neman pooooooooooooojma
Kako napravit word na hrvatski
- poruka: 15
- |
- čitano: 14.721
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iman word na windows xp mode na windows 7....kad iden instalirat ovo: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hr&FamilyID=57e27a97-2db6-4654-9db6-ec7d5b4dd867 pojavi mi se ovo
Ne kuzim sta tebi treba tocno?
To ti je service pack za MS office, znaci trebas prvo snimiti MS OFFICE i onda skines service pack i snimis.
A kakav ti hrvatski treba? Mislis na ovo sto ti neke hijeroglife izbaci? to je mislim do vindovza, idi u opcije i namjesti na hrv jezik. to ti je negdje u control panelu. Na poslu mi je XP pa ne znam tocno.
I sta si mislio pod tim "iman word na windows xp mode na windows 7"
MS Office 2003 i SP2 za njega trebaju oba biti na hrvatskom - ne može se na engleski Office instalirati SP2 na hrvatskom ili obratno!! To je cijeli problem i zato ti prijavljuje grešku!!
I još jedna stvar - imaš Windows 7? Nabavi Office 2007 i riješit ćeš se bilo kakvih problema ,jel Office 2003 je rađen za XP i ima problema s nekompatibilnošću nekih komponenti sa Windowsima 7!!
..
I još jedna stvar - imaš Windows 7? Nabavi Office 2007 i riješit ćeš se bilo kakvih problema ,jel Office 2003 je rađen za XP i ima problema s nekompatibilnošću nekih komponenti sa Windowsima 7!!
-?, može malo detalja?
...baš mora biti MS word???...
pogedajte..ali barem pogledajte ovo:
radi na svemu i svačemu...pa i na windowsima...
treba mi office 2003 jer po njemu radimo u školi....
Ne kuzim sta tebi treba tocno?
To ti je service pack za MS office, znaci trebas prvo snimiti MS OFFICE i onda skines service pack i snimis.
A kakav ti hrvatski treba? Mislis na ovo sto ti neke hijeroglife izbaci? to je mislim do vindovza, idi u opcije i namjesti na hrv jezik. to ti je negdje u control panelu. Na poslu mi je XP pa ne znam tocno.
pa jesi ikad čua za xp mode na virutal machine
treba mi office 2003 jer po njemu radimo u školi....znači moran prvo stavit xp na hrvatski pa onda office
-nema veze XP (OS) nego verzija officea, postoji EN i CRO, naravno i njihovi language packovi, SPovi itd..
treba mi office 2003 jer po njemu radimo u školi....
ehhh da...svejedno..pogledaj onaj link,ništ te ne košta...u suštini bitna ti je kompatibilnost formata dokumenata...a mnogima sam "uvalio" open word",a mislili su da su u MS wordu...pogledaj pa budeš odlučio..
MS Office 2003 i SP2 za njega trebaju oba biti na hrvatskom - ne može se na engleski Office instalirati SP2 na hrvatskom ili obratno!! To je cijeli problem i zato ti prijavljuje grešku!!
Ne kuzim, ja ih imam zajedno vec 3-4 mjeseca i nema nikakvih problema. word, excel, access, sve fercera. Po meni je office 2003, najbolji koji je izasao.
pa jesi ikad čua za xp mode na virutal machine
Da, cuo, koristim, i mogao si odmah napisati tako.
btw: zasto nisi snimio na win7, radi normalno sve.
oćeš reč da prvo stavin office na hrvatski pa onda sp2...pa ko kaže da nisan
e pa ja kazem da nisi, snimio si engleski verziju office-a, samo si stavio da ti trazi greske na hrvatskom. vidis da ti je cijeli program na engleskom. ili skini servuice pack na engleskom ili snimi office na hrvatskom.
a kako da drugačije stavin office na hr
a kako da drugačije stavin office na hr
Ne znam da mozes "staviti" office na hr, nego mislim da se mora snimiti, jer imas eng. verziju i hrv. verziju.
Evo malo sam trazo i nasao ovo: Bosanski jezik, to je na MS stranici, hrv nema. Iako Bosanski jezik, kao takav ne postoji. Ali mozes probati.
kada skines to onda skini SP2 za taj jezik
ili po meni ti je najbolje da nades negdje hrv office i snimis
opet ne radi