evo imam problem od susjeda macak mi tuce macku jucer dosla sva rastrgana da je otrujem ili prebijem palicom dosta mi je da mi tuce macku
evo imam problem od susjeda macak mi tuce macku jucer dosla sva rastrgana da je otrujem ili prebijem palicom dosta mi je da mi tuce macku
bravo, budi moron -.-
Pričaj sa susjedom.
Mačak nije kriv, to su inače agresivne životinje ako ih niko nije pripitomil,odi k gazdraici i primi ju za uho i reči nek spremi nekam svog mačka jer buš drugi put došel i prijal ju za neke drugo ...Bez uvrede....
bravo, budi moron -.-
Pričaj sa susjedom.
Mačak nije kriv, to su inače agresivne životinje ako ih niko nije pripitomil,odi k gazdraici i primi ju za uho i reči nek spremi nekam svog mačka jer buš drugi put došel i prijal ju za neke drugo ...Bez uvrede....
prico sam s njom reko sam joj da macak nece dobro zavrsit
Šta bi postigao time što bi joj pretukao mačku?
Ona nebi znala zašto ju tučeš (osim zato što si moron) i kad bi ozdravila sve bi se vratilo na staro.
Znači jedina mogućnbosti ti je da ju ubiješ, ali što ako se jednom tvoja mačka potuče pa netko nju ubije, jel bi ti bilo drago?
Nemoj govoriti debilne stvari, popričaj sa susjedom, ona će par puta opomenuti svoju mačku i ona će naučiti da to nije ljepo od nje.
popricao sa susjedom i nece ic van po danu jel je moj mali a nejzin velik pa takav je deal moj spava po noci
popricao sa susjedom i nece ic van po danu jel je moj mali a nejzin velik pa takav je deal moj spava po noci
eto vidiš, sve ljepo civilarizirano rješeno.
Razumijem da si bio, vjerojatno, iznerviran, ali stvarno nebi ništa bio postigao onakvim nastupom.
Restartaj ga (mačka)....
Haters gona hate...