NLO - viđenja

poruka: 53
|
čitano: 15.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
NLO - viđenja

Pozz svima!

Evo teme za koju u svim svjetskim tiskovinama, ali i na Youtubeu i drugim portalima nalazim sve više materijala...

Oni koji iole prate navedenu tematiku mogli su primjetiti kako se u zadnjih godinu - dvije drastično povećao broj viđenja NLO-a u svijetu, posebno u zemljama Latinske Amerike.

Sad, svi znamo da nije svako svjetlo na nebu ''mali zeleni'', jer toliko je smeća u atmosferi, a i Kinezi su se u zadnje vrijeme opasno raspištoljili, pa je ono što mene zanima - mislite li da se nešto gadno sprema, ili je jednostavno ''internetizacija'' i globalizacija društva učinila svoje pa je puno lakše doći do informacija i razmijeniti ih s drugima?

Osobno mislim da je posrijedi mješavina jednog i drugog, jer sami u Svemiru definitivno nismo, ali sam isto tako prije cca 20 godina (mlad i naivan) u jedno toplo ljetno predvečerje skoro 15 minuta zurio u nešto što je na kraju ispala Venera,a ja bih se dao okladiti da je bila na moožda par km visine...

Neka se jave i oni koje su greysi oteli i radili pokuse na njima, svi su dobrodošli u raspravi Osmijeh!

CB

16 godina
NLO - viđenja

The truth is out there and trust nobody. Izlanuo se

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
NLO - viđenja

Postoje 3 teme pod koje se moze pisat o takvim stvarima. Paranormalno, Izvanzemaljci - vjerovanja i otkrica, Misteriji i Legende.

15 godina
neaktivan
NLO - viđenja

U jednom selu pokraj Širokog Brijega, u Izbičnu, na polju su se preko noći pojavili krugovi Nevinašce

k1.c0
17 godina
neaktivan
RE: NLO - viđenja
k1c0 kaže...

U jednom selu pokraj Širokog Brijega, u Izbičnu, na polju su se preko noći pojavili krugovi Nevinašce

Misliš na ovo:

Tragovi su se pojavljivali dugo vremena, a na kraju je tlo potonulo.

Elipsasti tragovi u Izbičnu Elipsasti tragovi u Izbičnu
When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 3:34 (scorpion667).
15 godina
neaktivan
NLO - viđenja

sve su to pitanje gdje je namjesteno a sto je ubiti stvarnost ima previse takvih događaja da bi se pratilo a večina ako ne i svi istiniti događaji nlo-a i alieni su prekriveni od vlade ......

EDIT:a ovi krigovi me ne fasciniraju bas previse nebi bas reko da je to nesto vanzemaljsko na prvi pogled mi izgleda kao trag bazena XD bilo je na vjestima da su neki znakovi bili zapaljeni na zemlji i na kraju su rekli da su to djeca radila

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 3:53 (xnight_hunterx).
16 godina
NLO - viđenja

Evo zbog čega je bio zatvoren aerodrom u Kini

Posjet malih zelenih ili kinesko ispitivanje neke "tajne" letjelice... samo dobro im to "tajno" ispitivanje kad je zamjećena (ako prepostavimo da je njihova letjelica) od milion ljudi i još na vjestima završila. :D

15 godina
neaktivan
Vakaka kaže...

Evo zbog čega je bio zatvoren aerodrom u Kini

Posjet malih zelenih ili kinesko ispitivanje neke "tajne" letjelice... samo dobro im to "tajno" ispitivanje kad je zamjećena (ako prepostavimo da je njihova letjelica) od milion ljudi i još na vjestima završila. :D

da je ovo istina vec bi to NASA obrisala sa youtuba Namigiva

17 godina
pitanje je dana kad ce nas zaprasit.
teško vrijeme za matore
16 godina
protjeran
NLO - viđenja

Neznam sta je to bilo ali prije 3 godine oko 22h dok sam isao prema gradu

na nebu sam vidio neku zutu tockicu koja se kretala i odjednom je stala i

pocela treperiti i nakon par sekunda samo je kao zvjezda padalica

odjednom nestala.Nemam pojma sta je to jer i moja sestricna isto

je vidjela a siguran sam da nije nikakav avion niti helikopter niti bilo sta

drugo nego osim NLO!

born to be gamer
16 godina
brhgzugfewu kaže...

Neznam sta je to bilo ali prije 3 godine oko 22h dok sam isao prema gradu

na nebu sam vidio neku zutu tockicu koja se kretala i odjednom je stala i

pocela treperiti i nakon par sekunda samo je kao zvjezda padalica

odjednom nestala.Nemam pojma sta je to jer i moja sestricna isto

je vidjela a siguran sam da nije nikakav avion niti helikopter niti bilo sta

drugo nego osim NLO!

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
ja cak imam svjedoke!!! prije 2 i pol god. moja sestra, 2 moja prijatelja i prijateljica i ja smo bili vani u oko 22:00... bilo je ljeto i vidjeli smo neko svjetlo na nebu koje je bilo žuto i okolo se okretalo neko crveno. mi smo pratili to svjetlo ali je zaslo iza brda.. cak je i moja sestra htjela slikat to svojom 3.2 mp kamerom na mobu ali se nis nije vidjelo... steta sta nije ukljucila nocni nacin.... hebote ja sam poslije sanjo o tome 3 noci... :((((((
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
14 godina
neaktivan
hahahaha, navodno se na google earthu vidi UFO, izguglajte sliku, mislim negdije kod san franciska, nisam siguran
ja vijerujem da postoje inteligentna bica, i vijerujem da mi necemo imati nacina (brod brzi od svijetlosti) da dođemo do njih jos barem 80 godina, a do tad ko ziv, ko mrtav...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
protjeran
NLO - viđenja

Vanzemaljci i te priče=FAIL

Elite Spammer
16 godina
NLO - viđenja

ovdje ima dosta o krugovima u zitu..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
16 godina
neaktivan

Evo, ja sa sigurnošću mogu reći da sam vidio NLO, ne samo ja nego cijelo moje selo, prošle noći je preko mojeg sela preletio jedan disk sa svjetlima na rubu i jednim većim u sredini. Inače preko mojeg sela vodi jedna zrakoplovna ruta pa znam kako izgledaju avionska svijetla, to nije bio avion. Nisam stigao slikati jer se pre brzo kretao.

Life taker and heart breaker
15 godina
protjeran
The Geek kaže...

Evo, ja sa sigurnošću mogu reći da sam vidio NLO, ne samo ja nego cijelo moje selo, prošle noći je preko mojeg sela preletio jedan disk sa svjetlima na rubu i jednim većim u sredini. Inače preko mojeg sela vodi jedna zrakoplovna ruta pa znam kako izgledaju avionska svijetla, to nije bio avion. Nisam stigao slikati jer se pre brzo kretao.

Cool, jel su svi u selu na broju?

16 godina
neaktivan

Hah, jesu, jesuBelji se..... Ma nevjerujem je u te otmice, za mene su vanzemaljci u tim nlo-ima samo scoutovi, istraživači nepoznatog. Ja evo vjerujem da su oni pozitivci koji nas pomažu od pamtivjeka. Nešto slično onima iz star treka.Smijeh E, dok sam još tu, zna li netko kako se zove ''hrvatska verzija berudskog trokuta'' u kojoj kao fol rade vanzemaljci? Čuo sam to pred neko vrijeme na explozivu (ona rtl-ova emisija, nema je već par godina na tv-u), ali više se ne sjećam.

Life taker and heart breaker
14 godina
NLO - viđenja

E i ja bi o ovome bas mogao pisat i iznijeti teorije koje su po meni nekako najblize al cete me napravit budalom, ali jedno je sigurno ili su ono na netu samo montaze(ima dosta toga),ili su to stvarni snimci. Istina u zadnje vrijeme jako cesto je njihovo pojavljivanje, a posebno sam jos vise u vjeren u to jer ste i sami vidjeli ovo o cemu pricamo, ali istina oni su skriveni od strane vlade

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 0:03 (Nightcomer).
16 godina
Nightcomer kaže...

E i ja bi o ovome bas mogao pisat i iznijeti teorije koje su po meni nekako najblize al cete me napravit budalom, ali jedno je sigurno ili su ono na netu samo montaze(ima dosta toga),ili su to stvarni snimci. Istina u zadnje vrijeme jako cesto je njihovo pojavljivanje, a posebno sam jos vise u vjeren u to jer ste i sami vidjeli ovo o cemu pricamo, ali istina oni su skriveni od strane vlade

Ajd pjevaj.

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
NLO - viđenja

ja svake večeri u isto vrijeme (21h) vidim nekakva 3 svjetla, oko 21h se pojave, a ugase se ili polako odu za oko 15 min. jedno je svjetlo veliko, dva su sitna iznad njega, a npr. jučer su se polako spustila dolje i zacrvenila, a onda polako ugasila. znam da nije NLO ( ne vjerujem u priče s letećim tanjurima) al me zanima kaj bi to moglo bit. sateliti, nekakvi avioni?? :S

netko
14 godina
neaktivan
NLO - viđenja

Brian Brushwood imas zanimljvo predavanje o svemu i svačemu

Evo prvog djela: 

15 godina
protjeran
kikicacool kaže...

ja svake večeri u isto vrijeme (21h) vidim nekakva 3 svjetla, oko 21h se pojave, a ugase se ili polako odu za oko 15 min. jedno je svjetlo veliko, dva su sitna iznad njega, a npr. jučer su se polako spustila dolje i zacrvenila, a onda polako ugasila. znam da nije NLO ( ne vjerujem u priče s letećim tanjurima) al me zanima kaj bi to moglo bit. sateliti, nekakvi avioni?? :S

Slikaj , pa da i mi vidimo..

15 godina
protjeran
NLO - viđenja

meni je to cudno...
ali ljudi nisu toliko pametni da izmisle da nesto zivi u svemiru....
Daj razmislite kako su oni saznali za njih ?....
Neko je nesta vidio...
Daj razmislite dali pas moze pricati ?
Dali ste jedino bice koje postoji a oko vas svi namjesteni.
(Ja ti mislim jer mi se desavaju cudne stvari,samo meni...Mislim da je sve oko mene namjesteno,da su ljudi namjesteni.)

I kako samo mi stvoreni ?
:D

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 19:45 (damir1994).
14 godina
neaktivan
kikicacool kaže...

ja vidim samo jedno svjetlo oko 23-1h kroz prozor kad je oblačno.... ali NLO nije sigurno jer nebi se okretali 2 sata ukrug po nebu i nevjerujem da postoje. Vjerojatno svjetlo dolazi iz tvorničke zone udaljene  oko 200 m od moje kuče pa se vidi odsjaj na oblacima.?

15 godina
protjeran
damir1994 kaže...

meni je to cudno...
ali ljudi nisu toliko pametni da izmisle da nesto zivi u svemiru....
Daj razmislite kako su oni saznali za njih ?....
Neko je nesta vidio...
Daj razmislite dali pas moze pricati ?
Dali ste jedino bice koje postoji a oko vas svi namjesteni.
(Ja ti mislim jer mi se desavaju cudne stvari,samo meni...Mislim da je sve oko mene namjesteno,da su ljudi namjesteni.)

I kako samo mi stvoreni ?
:D

Da, care, mozes na mene racunat, ja ti nisam nikakva lutka XD, a to što ti misliš to se ti zove mislim da "Paranoja" :D

16 godina
kikicacool kaže...

I ja sam isto jednom vidio,baš u sumrak,neko svjetlo (sumnjam da je avion jer je bilo dosta nisko da bi bio avion) i uglavnom kreće se jako sporo i odjednom nestane.Ne vjerujem u izvanzemaljce,ali vjerujem da postoje drugi oblici života koji nama nisu poznati,sad dali je ovo bio odsjaj nekog svjetla u oblacima ili nešto treće,nemam pojma.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
15 godina
protjeran
NLO - viđenja

ma ima tu neceg nesto postoji....
Nebi ljudi izmislili

15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
kikicacool kaže...

probao sam, al se ne vidi, samo mrak (probao sam i noćno)

netko
14 godina
neaktivan
kikicacool kaže...
netko,netkovic kaže...
kikicacool kaže...

probao sam, al se ne vidi, samo mrak (probao sam i noćno)

mozda ima lampe koje se nevide na slici reci mu da upali maglenke bolje ce se vidit :))) hahahaha xd koji  je to panj koji prica da je vidio i pratio svemirce iza brda OMG hahahaha pisam od smjeha!!!!!!!!!!!!!!!!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice