eto pa baš me zanima vaša razmišljanja.
izvućeni brojevi su: 9,31,32,33,34 + 6,8
inaće ne igam, al baš ono pratim (potrošim 1-2 min. max.)
https://www.lutrija.hr/cms/eurojackpot
15 | namješteno |
---|---|
12 | slučajno |
eto pa baš me zanima vaša razmišljanja.
izvućeni brojevi su: 9,31,32,33,34 + 6,8
inaće ne igam, al baš ono pratim (potrošim 1-2 min. max.)
https://www.lutrija.hr/cms/eurojackpot
15 | namješteno |
---|---|
12 | slučajno |
Da je namješteno, valjda bi netko pokupio Jackpot?
Naravno da je namlještaljka. Što ste vi očekivali?
Kod izvlačenja loto brojeva svaki broj, pa tako i svaka kombinacija, ima jednaku vjerojatnost da će biti izvučeni. Dakle jednaka je šansa da će se izvući niz 1,2,3,4,5,6 kao i niz 8,13,24,38,41. To što su sada ispali brojevi jedan za drugim, i što oni izgledaju sumnjivo, nema nikakve veze.
Da je namješteno, valjda bi netko pokupio Jackpot?
mmmm, možda to ima veze s ukrajnom i odobrenim mil. od MMF-a, pa baš zato nije izvućeno. al što je-je niz brojeva je sumnjiv, a samim timie i nije neki fond dobitaka.
Mislim da previše čitaš dnevno.hr
Što znači "sumnjiv" niz brojeva? Bi li ti bilo sumnjivo da je izvučeno 2,12,22,32,42? Ili 3,5,8,13,21? Ili 5,16,27,38,49? Ili 7,15,18,24,46? I koja je razlika od niza do niza, što se tiče statističke vjerojatnosti, osim što nekome neki niz izgleda "poznato"?
Zaboravih napomenuti: proguglaj si Gambler's Fallacy za objašnjenje sličnih zabluda oko vjerojatnosti.
Da se radi o hrvatskoj lutriji onda da ali ovo je ipak europa.
Nije namješteno, kakvu bi imali korist od namještanja?
Nije namješteno, kakvu bi imali korist od namještanja?
Pa evo, kolega ti je gore sasvim jasno i pismeno odgovorio: "možda to ima veze s ukrajnom i odobrenim mil. od MMF-a, pa baš zato nije izvućeno"
Matematički je jednako vjerojatno oce pasti 1 15 24 45 i 38 ili 1 2 3 4 5 i 6, ali to ne znaci da oni ne mogu namjestiti, sigurno ce vise ljudi zaokruziti prvu varijantu nego drugu.
odigrao prekjucer i jucer,ono nakon godinu dana neigranja,zadnji veliki iznos je otisao u finsku,ne nadam se ničemu al eto nekad imam bolji osjecaj kad potrosim na to nego na kave...
jucer izvlacenje ispunio tri listica,na jednom pogodio 33 i od ona druga dva 8,eh tako blizu da bar pokrijem trosak listica haha :(