Prije 20ak dana sam se dogovorio sa tipom iz dubrovnika (ja sam iz Osijeka) za zamjenu mobitela. Moj lg g3 + account vrijednosti 1000kn za s6 edge. Sve je prošlo super, ja sam sačekao njegov mobitel da dodje(lagao sam mu da sam svoj poslao dok ne budem 100% siguran da me neće prevariti). Taj dan kada je njegov mobitel došao poslao sam svoj mobitel i unutra u koverti password,username i email od accounta. Mi smo se čuli telefonom i sve to dogovorili još naknadno. Nakon što je on poslao svoj mobitel slao mi je poruke tipa "jel ide edge" "kada će doći" na što ja nisam baš previše razmišljao jer sam shvatio po razgovoru da je dečko,tip poprilično zaostao. Ovo nije vrijeđanje, to sam zaključio jer je njegov prijatelj mene napadao ako ne posaljem mobitel i ja sam htio tiskom slati, ali je on tvrdio da tip s kojim sam zamjenu radio ne zna gdje je tisak (živi u istoj ulici u kojoj je tisak)
Meni je mobitel došao(zaključan na vip, a moja kartica je tele2) i tele2 karticu sam bacio jer ju nemam u šta stavit i kupio novu,vipovu. Mobitel i acc sam poslao i to je sve tako mirovalo 5 dana. Nakon 5 dana mi se javi na facebook i optuži me kako sam ja to njemu poslao LG g3 i da sam ja njega prevario! Također mi se javi njegov prijatelj (koji ima 17 godina, a on ima 45) i počne mi se prijetiti načelnikom policije i kako sam ja trebo poslat s6 edge?! Nema nigdje smisla to što govore. Account naravno nitko ne spominje i prave se da za njega nisu ni čuli.
Nakon što sam ih ja ignorirao jer mi nije jasno bilo o čemu se radi i shvatio sam da je riječ o nekakvoj prevari dobio sam poruku da me otišao prijaviti na policiju. Rekao je da sam ja poslao G3 (SAMO G3 bez accounta opet!) umjesto s6 edge za njegov s6 edge što meni nema nikakvog smisla, ali dobro. Ja sam na to rekao da ću ih sve prijaviti policiji. Znači prije 5 dana su mi rekli da sam prijavljen u policiji i da mi dolaze doma! Jučer mi se javio njegov prijatelj sa prijetnjama, načelnikom da ja njemu vratim mobitel, a on će meni moj ili će me stvarno prijaviti policiji. Jesu li me prijavili ili ne ja sada ne znam.
Slike ću naknadno dodati.
Znači što je meni činiti ako mi policija dođe? Mogu im reći sve isto što i na forumu. Moj g3 je bio kao nov,2400 kn je vrijedio najmanje. Account je vrijedio 200€ najmanje. To je i više nego cijena s6 edge, a meni moj account nitko ne spominje i očito su to tako isplanirali. Zato me je i zvao 15 puta dnevno i razgovarao isključivo o accountu putem telefona.
Svaka pomoć je dobrodošla! Treba snimati i telefonske razgovore.