VMware player

poruka: 6
|
čitano: 3.760
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
VMware player

Želim si instalirat VMware player 2.5.1 for Windows no nakon download-a mi ga jednostavno neželi pokrenut ..pojavi se na sekundu početni zaslon kao da ga otvara al opet ništa .. ima li tko neki savjet?Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
VMware player

moguce da ti instaler ne radi.

mozda nema podignut windows instaler servis? pogledaj u task manageru da li imas instaler servis?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: VMware player

imam sve se čini ok al ipak ne radi ..nakon dowloada mi se nepokaže logo on vmware playera nego znak pripreme za instalaciju poslije toga stisnem run i ništa se ne događa..

16 godina
neaktivan
VMware player

Ovako, dal mi netko može reć kako da simuliram na vmwareu DNS DOS/DDOS napad..  želio bi to skužit, instalirao sam workstation i xp na virtualnu mašinu te programe za napad..

a kako da instaliram sever koji ću napast... confused

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VMware player

Danas sam prvi puta instalirao vmware player i zanima me kako da uspostavim već ugrađeni windows xp professional u vmware-u.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: VMware player
Orbita kaže...

Ovako, dal mi netko može reć kako da simuliram na vmwareu DNS DOS/DDOS napad..  želio bi to skužit, instalirao sam workstation i xp na virtualnu mašinu te programe za napad..

a kako da instaliram sever koji ću napast... confused

Pretpostavljam da mozes u vmwareu instalirat linux i dignes server na njima i onda napadas. Mislim da bi funkcioniralo, dakle u vmwareu instaliras npr. Ubuntu server edition i DDoS-as ga...  ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 0:45 (nidjo123).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice