podršci

@zippo - kako sam pisao u prvoj sesiju, dušik se može nabaviti po cijeni od 10-ak kuna po litri.

Ono što je koliko toliko normalno, a da je hladnije od dušika, jest tekući vodik, čija je temperatura oko -250C. No opet, na potonjem vjerojatno ne bi bilo moguće testirati s obzirom na osjetljivost komponenti na cold bug. Neke se smrzavaju već na oko -100C, dok neke mogu izdržati i oko -170C bez problema.

Bilo kako bilo, mi ne posustajemo, tj tek se zagrijavamo :) Kad dođemo u posjed, testirat ćemo kako novog AMD-a, pa tako i Core i7, potonjeg vjerojatno i vrlo brzo :)
 10KN po litri i ja to još nisam probao!!!???
gdje si to kupio?
naručit ću nekoliko litara
17 godina
A u što ćeš ga usipati?

Napisao sam u osvrtima gdje je dušik moguće nabaviti.
17 godina
neaktivan
OC team croatia
Gamer-gts kaže...
Razer kaže...

Hvala svima na podršci

10KN po litri i ja to još nisam probao!!!???
gdje si to kupio?
naručit ću nekoliko litara

Samo me zanima di ćeš naručit nekoliko litara, pa ne prodaju ln2 u nekermanu pa da ti stigne poštom. Da ne govorim kako nemožeš to držati/prevozit u bilo čemu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OC team croatia

Evo malog updatea u vezi sa OC temom.

Sada imaju i portal......KLIK

Tamo mmožete citat razne recenzije hardvera,OC sessions........ma puno toga.

Također imaju i forum......KLIK

Vezano vecinom za OC naravno ali ne iskljucivo.

Vrijedi pogledati.

Benko i ja smo vec tamo Namigiva

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Evo malog updatea u vezi sa OC temom.

Sada imaju i portal......KLIK

Tamo mmožete citat razne recenzije hardvera,OC sessions........ma puno toga.

Također imaju i forum......KLIK

Vezano vecinom za OC naravno ali ne iskljucivo.

Vrijedi pogledati.

Benko i ja smo vec tamo Namigiva

I predobro nam je :D
intel q6600@4.0GHz,500gb hard (7200.12, jedna ploca 500gb),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w hx(modularno), 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina

Evo ljudi još jedna sesija...

Ovaj puta sa suhim ledom...

>>Link<<

Uživajte :) Feedback kao i obično je poželjan ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 22:36 (Razer).
17 godina
neaktivan
Razer kaže...

Evo ljudi još jedna sesija...

Ovaj puta sa suhim ledom...

>>Link<<

Uživajte :) Feedback kao i obično je poželjan ;)

Konačno si ONLINE

nema te mjesecima
Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
17 godina

Ma da, znam, al vjeruj mi, da samo ju mogao prije dovršiti, dovršio bih je, al nikako, pa nikako. Sad je gore i ne ide dolje ;)

P.S. vidim da nisam okačio link na našu treću sesiju sa LN2 na nešto starijem hardveru...pokupljeno je i prvih mjesta :)

>>Link<<

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2009 22:44 (Razer).
17 godina
neaktivan
Razer kaže...
Ma da, znam, al vjeruj mi, da samo ju mogao prije dovršiti, dovršio bih je, al nikako, pa nikako. Sad je gore i ne ide dolje ;)

Jer sam te htio pitat nešto ako može na Private
Q6600 3,25Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1085mhz XFX 8800GTS 512mb OC
17 godina

Evo samo da vam ja kao vodeći našeg tima javim kako se OC Team Croatia parcijalno udružila u veliki balkanski tim pod nazivom "HW Gurus" u cilju što boljih rezultata na svjetskoj hardverskoj listi - HW Botu.

Link na novi forum jest sljedeći:

HW Gurus Forum

One koje zanimaju detalji i razlozi ovog (parcijalnog) spajanja, mogu pročitati ovaj post.

Link ka novom timu na HWBotu. Trenutno smo na 24. mjestu u svijetu od preko 700 registriranih timova.

Hrvatska kao zemlja je trenutno rankirana 27. od 90 zemalja, što je poprilično dobar rezultat uzevši u obzir kasni "procvat" ovog sporta kod nas i količinu natjecatelja.

Ukoliko voditelji foruma misle da se ovaj post protive pravilima, neka mi se jave, pa ću ga preformulirati po potrebi, no vjerujem da to neće biti potrebno s obzirom da ne reklamiram ništa, nego obaviješćujem ekipu koja je voljna doprinjeti novom timu, u promociji naše zemlje u svijetu OC-a, da se svakako registriraju na HWBotu, pod bojama naše zastave i postaju sve reze koje imaju :) Ukoliko ste željni raspravljati o OC- i srodnim temama, pozvani ste se registirati i na već na linkanom HW Gurus forumu.

Živili.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice