Adsense,zarada

poruka: 13
|
čitano: 6.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Adsense,zarada

već toliko puta preispitivana tema al sam se sada sam našao u toj sitvaciji tako da želim čuti iz vaših iskustava.dakle imam kanal od 350 preplatnika i oko 85.000pregleda,ako želite možete i pogledati ovdje https://www.youtube.com/channel/UCQrBYQvI2rya5alHHIWsycg.Dakle moja su pitanja koliko je vama trebalo da skupite onih prvih 10€ nakon čega će vam poslat pin,a koliko vam je trebalo za sakupiti 70€ za isplatu i koliko vi imate preplatnika i pregleda.Jer piše mi da se prvog u mijesecu dodaje zarada iz predhodnog mjeseca al ja još ništa nisam dobio a imao sam dosta prikaza i ponešto klikova tako da neke zarade mora biti.

17 godina
Adsense,zarada

S ovakvim kanalom i video uradcima jedno milijun godina (ako i tada) 

I ne, ne šalim se...

Gdje bi youtube završio kad bi ovakve stvari plaćao?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 23:22 (lllnuclearlll).
9 godina
neaktivan
Re: Adsense,zarada

nisam te pito zato dali mi je kanal sranje ili ne nego bih molio nekoga da odgovori na moje pitanje :)

17 godina
Bejor kaže...

nisam te pito zato dali mi je kanal sranje ili ne nego bih molio nekoga da odgovori na moje pitanje :)

Pa jel ti nisam odgovorio na pitanje?

Jel ti imaš više od 14-15 godina?

Imaš premalo pregleda na svojim video klipovima i premalo pretplatnika. Očekuj nekakvu zaradu kad budeš imao ohohoho više i pretplatnika i pregleda. Youtube ne plaća za mrtve video klipove koji su napunili određeni broj klikova i onda im je gledanost stala.

Ovo su neki podaci iz 2010, pod uvjetom da su točni.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=587890

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2016 22:02 (lllnuclearlll).
9 godina
neaktivan

16 imam.hvala na odgovoru ali moje pitanje nije bilo vezano uz youtube partnerstvo jer za to znam da treba imat 5000preplatnika već za adsense.znam da neću zaradit 100000€ al me zanima makar to bilo i 0.1€ zašto mi se to nije uračunalo u zaradu na početku ovog mjeseca.

10 godina

Nevezano sad konkretno za tvoj kanal, ja sam na svome izgasio adsense i monetizaciju jer ne želim odbijat ljude od kanala sa milijun reklama. Radi to ko hobi i ne gledaj ko zaradu, ako bude gledljivog sadržaja i strogi upload raspored možeš razvit biznis iz toga. Naravno treba bit strpljiv i radit godinu - dvije dok ne skupiš pretplatnike i poglede. I sve ovisi koliko je kanal zanimljiv publici.  Dakle pare će doć svakako ak si popularan, hebeš monetizaciju.

9 godina
neaktivan

s tim se načinom razmišljanja slažem,jer ja znam da neću zarađivat 1000€ mijesečno al sam stavio samo jednu reklamu i to za komp i to je to :D

16 godina
Ne vrijede ti podaci sa forum.hra iz 2010. Ne treba imati 5k pretplatnika. Monetizacija se moze ukljuciti i sa nula pretplatnika. Ako se moze uz naravno prateci odobreni adsense. Zaradu na adsense a za youtube gledaj obicno dvanaestog u mjesecu za prethodni mjesec.
11 godina
neaktivan
Adsense,zarada

Zanima me jel dopušteno uploadati npr. gitarske covere ali da ih NE monetiziram, znaci da bude copyright claim na njima, ali da od njih nista ne zarađujem ? A da kasnije mogu podici lovu sa svojih drugih "100%" mojih videa ? Trenutno imam nešto preko 50€ na adsenseu al me strah da me nece isplatiti kasnije zbog nekih copyright covera, iako na njima nema reklama

Battlelog: D3lBoy-00
10 godina

Mislim da ti nece nista za covere, samo nemoj monetajzat. Ja imam u jednom videu glazbu od 30 sec koju je neko claimo, jedva sam skužio i da svira pjesma, bila je ingame glazba na radiju u gta v. Samo sam dobio upozorenje da je claiman copyright i da se ne može monetajzat. Ali ne predstavlja  mi problem jer ionako ne koristim adsense. 

11 godina
neaktivan

Znam za to, ali ja koristim adsense, pa nebi da kad dodjem do 70€ da mi ne isplate zbog nekog covera

Battlelog: D3lBoy-00
10 godina

Možda nisam najbolje napiso jer sam bio u poslu. Recimo imaš 20 videa od svojih stvari, i 3-4 covera. Na covere može a i ne mora bit claiman copyright, ajmo reć da u ovom slučaju bude claiman. Za ta 3-4 covera ćeš dobit samo upozorenje da ta 3-4 specifična videa nemožeš monetizat, točnije nemožeš dobit pare konkretno za njih. Za ostale svoje stvari ćeš dobit uredno pare od oglasa. Eto nadam se da ti je sad jasnije. 

16 godina
Možeš dobit PARE. Stvar je u tome da te bar preko Adsense pita dali je to obrada tuđe pjesme u tvojoj obradi. Ok potvrdiš i možeš monetizirati ali je tu sada na stvari da bar ja na takvim videima imam samo 10% u odnosu na one gdje to nemam. A i autor se uvijek može predomisliti makar je ovo automatizirano pa ti čisto ručno stisnuti copyright. Dakle tebi od takve pjesme ide eventualno 10%. A ostalih 90% onima koji polažu pravo na nju a kojih nekada zna biti i 7 na jednoj pjesmi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice