Trebam pomoc

poruka: 3
|
čitano: 1.107
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Trebam pomoc

stvari ovako stoje.

u cetvrtak sam kupio maticnu plocu prek njuskalo oglasnika...maticna asus a8n sli premium...u oglasu je pisalo da je nova zapakirana...a tako je i izgledala,e sad problem je u tome sto maticna nije ispravna...odnosno pci-e ulaz je u kvaru...mladic od kojeg sam je kupio mi je rekao da ako nesto nestima da ju vratim i rijeseno...s tim kad nije stimalo ja sam njega zvao ali nitko mi se nije javljao...uglavnom zanima me dali mogu naci tog mladica preko broja mobitela ili e-mail adrese?

da li postoji mogucnost da ga netko mozda poznaje ili zna od kud je ili gdje zivi?

podaci koje imam o njemu :

korisnicko ime na njuskalu : igor_0311

adresa : jakovlje 10297 zagrebacka zupanija

broj mobitela: 091/7884-655

e-mail : maliveliki@net.hr

ako bilo tko ista zna o ovom oglasivacu moilio bih ga posta informacije...

probao sam preko vip imenika ali nista,slao sam mu mailove opet nista...neznam vise sta da radim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Trebam pomoc
deny0110 kaže...

stvari ovako stoje.

u cetvrtak sam kupio maticnu plocu prek njuskalo oglasnika...maticna asus a8n sli premium...u oglasu je pisalo da je nova zapakirana...a tako je i izgledala,e sad problem je u tome sto maticna nije ispravna...odnosno pci-e ulaz je u kvaru...mladic od kojeg sam je kupio mi je rekao da ako nesto nestima da ju vratim i rijeseno...s tim kad nije stimalo ja sam njega zvao ali nitko mi se nije javljao...uglavnom zanima me dali mogu naci tog mladica preko broja mobitela ili e-mail adrese?

da li postoji mogucnost da ga netko mozda poznaje ili zna od kud je ili gdje zivi?

podaci koje imam o njemu :

korisnicko ime na njuskalu : igor_0311

adresa : jakovlje 10297 zagrebacka zupanija

broj mobitela: 091/7884-655

e-mail : maliveliki@net.hr

ako bilo tko ista zna o ovom oglasivacu moilio bih ga posta informacije...

probao sam preko vip imenika ali nista,slao sam mu mailove opet nista...neznam vise sta da radim

to je opasnost kad kupuješ na njuškalu

uvijek te može shebat

po mom mišljenju adresu mu sigurno nije ta,mail mi je malo čudan

ako ste se preko mobitela dogovorili on je zapisao negdje tvoj broj i sigurno se neće javiti na njega jer zna da te je zahebo i prodao ti pokvarenu matičnu

jbg,žao mi je ali mislim da ne možeš više ništa uraditi

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
15 godina
neaktivan
Trebam pomoc

ja cu ga garantirano naci...a kad ga nadem bolje da ga nema...nisam htio ici tako daleko al povuci cu veze u vipu i policiji da mi ga pokusaju locirati....a ako to neusoije onda cu mu smjestiti...dat cu prijatelju da se dogovori s njim za neki drugi hardver koji prodaje da se nadu pa cu kolegu docekati...e onda ce biti veselo....

hvala na odgovoru :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice