Izrada COD2 servera

poruka: 6
|
čitano: 7.327
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kako napraviti Server za COD 2

Ovo sam našao na webu:

http://cod-2-server.blog.hr/2008/10/1625527006/kako-napraviti-server-za-call-of-duty-2.html

Ne želi mi učitati onaj port 28960 jer piše da je taj već u upotrebi :S

Ako zna ko napravit server nek mi se javi na PP

U klanu sam " COAT of ARMS " i želio bih da imamo server. tj. da ga napravim...

A ako se server ne može napraviti, molim da mi neko objasni sve što trebam učiniti da bi moj klan imao server, tj onaj što se plaća..

J li moguće napravit server:

14 Da, no komplicirano je
0 Ne, treba ga kupit
0 Suzdržan :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako napraviti Server za COD 2

e ljudi kak se skine ono s RapidShaera... na ovom linku što sam stavio piše tekst i onda treba neš skinut. kad stisnem na to neznam kak da skinem... jel mi može neko objasnit, HITNO JE!

15 godina
hardrock kaže...

e ljudi kak se skine ono s RapidShaera... na ovom linku što sam stavio piše tekst i onda treba neš skinut. kad stisnem na to neznam kak da skinem... jel mi može neko objasnit, HITNO JE!

pa kad ti se otvori ta stranica gdje trebaš skinuti pisati će ti free download,to stisni i sa strane će ti početi otkucavati vrijeme koje moraš pričekati da bi počeo skidati,kasnije samo stisni free download.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 19:24 (antimadridista).
15 godina

Javit ću vam čim prije ako ga uspijem s frendom napravit :D.... Radit ćemo na njegovom kompu... sad još trebam samo skinut onaj rcon

14 godina
neaktivan
hardrock kaže...

Ovo sam našao na webu:

http://cod-2-server.blog.hr/2008/10/1625527006/kako-napraviti-server-za-call-of-duty-2.html

Ne želi mi učitati onaj port 28960 jer piše da je taj već u upotrebi :S

Ako zna ko napravit server nek mi se javi na PP

U klanu sam " COAT of ARMS " i želio bih da imamo server. tj. da ga napravim...

A ako se server ne može napraviti, molim da mi neko objasni sve što trebam učiniti da bi moj klan imao server, tj onaj što se plaća..

J li moguće napravit server:

homemade server msl da se neisplati napravit ak ga neznas napravit kak treba jer bude bio katastrofa....svima osim tebi bude laggalo.....jednostavno kupi server i gotovo....nezz kolko dodje za cod2 slot....za cod4 ja placam 2.50kn za jetan slot,tak da je za cod2 vjerovatno manje

Danijel Crkvenac
15 godina

Vrijedi pokušati! :D... Svejedno nam ni nije baš do tog da imamo server u klanu, jer smo si dodali samo frendove koje poznamo i koji su amateri jer su tek počeli :D

Ako napravimo server ostavit ću vam tu IP pa pogledajte :P

Uživajte, pozz :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice