Želim si instalirat VMware player 2.5.1 for Windows no nakon download-a mi ga jednostavno neželi pokrenut ..pojavi se na sekundu početni zaslon kao da ga otvara al opet ništa .. ima li tko neki savjet?
VMware player
- poruka: 6
- |
- čitano: 3.760
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moguce da ti instaler ne radi.
mozda nema podignut windows instaler servis? pogledaj u task manageru da li imas instaler servis?
imam sve se čini ok al ipak ne radi ..nakon dowloada mi se nepokaže logo on vmware playera nego znak pripreme za instalaciju poslije toga stisnem run i ništa se ne događa..
Ovako, dal mi netko može reć kako da simuliram na vmwareu DNS DOS/DDOS napad.. želio bi to skužit, instalirao sam workstation i xp na virtualnu mašinu te programe za napad..
a kako da instaliram sever koji ću napast... confused
Danas sam prvi puta instalirao vmware player i zanima me kako da uspostavim već ugrađeni windows xp professional u vmware-u.
Ovako, dal mi netko može reć kako da simuliram na vmwareu DNS DOS/DDOS napad.. želio bi to skužit, instalirao sam workstation i xp na virtualnu mašinu te programe za napad..
a kako da instaliram sever koji ću napast... confused
Pretpostavljam da mozes u vmwareu instalirat linux i dignes server na njima i onda napadas. Mislim da bi funkcioniralo, dakle u vmwareu instaliras npr. Ubuntu server edition i DDoS-as ga... ;)