Radio sam po ovom tutu sa ovog foruma http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx
Ali nisam uspio...jednostavno nece ima li jos koji nacin za gledati tv lokalni
Radio sam po ovom tutu sa ovog foruma http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/tut-besplatan-iptv-kodiju/223191.aspx
Ali nisam uspio...jednostavno nece ima li jos koji nacin za gledati tv lokalni
Prolupalo mi exodus i specto samo mi fake video pusta bez obzira na izvor jel vama radi?
Da li je netko u zadnje vrijeme pokušao instalirati osijekbuild ,pokušao na dva tv-boxa nije mi uspjelo.
Ja sam stavio pred 2-3 dana Mosquito i sve proslo bez problema.
Jel nekome od vas radi KissAnime na Kodi 17? Ja pokušavam namjestiti ali jednostavno ne radi addon kad ga installiram. A radilo je normalno na prošloj verziji. Pazio sam i instalirao točnu verziju addona (Krypton).
Add on couldnt be loaded i onda izbaci da je pvr eneble i kad ga god upalim i izadjem nema tv kanala stavio sam tv kao pocetni ekran drgacije ga nemogu ni nac
Nesto je sa tim pvr add onom uvjek se vrati na disable..inace i nemam tv chanel u oocijama tek nesto u videos pa file pa tamo neki kanali koji su došli sa kodijem
Ima netko neki savjet kako da sredim Kodi, do prije dan-dva sve je radilo normalno, sad ni specto ni exodus ne otvaraju niti jednu kategoriju. Kliknem na recimo žanr→akcija, pojavi se onaj kružić i vrati me na izbor žanrova. Krypton verzija, pokušao renstalaciju, nema dostupnih updatea.
Ovaj zadnji kodi (krypton) mi je katastrofa. Sučelje je toliko neintuitivno da boli glava, međutim nije ni to problem jer se skin lako promijeni ali svaki put kada ugasim i ponovno pokrenem kodi postavke mi se restartaju na inicijalne. I ne samo da resetiraju nego uopće više nemam tih postavki u opcijama (confluence skin izbrisan, nema ga ne mogu ga ponovo odabrati), za titlove postavljene stranice također izbrisane (opensubtitles i titlovi) i nema ih više u meniju za odabrati.
Ima tko sličan problem, ne nalazim nikakvo rješenje na internetu osim deinstall/install metode?
Pozdrav nakon dugo vremena :)
Nakon par mjeseci bez kodia i promjene operatera, ponovno sam ga instalirao i radi bez problema, ali sad imam drugi problem. Kod odabira providera za film/seriju odaberem da mi je 1080p i krene reprodukcija, ali u puno manjoj kvaliteti. Cak nije ni 720p nego jos manje, sve zrnasto, kao na 360 na youtube videu. Gledao sam po postavkama, postavljena mi je rezolucija 1920x1080, da li ima jos neka postavka ili nesto? Zna li netko ista o tome? Da li se vama to desava?
Cisto da napomenem da sam provjeravao na jedno 5-6 filmova i serija snimljenih 2015. ili ranije gdje se na torrentima bez po muke skine u 1080p. Imam zadnju verziju kodia (17.1), nije valjda do nje???
Edit: preko exodusa gledam
Probaj neki drugi addon, pa vidi da li ti se ponavlja; Specto, Salts, Velocity, Royal we...
Glede kvalitete snimke, i meni se događa da mi stream nominalno SD kvalitete ima bolju sliku od 1080p.
To je vjerojatno zato što kodi podatke o kvaliteti automatski izvlači iz same rezolucije (koje nije garancija kvalitete), a teoretski možeš u kinu kamerom snimati film u hd rezoluciji i on će se pojaviti s oznakom HD, ali će biti loša slika.
My 2c...
Instalirao sam verziju 16 i slika je bolja nego na novoj verziji -.- Iste serije i filmovi, isti provider, a slika bolja... Ili kodi ima neki bug ili se negdje u postavkama mora nesto podesit, a boga pitaj sta...
Meni se isto dešava. Imam Kodi na Raspberry-ju 2, i kad ga ugasim, interfejs mi se resetuje, a takodje i podešavanja. Mislim da se to popravilo nakon zadnjeg apdejta, ali i dalje se interfejs redovno resetuje.
jel mozda netko ima maxtv2go za kodi 17? Trebalo bi napraviti update jel aplikacija ne radi na libreelec za raspberry pi 2
Pa stavi si live TV listu https://tinyurl.com/mt2jyrb
Gledaj večina ljudi koji počinju trebalo bi pomalo.. Nemojte tipično Balkanski sve u jednom danu.. malo po malo. i ovak se ne stigne sve pregledati.
Jel postoji kakav addon za snimanje live streama?
Po prvi puta imam problem sa Kodijem, naime trzucka mi gotovo svaki video HD ili SD svejedno..
Kako sam nadogradio na 17.1 ne funkcionira kako bi trebalo.
Nisam nikakvih problema imao sa 16.1 Jarvis.
Laptop jest star ali delalo je:
Intel pentium t4300 2.1GHz
Intel gma4500m
4gb ram
Windows 10 x32
Ne znam kaj se desava?
jel mozda netko ima maxtv2go za kodi 17? Trebalo bi napraviti update jel aplikacija ne radi na libreelec za raspberry pi 2
Meni ovaj radi na 17.1 verziji.
edit: radi mi na Windowsima jer sam na poslu trenutno. Imam doma na jednom kompu libreelec ali na njemu nisam probao. Malo nisam pročitao zadnji dio tvoje poruke.
Prilikom intalacije osijek builda nikako da mi učita addon ,kod dodavanja u file manager javlja mi da ne može pristupiti adresi koju sam utipkao ali ipak nudi nastavak radnje i kad dodam file ne može mi nikako otvoriti dodan iaddon dok mi je to prije radilo sada ne,ima li kakav savjet?
Jel ima negdje za skinuti osijek build ili url osim na facebook grupi zato sto nemam facebook a ne namjeravam ga praviti radi istog. Hvala
Jel ima negdje za skinuti osijek build ili url osim na facebook grupi zato sto nemam facebook a ne namjeravam ga praviti radi istog. Hvala
Ne moraš imati facebook account da bi ga skinuo i instalirao. Samo prati upute.
Ne moraš imati facebook account da bi ga skinuo i instalirao. Samo prati upute.
Može hint, gdje naći upute osim facebooka kodi 17
Zašto ljudi uopće instaliraju taj Osijek build? 50 addona ima u tom paketu..ono wtf...
Ja dva addona imam. Exodus i Quasar. S tim da ću i Quasar sad obrisati jer sam uzeo Real Debrid.
Zašto ljudi uopće instaliraju taj Osijek build? 50 addona ima u tom paketu..ono wtf...
Ja dva addona imam. Exodus i Quasar. S tim da ću i Quasar sad obrisati jer sam uzeo Real Debrid.
Ima puno razloga. Nemaju svi Kodi u malom prstu, Osijek je zgodan za onoga tko ne zna/ne želi/nema vremena zezati sa postavkama i instaliranjima.
Uostalom, ima light verzija Osijeka ( Mosguito ). U njemu je manje addona, a opet ima sve što treba. Uključujući i Live TV, ex yu kanale koji se održavaju....
Čitam da je ekipa sa Freaktaba ili sa XDA devs forkala Kodi16.1 na način da su upgrejdali Python i problematični library. Nisam isprobao, ali nemam razloga vjerovati da netko laze :) Kako sam sa ženom imao crash course od dva dana za Kodi17.1; do daljnjeg ostajem na njemu; dvije promjene sucelja tjedno bi joj mozda bilo too much :D