Pozz svima!
Evo teme za koju u svim svjetskim tiskovinama, ali i na Youtubeu i drugim portalima nalazim sve više materijala...
Oni koji iole prate navedenu tematiku mogli su primjetiti kako se u zadnjih godinu - dvije drastično povećao broj viđenja NLO-a u svijetu, posebno u zemljama Latinske Amerike.
Sad, svi znamo da nije svako svjetlo na nebu ''mali zeleni'', jer toliko je smeća u atmosferi, a i Kinezi su se u zadnje vrijeme opasno raspištoljili, pa je ono što mene zanima - mislite li da se nešto gadno sprema, ili je jednostavno ''internetizacija'' i globalizacija društva učinila svoje pa je puno lakše doći do informacija i razmijeniti ih s drugima?
Osobno mislim da je posrijedi mješavina jednog i drugog, jer sami u Svemiru definitivno nismo, ali sam isto tako prije cca 20 godina (mlad i naivan) u jedno toplo ljetno predvečerje skoro 15 minuta zurio u nešto što je na kraju ispala Venera,a ja bih se dao okladiti da je bila na moožda par km visine...
Neka se jave i oni koje su greysi oteli i radili pokuse na njima, svi su dobrodošli u raspravi !
CB