Otvaram temu zbog toga što je druga tema o roditeljima lockana.Ovdje pišite o vašim"odnosima" s roditeljima.Znam da je dobna skupina na ovom forumu dosta velika od nas maloljetnika pa do staraca.Moji roditelji su ZAKON.Otac me je uveo u računala i položio je na Algebrinoim učilištu Serviser računala i Sistemski i mrežni administrator.Mater mi je monitor tipkovnicom razbila pa ne ću o njoj govoriti
Roditelji
- poruka: 32
- |
- čitano: 6.239
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Pobit sve i otic negdje hahaha ;)
Pobit sve i otic negdje hahaha ;)
Da ti nije njih, ne bi ni znao za XFX, hahaha ;)
gle neam ništa protiv ove teme,rubrika je ostalo,topic bi mogao bit čak zanimljiv,ali opet,tema-roditelji.Zar je stvarno bitno da znamo o drugim roditeljima ma koliko god awesome bili :/ (možda i je?)
Mislim da su neki ljudi pogrešno shvatili pojmove koji spadaju u ovakav forum pod "Ostalo".
NHF,just sayin....
ja imam 14 godina (28 veljače ću 14) i stalno se svađam sa mojom babom od 65 god čak sam je par puta plesnuo jer mi ide na živce samo nešto pametuje,drži predavanja o učenju o školi a ona nije ni dana škole završila jbem joj sve po spisku dok tu mama upada i probava razvaditi ali cc ne ide
ja imam 14 godina (28 veljače ću 14) i stalno se svađam sa mojom babom od 65 god čak sam je par puta plesnuo jer mi ide na živce samo nešto pametuje,drži predavanja o učenju o školi a ona nije ni dana škole završila jbem joj sve po spisku dok tu mama upada i probava razvaditi ali cc ne ide
hahhaha, koji je to lik bio...
OnTopic:
Slažem se sa roditeljima, rijetko se posvađamo, skoro nikad :)
Čini se da sam jedan od rijetkih koji imaju takav odnos.

Meni majka rekla za školu, fizika, matematika hrvatski engleski i informatika nek bude 3 il 4, ovo ostalo samo pozitivno i nećemo se svađat:)
A oko ničeg drugog nego oko škole se nemožemo svađat, tako da:)
Meni su roditelji na prvom mjestu.Znam da se često koljemo oko nekih sitnica na primjer oko izlaska ili oko novca,ali vjeruj te mi ljudi da mi oni nisu pola stvari pozabranjivali ja bih sada bio gangster.Znam jednog malca tu u mome mjestu to je pravi anđelak na suprotnost kakvi su njegovi roditelji tako da roditelje treba poštivat i gotovo.Ja sam definitivno za roditelje i mislim da su oni upravu jer da nema njih nebi bilo ni nas.Što po nama osobno i po našem ponašanju tako da svi koji govorite protiv roditelja pokrij te se ušima

ja i moji roditelji se odlično slažemo.puštaju me vani kad želim, daju mi novaca i ne brane mi većinu stvari osim cigareta i alkohola.zahvalan sam im na tome jer bi sad vjerovatno klošario negdje i trošio pare na cigarete kao 80% moje generacije :)

Meni za alkohol mama nista ne govori(jer i tako zna da cu pit ovako i onako), a cigarete ne dopusta nikako.

