Limitiranje WiFi mreže

poruka: 4
|
čitano: 1.785
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Limitiranje WiFi mreže

Pozdrav, imam jedan problem, naime, kada igram neki FPS tipa Cod ili nesto, pa mi se zakace na WiFi dole u dnevnom ( rodbina itd ), dali se na Gigaset SX763 WLAN dsl ruteru moze ograniciti slanje tj dl rate i upload? Ping mi MASNO skoci, mada oni nista ne skidaju nego samo face i tipa toga.

PS: Probao sam ono " Sending Power" i na 25% je, ali razlike nema.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Limitiranje WiFi mreže

bump

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Limitiranje WiFi mreže
Fake_Alert kaže...

Pozdrav, imam jedan problem, naime, kada igram neki FPS tipa Cod ili nesto, pa mi se zakace na WiFi dole u dnevnom ( rodbina itd ), dali se na Gigaset SX763 WLAN dsl ruteru moze ograniciti slanje tj dl rate i upload? Ping mi MASNO skoci, mada oni nista ne skidaju nego samo face i tipa toga.

Ne može. Isključi wlan na ruteru i pravi se lud:)

15 godina
neaktivan
Re: Limitiranje WiFi mreže

Neznam da li imas tu opciju na routeru , znam da na t.comovim routerima ima , blokiras facebook , youtube , google te da kad utipkaju tu adresu da

ih pribaci na neku novu stranicu npr ovu: sad napravis novu stranicu na kojoj pise kako te usluge nisu vise besplatne vec su se pocele naplacivat i bubnes cifru 30$ sat :D

Za 10 ak min posla sto si se potrudio to napravit vise ti nitko nece bit na internetu te ces moc normalno igrat igre :d

Nades neki besplatan web hosting server i besplatnu domenu

Tu postoji i rizik to sam ja napravio sestri pa je saznala i skoro sam zavrsio 2 metra pod zemljom {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice