HD 7670M AMD, file od 240MB, scroll, DL i install.
Trebate drivere za vaš hardver? Zatražite ih ovdje
- poruka: 238
- |
- čitano: 101.014
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
HD 7670M AMD, file od 240MB, scroll, DL i install.
- Hvala, mislis da ce to sve popraviti ?
Trebalo bi, install pa vidi.
Evo još uvjek me zafrkaje ovaj Acer.
Krenem instalirati ove LAN drivere i nema .exe file, zna li tko kako da instaliram drivere za ovaj laptop?
Krenem instalirati ove LAN drivere i nema .exe file, zna li tko kako da instaliram drivere za ovaj laptop?
Acer official site for drivers
Odaberi ultra thin, zatim Aspire pa V5 552G(522 model ne postoji koliko znam).
Onda odaberi koji OS imaš i da li je X86 ili X64 model toga sustava.
Skini i instaliraj.
Acer official site for drivers
Odaberi ultra thin, zatim Aspire pa V5 552G(522 model ne postoji koliko znam).
Onda odaberi koji OS imaš i da li je X86 ili X64 model toga sustava.
Skini i instaliraj.
Na krivog Acera misliš, ovaj Acer prije par postova !
Aspire 5510, koji mi je došao na popravak..
Probao sam i te drivere sa službene stranice, ali nemaju setup file.
Koji OS?
Windows XP x86
Windows XP x86
Skini sa stranice drivere, raspakiraj, uđi u lan broadcom mapu, unutar nje uđi u drivers pa tu imaš mapu drvinst, u njoj ti je exe file od 9MB otprilike.
Upravo skinuo i pogledao.
Imam jedan problem. Instalirao sam XP na komp, pronasao sve drivere osim driver-a za internet ( LAN ). Vrlo mi je hitno ovo, tako da vas molim da mi pomognete.
Komp je HP 0968h
Hvala unapred
Audio drajver za ovu matičnu ploču ako može, btw imam realtek AC 97 Audio i opet neće
http://www.hwdrivers.com/dl/1/003043/d_mboard/v_Elitegroup/m_K7SOM-plus-%28V7.5A%29
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a9AigxDpDr8
Ljudi ako mi itko moze pomoci trebam VGA Controller (VGA Combatible) za WinXP, graficka ATI Radeon HD5570? Hvala
http://driverscollection.com/?H=Radeon%20HD%205570&By=ATI&SS=Windows%20XP
imam lap top lenovo thinkpad T500 fabricki izasao na win 7 sad sam ga format na xp dosat drivera sam nasao pomucu cobra driver ali zvuk i wirelless nema za xp ni na lenovo sajtu ako mi neko moze pomoci THx unapred svima
imam lap top lenovo thinkpad T500 fabricki izasao na win 7 sad sam ga format na xp dosat drivera sam nasao pomucu cobra driver ali zvuk i wirelless nema za xp ni na lenovo sajtu ako mi neko moze pomoci THx unapred svima
kako nema kad ima ?
drug trazio sam tu i nema ali ipak hvala ti na trudu
drug trazio sam tu i nema ali ipak hvala ti na trudu
Naravno da ima!
Na linku klikni "select product", u polje za traženje upiši T500 i klikni na prvi rezultat koji ti izbaci...
Naravno moraš odabrati koji OS imaš nakon toga...
koji sam debil sad me sramota........ trazio sam sinoc 3 sata ali nisam select system evo pokusavam sad pa ako budem javim se opet
Ajde na link http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=X550DP&p=3&s=516
1. Odaberi windows 8 64 bit (slika1)
2. Skini sto je na ostalim slikama (slika2,slika3,slika4)
3. Izbaci iz arhive i instaliraj
4. Restartiraj racunalo
Pozdrav !
Pozdrav ljudi . Da li mi možete pomoc ?
Imam laptop ASUS X75V-B i na asusovoj stranici stoje driveri samo za windows 8 . Stoga ja instalirah win 8 i sve te drivere i sve radi dobro .
Ja bih windows 7 jer mislim da je bolji za igre tipa Cod 2 ? Što mislite ? Da li mislite da mogu rijesiti windows 7 drivere pošto ih nema tamo s driver genius ili driver finder ?
Budući da mi je lockana tema na kojoj sam tražio pomoć za pronalazak drivera, napisat ću ovdje.
Laptop je Asus x750LB
Uspješno ručno instalirao drivere za lan i to, i kad sam se spojio na net windowsi su sami poskidali većinu drivera, e sad, problem imam sa onim s čim sam mislio da ću imat najmanje, grafičkom karticom.
Kako sam shvatio, moj laptop ima 2 grafičke, neku integriranu intelovu, i geforce 740m koja se pali sama po potrebi. Problem nastupa kad pokušavam instalirati driver za nvidiu. Neće, tj ne prepznajemi hardware, pa baca error.
Ovu drugu, intelovu integriranu sam s lakoćom skinuo i instalirao, screen je na 1920-1080, sve super, ali ova geforsica kao da mi ne postoji.
U device manageru je izlistana samo ta intelova (family nešto) a druge nema. U programima Aida64 i Unknown device identifieru lijepo stoji da postoji Geforce 740m, još u identifieru mi je označeno crveno, znači da fali driver..
Al nemogu ga skinuti, probao sa službene stranice na dva načina, i da mi sam traži preko jave, i manualno, al uvijek error, da ne postoji navedeni hardware.
da, taj driver sam skinuo, ikad sam instaliravao stigao error da ne postoji hardware za taj driver
isti problem imam i istu grafičku na asus x75v -B to i mene muči . Piše mi intel hd graphic 4000 ja mislim a imam instaliran i driver od nvidie ? Koja se sad tu graficke koristi ? Ko koga tu hjebe?
da, taj driver sam skinuo, ikad sam instaliravao stigao error da ne postoji hardware za taj driver
Probaj ovo pa javi :
1. Skini ovo i raspakiraj - link
2. Ajde na C:\NVIDIA i zamijeni tu INF datoteku sa originalnom (nadi po folderima gdje je originalna)
3. Ajde na C:\NVIDIA\DisplayDriver\version\WinVista_Win7\language\Display.Driver i pokreni setup.exe
Imam problem sa tv karticom Gigabyte GT-P8000.
Driver je instaliran, probao sam i sa CD i sa web stranice najnoviji, ali u Device Menageru je još uvijek uskličnik, a po završetku instalacije sa CD javi da nakon instalacije mogu priključiti uređaj. Karticu sam probao u oba PCI slota koji su mi na raspolaganju (problem se javio nakon zamjene MBO). Jedino da nije možda do toga da nemogu u isto vrijeme biti oba PCI slota biti u upotrebi? Mislio sam čak zbog toga i reinstalaciju Sedmice napraviti, ali sam prvo probao i na Osmici (bual boot) pa je situacija ista!
P.S. Znam da možda nije 100% pogođena tema pa ako netko ima prijedlog gdje još pitati neka kaže!
svaka čast majstore, pomoglo je ovo :) Odakle si ga izvukao neznam
trebao bi driver za wireless..
HP Probook 470 G1 E9Y83EA