Ekipa što učiniti s starcima? Neko je mojima dojavio da ću postat tata i sad me po cijele dane napadaju zbog toga,kao kako si to mogao i to sve a nije uopče istina,za 10tak mj sam punoljetan pa me zanima što da napravim po pitanju toga da im dokažem da taj neko je lagao?
Ekipa što učiniti s starcima? Neko je mojima dojavio da ću postat tata i sad me po cijele dane napadaju zbog toga,kao kako si to mogao i to sve a nije uopče istina,za 10tak mj sam punoljetan pa me zanima što da napravim po pitanju toga da im dokažem da taj neko je lagao?
Sta da napravis ? Ne znam,svi misle da je BUG forum teen counsel magazine.
Odi s curom kod ginekologa na ginekoloski pregled i pokazi starcima,to ce im raprsiti svaku sumnju.
Mozes i u ljekarnama kupiti ono sr*nje da provjeris,test trudnoce.
Jel ti to ozbiljno, ili trolaš koliko si dug i širok? Jesi li čuo za nešto što se zove test trudnoće? Pa 17 ti je godina, nemoj mi reći da je sve što o seksu znaš samo koju rupu treba ciljati? Ah ta današnja mladež...
I kakvi su to starci koji bi se radje s tobom o tome nalajavali danima, umjesto da sjednu i raščiste situaciju sa djevojčinim roditeljima? Malo nezainteresirani? Ajde priznaj da trolaš... :D
Jel ti to ozbiljno, ili trolaš koliko si dug i širok? Jesi li čuo za nešto što se zove test trudnoće? Pa 17 ti je godina, nemoj mi reći da je sve što o seksu znaš samo koju rupu treba ciljati? Ah ta današnja mladež...
I kakvi su to starci koji bi se radje s tobom o tome nalajavali danima, umjesto da sjednu i raščiste situaciju sa djevojčinim roditeljima? Malo nezainteresirani? Ajde priznaj da trolaš... :D
Netrolam,moji žele prvo rješit to samnom pa onda s njezinima,sutra ćemo do ljekarne skočit pa im pokazat.
netko je javio tvojima da češ postati otac i tvoji roditelji su to shvatili ozbiljno? -.-
omg pa jel vi vjerujete mati?
netko je javio tvojima da češ postati otac i tvoji roditelji su to shvatili ozbiljno? -.-
Problem je što moji znaju da sam sklon tome,i kao neko ih je nazvao ko je jaaaaaako dobar s njima.
Šta se imaš brinuti ako nije istina? Odeš do ljekarne uzmeš test, mala ga napravi i eto, ako je - dobar si, ako je +, nadrapao si ga.
Problem je što moji znaju da sam sklon tome
Čemu?, klepanju djece?
Netrolam,moji žele prvo rješit to samnom pa onda s njezinima,sutra ćemo do ljekarne skočit pa im pokazat.
LOL i što s tim?
Ako se nisi seksao - Teško da možeš bit otac. Donijeti roditeljima neki test na kojem piše da osoba nije trudna ništa ne znači. Jer taj test iz ljekarne može napraviti bilo koja osoba i na testu ne piše ime i prezime i roditelji ti neče vjerovat sigurno.
Napravi krvni nalaz pa im donesi isprinante nalaze (Mission imposible, jer tko će zbog gluposti ići kod doktora da izvadi nalaze da nije trudan ako se nije seksao s tom osobom?!).
Čemu?, klepanju djece?
Laganju, čini mi se...
A što imaju s tobom rješavati, jesi li ti trudan ili ona? Situacija se samo na njoj može provjeriti. Daj hajde...
Problem je što moji znaju da sam sklon tome,i kao neko ih je nazvao ko je jaaaaaako dobar s njima.
Kako bi taj neko mogao znati, pa mu oni vjeruju? I da jeste na stomaku se ne primjeti, gledao vas dok se bez prezervativa?
Sve više mislim da trolaš, izvini, ali tako je, objasni nam u čemu je točno problem, sumnjam da bi roditelji slijepo povjerovali tamo nekome bez da provjere. Ako jesu onda su ti roditelji glupi k'o točak...
Ide "srce" i na ovu temu, bolje od mexičke sapunice
*grabs popcorn*
Op op!! Naš Matan skinuo blokadu svojoj curi. I čini se da ih je bilo još pošto znaju da si sklon.. hm.. skidanju blokada.
Bog te vidio takvi su mi zestoki frajeri,zna ga staviti gdje treba,here look I'm so freakin' awesome,I do it without protection !
E,kada nastane frka,onda na forume ispitivati.
Ako znas ga stavljati i bez zastite,budi spreman nositi se sa ( mogucim ) posljedicama ili ajmo reci nezeljenom trudnocom đevojke.
Nije mi jasno,@Ranko o kakvom ti nalazu krvi pricas ?
Neka ode mu cura na ginekoloski pregled ili vec koga je taslačio i neka pokaze starcima lijecnikovu dijagnozu ili ajmo reci zakljucak da li je trudna ili ne.
Simple as that il' neka ode cura pred starcima u kupaonicu napraviti test trudnoce.
Evo jedan funny pic :D