Savjet

poruka: 2
|
čitano: 1.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Savjet

Evo ovako: Imao sam kompjutor koji je za mene odlican, sve sam igre igrao na najjače i nista mi nije štekalo, sve je radilo odlicno...Imao sam minecraft server na njemu, server za COD MW2, za COD 4 i razno razne stvari, odlicne igre, COD MW2, Black Ops, Modern Warfare 3, GTA IV, GTA EFLC, Minectraft, Crysis 2 i jos mnogo odlicnih igara i programa.... I tako prekjucer, ja igram MW3 kad ono srusi mi se Windows, dode plavi ekran i pise nesto nisam siguran sto. Sat, dva prije toga overclockirao sam moj i5 750 sa Ninja 3 hladnjakom na 4,10HGz pa sam mislio da je to razlog zbog kojeg mi se srusio Windows..Upalim ja ponovo racunalo, stisnem tipku Del i idem smanjiti na nesto manje GHz, al posto meni vrag neda mira ja pojacavam frekvenciju i gledam do koliko bi GHz proc. iso al nisam misli sacuvati te postavke nego tako neznam ni ja zasto.Stisnem F10 i valjda automatski lupim enter... Racunalo se pocme paliti kad mi nesto zasumi u slusalicama, crni ekran, odmah sam znao da sam upropastio comp. vjerovatno mi je pregorio procesor, a posto tipkovnica ne svijetli vjerovatno i maticna, POLUDIO SAM!!!! Neznam sto da radim, razmisljao sam o kupnji i5 2500K al necu jer jednostavno sam toliko ulizio u kompjutor da vise ne zelim ulagati u njega... Razmisljao sam o prodaji svih komponenata i da uzmem iMac-a ili MacBook-a pro. Neznam al za mene je Mac oduvijek bio nesto odlicno, kvaliteta i dizajn.. 90% ljudi mi govore da mi se to ne isplati uzimati, jer je u Hrvatskoj preskupo i zato sto ako uzmen te kopmonente dode mi puno manje. Ne mogu se odluciti sto da napravim, dal da kupim neki procesor i novu maticnu za ovaj comp. , dal da uzmem iMac ili nesto drugo.  Na kompjutoru provodim puno vremena. Ne zelim investirati u racunalo vise,ozda nesto sitno oko 700kn. Sto mi vi predlazete?

Hvala

Žuna
14 godina
Re: Savjet
radje maticnu i proc uzmi
AMD u <3 Intel u 8===3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice