Zero point energy

poruka: 8
|
čitano: 3.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zero point energy

Evo otvorio bih ovu temu jer me zanima što vi mislite o tome, jeli to moguće i izvedivo ili je to samo još jedna patka u nizu. Naime

jučer sam pogledao neki filmić na youtube-u gdje je tip napravio stroj koji sam sebe održava i zapravo daje pet puta više energije nego li je dobiva. Također sam prije dosta vremena gledao dokumentarac o više znanstvenika koji su također uspjeli u tom naumu.U igri su i kokteli frekvencija i magnetizma... Sad na poslu ne mogu na jubitu ali kad dođem doma probat ću pronać link.

Većina nas je čula da postoji mnogo alternativnih izvora energije koji su manje štetni,neki nisu uopće, a svijet i dalje gura na naftu blateći zrak. Zamislite samo koliko bi se svijet promjenio kada bi ta energija bila besplatna...Ja mislim da se može postić nešto tako i može se pronaći način da priroda radi za nas samo se treba prilagodit prema njezinim pravilima koja su još uvijek nedovoljno istražena. Ali ipak, netko je našao način da zaobiđe današnje fizikalne zakone...ili nije?

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
16 godina
protjeran
Zero point energy

Ukratko, ne. Još jedna u nizu teorijica u 20-21 stoljeću. Nema znanstvenog temelja ni kao teorija, a pogotovo u praksi. Osmijeh

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 12:26 (Buffer Overflow).
16 godina
neaktivan
Zero point energy

LINK!  Veoma interesantan dokumentarac.

Oglas: kvalitetno i uvjerljivo lažem na sudu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 14:35 (dwezzel).
17 godina
neaktivan
RE: Zero point energy
Buffer Overflow kaže...

Ukratko, ne. Još jedna u nizu teorijica u 20-21 stoljeću. Nema znanstvenog temelja ni kao teorija, a pogotovo u praksi. Osmijeh

Tako je! A Zemlja je središte svemira i ravna ploča.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
15 godina
neaktivan
Zero point energy

u mome misljenju energija nulte točke je vrlo realna i moguce je napraviti generator koji bi proizvodio takvu energiju.

zamislite auto koji ne treba gorivo za rad tj. kad ga upalite on radi dok se ne raspadne.

tim znanstvenika je radio na projektu zero point u NASI ali se 5 godina poslije odjednom ugasio i ako su otkrili nekoliko vaznih cinjenica

nasino službeno objašnjenje bilo je da projekt nema smisla ali se kasnije doznalo da je projekt kupljen od starne naftne kompanije koja je stavila lock na projekt.Znanstvenici koji su sudjelovali u projektu su otpušteni i nitko vise nije cuo za taj projekt

Ako malo promislimo najveca zarada u svijetu je u nafti i njima nije u interesu da dozvole razvoj takve tehnologije.

sjetite sto je bilo kad je Tesla rekao da je moguce napraviti bezicni prijenos el energije i da bi svi imali besplatnu struju ali covjek koji je financirao Tesline projekte rekao da je to sve super ali gdje ce on staviti mjerilo.

Tako dok god je aktualan pogon na naftne derivate mogucnost razvoja takvih tehnologija je minimalna.

Jedina tehnologija viseg stupnja koja se sada razvija je matter-antimatter fusion generator koja je vrlo obecavajuca.

16 godina
neaktivan
Section31 kaže...

sjetite sto je bilo kad je Tesla rekao da je moguce napraviti bezicni prijenos el energije

Da rekao, patentirao..

Naravno da postoji još mali milion stvari koje ne znamo/ne razumijemo, otkud uopće takav stav da sve znamo? Danas viđamo pokušaje, pa i poneke uspjehe prijenosa energije bežično, znači skalarni valovi postoje, a samim time i mogućnost 'zero point energy'.

17 godina
neaktivan
dwezzel kaže...

LINK!  Veoma interesantan dokumentarac.

nemogu naći prijevod, postoji li uopće?

We provide the Service: as-is, with all faults, and as available.
15 godina
neaktivan
Zero point energy

mislim da nema prijevoda nisam siguran

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice