Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.923.078
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
11 godina
protjeran
XBMC(KODI) Addonsi

jedno pitanje (iskreno nisam prelistao cijeu temu)

kakva je situacija sa addonima za sportske programe, recimo sky sports i slicne velike sportske kuce

kvaliteta slike, da li trza, zapinje...?

0 0 hvala 0
12 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Switch kaže...

Zašto ljudi uopće instaliraju taj Osijek build? 50 addona ima u tom paketu..ono wtf...

Ja dva addona imam. Exodus i Quasar. S tim da ću i Quasar sad obrisati jer sam uzeo Real Debrid.

to si uzeo premium account?

15 godina
neaktivan
zidovudin kaže...

Jel ima negdje za skinuti osijek build ili url osim na facebook grupi zato sto nemam facebook a ne namjeravam ga praviti radi istog. Hvala

Evo ovdje https://drive.google.com/drive/folders/0B8NsWT_CVVI5bDBzaUNRN044X1E

16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Imam android box na kojem je bio kodi 16. Sad sam preko google play-a ošo update-at na 17 jer dosta toga je prestalo radit od addona. Nakon update-a nestali su mi svi prijašnji adonovi pa sam ih počeo ubacivat ponovo.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako si kao i ja izgubio volju preslagivati kod svakog updatea, addon po addon; probaj Aresov Krypton Build sa Ares Wizarda.... Lookalike v16.1 skin; ako zanemarim defaultni font, skoro pa isto ;) Svi važniji addonovi unutra, a opet nema ih milion da utječe na responsivenes.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina

Ma nije problem unacit par repositorija i instalirat koji addon. Pol sata posla :)

Jeste i u ovoj 17 verziji instalirali onaj Buffering fix ili ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
Blackstorm kaže...
Instalacija KODI-ja i Exodusa je doslovno 3 minute posla i još postoje tekstualne upute sa slikama koje Google izbaci za 2 sekunde.

Ako je to nekome primjer kompliciranog, stvarno ne znam...

a instalacija osijeka na pc je 2 dvoklika na dvije exe datoteke....neznam jel postoji lakse od toga.... 

bar za one koji nemaju veze s kompom ni kodijem....

VenAtoR#2231
15 godina
roby27 kaže...
Switch kaže...

Zašto ljudi uopće instaliraju taj Osijek build? 50 addona ima u tom paketu..ono wtf...

Ja dva addona imam. Exodus i Quasar. S tim da ću i Quasar sad obrisati jer sam uzeo Real Debrid.

Uzeo na mjeseca dana (30kn) da isprobam kako radi. Definitivno ću produžiti. 120kn je 6 mjeseci.

BF Nick: Xtreme_Switch
15 godina
@switch
Kako si platio?
Paypal ne ide tamo
15 godina

Karticom, imaš token autorizaciju.

Al imaš resellera preko kojih moš paypalom.

15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ne znam koji je problem s addonima..napravi se backup addona u samom kodi-ju na usb ili sdcard..5 minuta posla s restore-om...isprobano

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Imate za preporučit neki skin za ovaj novi kodi 17 ?

Ovo novo sučelje mi je previše odbojno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AmonZero kaže...

Pa instaliraj staro

To sam prvo napravio.

Confluence se zove ako se ne varam

16 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
AmonZero kaže...

Pa instaliraj staro

To sam prvo napravio.

Confluence se zove ako se ne varam

novi skin je pet puta bolji od starog. 

14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Skin je najmanji problem. Ako ti se ne sviđa promijeniš ga.

Stručnjak za odmaganje...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
@switch
Kako si platio?
Paypal ne ide tamo

https://www.kotakey.com/catalogsearch/result/?q=real+debrid

Samo prati upute,moras se samo registrirat na tu stranicu i na G2A

Btw RD je prva liga,pogotovo tko ima DTS,Dolby

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.4.2017 19:34 (Blade Runner31).
17 godina
neaktivan
Dubravko1967 kaže...
zidovudin kaže...

Jel ima negdje za skinuti osijek build ili url osim na facebook grupi zato sto nemam facebook a ne namjeravam ga praviti radi istog. Hvala

Evo ovdje https://drive.google.com/drive/folders/0B8NsWT_CVVI5bDBzaUNRN044X1E

a jel može netko napisat kako ubacit taj build u Kodi 17?

ne znam jel to add adons ili instal from zip ili instal from repozitorij?

unaprijed hvala

10 godina
neaktivan
Switch kaže...
roby27 kaže...
Switch kaže...

Uzeo na mjeseca dana (30kn) da isprobam kako radi. Definitivno ću produžiti. 120kn je 6 mjeseci.

moze li pojasnjenje ovaj real debrid servis sta dobijam kad koristim kodi i taj servis ? ne kuzim...hvala

15 godina
dadotb kaže...

moze li pojasnjenje ovaj real debrid servis sta dobijam kad koristim kodi i taj servis ? ne kuzim...hvala

Dobiješ premium stream linkove za filmove i serije. Full HD i 5.1 zvuk (čak i 3D imaš). 

10 godina
neaktivan

moze li na pp  mail resellera ili kako da platim pomocu pay pal ?? hvala unaprijed

12 godina

također može i meni pp na resellere...ovo je fakat jeftino ako je tako dobro kako zvuči

15 godina
neaktivan

Za što trebaš Android ili Windows?

16 godina
Bolji vam je alldebrid, kosta isto oko 30 kn, a ima puno više premium linkova nego real debrid....
battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

ZEM addon sve losiji...sve manje linkova radi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

TV Viet izbacio addon, djeluje jednostavno i dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a jel možeš napisati kako ga instalirati u kodi 17?

15 godina
ksx kaže...

a jel možeš napisati kako ga instalirati u kodi 17?

Imas u temi Gledanje TV programa preko interneta,zadnja stranica.

11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Bog ekipa , pojavio mi se jedan probem pa ako netko može pomoći bio bi mu zahvalan. Imama instaliran KODI na dva laptopa na jednom je 16 na drugom 17 i kod jednoa i drugog je isti problem , kada odem u system - file manager  i kliknem na add source ( dodaj izvor ) ne otvara mi mogućnost upisa izvora. To mi se dešava i na laptopu sa KODI 16 i na laptopu sa KODI 17 oba laptopa koriste widows 10 , napomenu bi da sam omogućio skidanje sa nepoznatih izvora i dozvolio sam mu prolaz kroz firewall . Jednostavno kada kliknem mišem na opciju add sorce ( dodaj izvor ) ne otvori mi prozor. Napomenu bi da imam i tv box android sa KODIJEM 16 i tih problema nemam, bez problema mi otvara prozor da dodam novi izvor.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Bolji vam je alldebrid, kosta isto oko 30 kn, a ima puno više premium linkova nego real debrid....

Isti su,doslovno isti,Oba sam uzeo da vidim.Naravno bedak oba u isto vrijeme tako da sam platio duplo za isto.Linkovi su isti,doslovno identicni,u par navrata je na jednom nesto bilo drugom ne ali rijetko,kad na jednom ne radi neki link ne radi ni ni na drugom,naravno kad su isti.

Ma ja sam jako zadovoljan,slika je prva liga i jako mi DTS odgovara,Dolby takodjer tako da eto,dobro mi je.

Davno je Natko za to govorio ali sta ces,nisam bas obracao paznju ali eto ispalo da mi odgovara :)

Mozete i vi probat Alldebrid  pa si sami odlucite sto vam odgovara vise,takodjer na onoj stranici koju sam linkao,ako zelite paypalom platit.Btw j... ih poskupili su malo neki dan koliko vidim.Bilo je 3 mjeseca 9$ a sad je 9.95$(Paypalom)

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.4.2017 2:37 (Blade Runner31).
11 godina
neaktivan
press kaže...

Bog ekipa , pojavio mi se jedan probem pa ako netko može pomoći bio bi mu zahvalan. Imama instaliran KODI na dva laptopa na jednom je 16 na drugom 17 i kod jednoa i drugog je isti problem , kada odem u system - file manager  i kliknem na add source ( dodaj izvor ) ne otvara mi mogućnost upisa izvora. To mi se dešava i na laptopu sa KODI 16 i na laptopu sa KODI 17 oba laptopa koriste widows 10 , napomenu bi da sam omogućio skidanje sa nepoznatih izvora i dozvolio sam mu prolaz kroz firewall . Jednostavno kada kliknem mišem na opciju add sorce ( dodaj izvor ) ne otvori mi prozor. Napomenu bi da imam i tv box android sa KODIJEM 16 i tih problema nemam, bez problema mi otvara prozor da dodam novi izvor.

Ispravak i na drugom Laptopu mi je KODI 17 samo mi je skin od šesnastice tj problem je u Kryptonu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice