evo jos 1 citat:Koliko vidim a i znam, Speed mi je prije bio 100.00 Mbps a sada je 400.00 Mbps jer je T-Com povećao i brzine pa mi nikako nije jasno zašto sada kada je sve brže imam problema s videom
izvor:TEMA
evo jos 1 citat:Koliko vidim a i znam, Speed mi je prije bio 100.00 Mbps a sada je 400.00 Mbps jer je T-Com povećao i brzine pa mi nikako nije jasno zašto sada kada je sve brže imam problema s videom
izvor:TEMA
Vec je onaj lik to objavio ;)
napravio je više tema u jednom satu nego ja u jednoj godini
Novi rekorder u skupljanju kartona u kratkom vremenu.
haha
Slika je umanjena pa se slabo vidi, ali možete viditi konfiguraciju njegovu i šta je bubno iz bunara.
Ha,možda njemu nije problem sa potrošnjom struje(kad ima takvu konfu)...
a,iz prve ruke je htio reći da SLI troši puno(za nas obične smrtnike kaj spajamo kraj s krajem)
Ha,možda njemu nije problem sa potrošnjom struje(kad ima takvu konfu)...
a,iz prve ruke je htio reći da SLI troši puno(za nas obične smrtnike kaj spajamo kraj s krajem)
Ma,mislim da ne....to sam iz zezancije napisao post.
Iskreno,nikad ne bi imao SLI ili Crossfire konfiguraciju,
jer koliko ja game-am.....i jedna grafa prosječnih mogućnosti meni sasvim dost.
U, expresno došao, tako expresno i otišao.
Evo neke budaletine.
Heh, vidjet ćeš još barem 5 postova poslije.
Evo neke budaletine.
Evo neke budaletine.
Loša je slika, daj pravi SS.
Loša je slika, daj pravi SS.
Evo ovo su njegovi odgovori:
Nema za takve terapija.Eutanazija je jedino rjesenje.
evo jednog bezobraznog provokatora zbog kojega sam zaradio zuti karton jer me vjerojatno prijavio nakon sto sam mu fino odgovorio! sto reci na takvo offtopic pitanje?
evo jednog bezobraznog provokatora zbog kojega sam zaradio zuti karton jer me vjerojatno prijavio nakon sto sam mu fino odgovorio! sto reci na takvo offtopic pitanje?