Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.922.875
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Radio sam po ovom tutu sa ovog foruma http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx

Ali nisam uspio...jednostavno nece ima li jos koji nacin za gledati tv lokalni

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 15:46 (dasan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi

Prolupalo mi exodus i specto samo mi fake video pusta bez obzira na izvor jel vama radi?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Da li je netko u zadnje vrijeme pokušao instalirati osijekbuild ,pokušao na dva tv-boxa nije mi uspjelo.

0 0 hvala 0
10 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ja sam stavio pred 2-3 dana Mosquito i sve proslo bez problema.

1 0 hvala 1
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jel nekome od vas radi KissAnime na Kodi 17? Ja pokušavam namjestiti ali jednostavno ne radi addon kad ga installiram. A radilo je normalno na prošloj verziji. Pazio sam i instalirao točnu verziju addona (Krypton).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Add on couldnt be loaded i onda izbaci da je pvr eneble i kad ga god upalim i izadjem nema tv kanala stavio sam tv kao pocetni ekran drgacije ga nemogu ni nac

Nesto je sa tim pvr add onom uvjek se vrati na disable..inace i nemam tv chanel u oocijama tek nesto u videos pa file pa tamo neki kanali koji su došli sa kodijem

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.3.2017 16:23 (dasan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ima netko neki savjet kako da sredim Kodi, do prije dan-dva sve je radilo normalno, sad ni specto ni exodus ne otvaraju niti jednu kategoriju. Kliknem na recimo žanr→akcija, pojavi se onaj kružić i vrati me na izbor žanrova. Krypton verzija, pokušao renstalaciju, nema dostupnih updatea.

The most interesting information comes from children, for they tell all they know and then stop.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ovaj zadnji kodi (krypton) mi je katastrofa. Sučelje je toliko neintuitivno da boli glava, međutim nije ni to problem jer se skin lako promijeni ali svaki put kada ugasim i ponovno pokrenem kodi postavke mi se restartaju na inicijalne. I ne samo da resetiraju nego uopće više nemam tih postavki u opcijama (confluence skin izbrisan, nema ga ne mogu ga ponovo odabrati), za titlove postavljene stranice također izbrisane (opensubtitles i titlovi) i nema ih više u meniju za odabrati.

Ima tko sličan problem, ne nalazim nikakvo rješenje na internetu osim deinstall/install metode?

0 0 hvala 0
16 godina
Imam na androidu kodi Jarvis i pomoću xbmc launchera podesio sam da se box automatski boota u kodi. Sad mi u kodiu fali opcija gašenja boxa iz kodia. Jel se to da kako podesiti da ima sve opcije, a ne samo izlaz iz kodia? Postoji neki razlog zašto su iz Jarvisa izbacili opcje gašenja boxa, vremensko gašenje....

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav nakon dugo vremena :)

Nakon par mjeseci bez kodia i promjene operatera, ponovno sam ga instalirao i radi bez problema, ali sad imam drugi problem. Kod odabira providera za film/seriju odaberem da mi je 1080p i krene reprodukcija, ali u puno manjoj kvaliteti. Cak nije ni 720p nego jos manje, sve zrnasto, kao na 360 na youtube videu. Gledao sam po postavkama, postavljena mi je rezolucija 1920x1080, da li ima jos neka postavka ili nesto? Zna li netko ista o tome? Da li se vama to desava?

Cisto da napomenem da sam provjeravao na jedno 5-6 filmova i serija snimljenih 2015. ili ranije gdje se na torrentima bez po muke skine u 1080p. Imam zadnju verziju kodia (17.1), nije valjda do nje???

Edit: preko exodusa gledam

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.3.2017 18:16 (Shivi).

0 0 hvala 0
13 godina

Probaj neki drugi addon, pa vidi da li ti se ponavlja; Specto, Salts, Velocity, Royal we...

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Glede kvalitete snimke, i meni se događa da mi stream nominalno SD kvalitete ima bolju sliku od 1080p.

To je vjerojatno zato što kodi podatke o kvaliteti automatski izvlači iz same rezolucije (koje nije garancija kvalitete), a teoretski možeš u kinu kamerom snimati film u hd rezoluciji i on će se pojaviti s oznakom HD, ali će biti loša slika. 

My 2c...

live long and prosper
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 13:22 (hAZE2005).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Instalirao sam verziju 16 i slika je bolja nego na novoj verziji -.- Iste serije i filmovi, isti provider, a slika bolja... Ili kodi ima neki bug ili se negdje u postavkama mora nesto podesit, a boga pitaj sta...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Na kodiju 17 mi se favouritesi brzo zabaguju sami od sebe, pa više ne mogu ništa staviti u njih sa bilo kojeg addona, a na kodiju 16 zasad mogu stavljati u favourites ali programi koje dodam u favouritese sa Phoenix addona se ne mogu pokrenuti preko favouritesa.

Novi sam korisnik kodija i ne mogu vjerovati da tako osnovne funkcije ne rade kako treba.

Super Favourites addon ne pomaže.

Ima li taj Phoenix addon neku dobru alternativu, znači neki addon za gledanje live tv-a. Znam za onaj serbia, a i za sport imam, trebalo bi mi nešto za bolje dokumentarne kanale kao Discovery Science ? Ovaj phoenix ni nema taj kanal

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Meni se isto dešava. Imam Kodi na Raspberry-ju 2, i kad ga ugasim, interfejs mi se resetuje, a takodje i podešavanja. Mislim da se to popravilo nakon zadnjeg apdejta, ali i dalje se interfejs redovno resetuje.

15 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

jel mozda netko ima maxtv2go za kodi 17? Trebalo bi napraviti update jel aplikacija ne radi na libreelec za raspberry pi 2

0 0 hvala 0
14 godina
ALVIN kaže...
Na kodiju 17 mi se favouritesi brzo zabaguju sami od sebe, pa više ne mogu ništa staviti u njih sa bilo kojeg addona, a na kodiju 16 zasad mogu stavljati u favourites ali programi koje dodam u favouritese sa Phoenix addona se ne mogu pokrenuti preko favouritesa.

Novi sam korisnik kodija i ne mogu vjerovati da tako osnovne funkcije ne rade kako treba.

Super Favourites addon ne pomaže.

Ima li taj Phoenix addon neku dobru alternativu, znači neki addon za gledanje live tv-a. Znam za onaj serbia, a i za sport imam, trebalo bi mi nešto za bolje dokumentarne kanale kao Discovery Science ? Ovaj phoenix ni nema taj kanal

Pa stavi si live TV listu https://tinyurl.com/mt2jyrb

Gledaj večina ljudi koji počinju trebalo bi pomalo.. Nemojte tipično Balkanski sve u jednom danu.. malo po malo. i ovak se ne stigne sve pregledati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.3.2017 17:18 (Zver).
15 godina

Jel postoji kakav addon za snimanje live streama?

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Po prvi puta imam problem sa Kodijem, naime trzucka mi gotovo svaki video HD ili SD svejedno..

Kako sam nadogradio na 17.1 ne funkcionira kako bi trebalo.

Nisam nikakvih problema imao sa 16.1 Jarvis.

Laptop jest star ali delalo je:

Intel pentium t4300 2.1GHz

Intel gma4500m

4gb ram

Windows 10 x32

Ne znam kaj se desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Chuck1 kaže...

jel mozda netko ima maxtv2go za kodi 17? Trebalo bi napraviti update jel aplikacija ne radi na libreelec za raspberry pi 2

Meni ovaj radi na 17.1 verziji.

LINK

edit: radi mi na Windowsima jer sam na poslu trenutno. Imam doma na jednom kompu libreelec ali na njemu nisam probao. Malo nisam pročitao zadnji dio tvoje poruke.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.3.2017 17:26 (siljo90).
12 godina
neaktivan

Chuck1siljo90 

jel imate koji max tv račun za proslijedit?

10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Prilikom intalacije osijek builda nikako da mi učita addon ,kod dodavanja u file manager javlja mi da ne može pristupiti adresi koju sam utipkao ali ipak  nudi nastavak radnje i kad dodam file ne može mi nikako otvoriti dodan iaddon dok mi je to prije radilo sada ne,ima li kakav savjet?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

FYI - Izgleda da ćemo morati prijeći na 17naesticu

https://www.tvaddons.ag/upgrade-kodi-krypton/

live long and prosper

1 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Jel ima negdje za skinuti osijek build ili url osim na facebook grupi zato sto nemam facebook a ne namjeravam ga praviti radi istog. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zidovudin kaže...

Jel ima negdje za skinuti osijek build ili url osim na facebook grupi zato sto nemam facebook a ne namjeravam ga praviti radi istog. Hvala

Ne moraš imati facebook account da bi ga skinuo i instalirao. Samo prati upute.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
zidovudin kaže...

Ne moraš imati facebook account da bi ga skinuo i instalirao. Samo prati upute.

Može hint, gdje naći upute osim facebooka kodi 17

15 godina

Zašto ljudi uopće instaliraju taj Osijek build? 50 addona ima u tom paketu..ono wtf...

Ja dva addona imam. Exodus i Quasar. S tim da ću i Quasar sad obrisati jer sam uzeo Real Debrid.

BF Nick: Xtreme_Switch
11 godina
Switch kaže...

Zašto ljudi uopće instaliraju taj Osijek build? 50 addona ima u tom paketu..ono wtf...

Ja dva addona imam. Exodus i Quasar. S tim da ću i Quasar sad obrisati jer sam uzeo Real Debrid.

Ima puno razloga. Nemaju svi Kodi u malom prstu, Osijek je zgodan za onoga tko ne zna/ne želi/nema vremena zezati sa postavkama i instaliranjima.

Uostalom, ima light verzija Osijeka ( Mosguito ). U njemu je manje addona, a opet ima sve što treba. Uključujući i Live TV, ex yu kanale koji se održavaju....

HZV
9 godina
Instalacija KODI-ja i Exodusa je doslovno 3 minute posla i još postoje tekstualne upute sa slikama koje Google izbaci za 2 sekunde.

Ako je to nekome primjer kompliciranog, stvarno ne znam...
13 godina
hAZE2005 kaže...

FYI - Izgleda da ćemo morati prijeći na 17naesticu

https://www.tvaddons.ag/upgrade-kodi-krypton/

Čitam da je ekipa sa Freaktaba ili sa XDA devs forkala Kodi16.1 na način da su upgrejdali Python i problematični library. Nisam isprobao, ali nemam razloga vjerovati da netko laze :) Kako sam sa ženom imao crash course od dva dana za Kodi17.1; do daljnjeg ostajem na njemu; dvije promjene sucelja tjedno bi joj mozda bilo too much :D

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice