Mačak problem! zaključana tema

poruka: 100
|
čitano: 25.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mačak problem!

evo imam problem od susjeda macak mi tuce macku jucer dosla sva rastrgana da je otrujem ili prebijem palicom dosta mi je da mi tuce macku

17 godina
neaktivan
RE: Mačak problem!
mad9dog kaže...

evo imam problem od susjeda macak mi tuce macku jucer dosla sva rastrgana da je otrujem ili prebijem palicom dosta mi je da mi tuce macku

bravo, budi moron -.-

Pričaj sa susjedom.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
mad9dog kaže...

Mačak nije kriv, to su inače agresivne životinje ako ih niko nije pripitomil,odi k gazdraici i primi ju za uho i reči nek spremi nekam svog mačka jer buš drugi put došel i prijal ju za neke drugo  {#}...Bez uvrede....

http://www.youtube.com/watch?v=AUXvLhhVZW0 dj darac electro mix 2010
15 godina
neaktivan
nailer kaže...
mad9dog kaže...

bravo, budi moron -.-

Pričaj sa susjedom.

crni pauk kaže...
mad9dog kaže...

Mačak nije kriv, to su inače agresivne životinje ako ih niko nije pripitomil,odi k gazdraici i primi ju za uho i reči nek spremi nekam svog mačka jer buš drugi put došel i prijal ju za neke drugo {#}...Bez uvrede....

prico sam s njom reko sam joj da macak nece dobro zavrsit

17 godina
neaktivan
Mačak problem!

Šta bi postigao time što bi joj pretukao mačku?

Ona nebi znala zašto ju tučeš (osim zato što si moron) i kad bi ozdravila sve bi se vratilo na staro.

Znači jedina mogućnbosti ti je da ju ubiješ, ali što ako se jednom tvoja mačka potuče pa netko nju ubije, jel bi ti bilo drago?

Nemoj govoriti debilne stvari, popričaj sa susjedom, ona će par puta opomenuti svoju mačku i ona će naučiti da to nije ljepo od nje.

16 godina
Mačak problem!

Upisi macku na KUNG-FU ! {#}

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
15 godina
neaktivan
Mačak problem!

popricao sa susjedom i nece ic van po danu jel je moj mali a nejzin velik pa takav je deal moj spava po noci

17 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

popricao sa susjedom i nece ic van po danu jel je moj mali a nejzin velik pa takav je deal moj spava po noci

eto vidiš, sve ljepo civilarizirano rješeno.

Razumijem da si bio, vjerojatno, iznerviran, ali stvarno nebi ništa bio postigao onakvim nastupom.

15 godina
protjeran

Restartaj ga (mačka)....

Haters gona hate...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
neaktivan
Mačak problem!

Odvezala mi se vezica, što činiti?!{#}

Kadir beneath Mo Moteh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice