Corrupted file memory 81354 COD4

poruka: 4
|
čitano: 4.326
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Corrupted file memory 81354 COD4

Od kako sam reinstalirao cod4 i stavio patch 1.7 i updatao pb svako malo me izbaci iz igrice govoreci corrupted file memory 81354, svasta sam probao i manualy instalirati pb i ponovno updatati i nista...ako mi itko moze poci da rijesim ovaj problem...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Corrupted file memory 81354 COD4
Šteks kaže...

Od kako sam reinstalirao cod4 i stavio patch 1.7 i updatao pb svako malo me izbaci iz igrice govoreci corrupted file memory 81354, svasta sam probao i manualy instalirati pb i ponovno updatati i nista...ako mi itko moze poci da rijesim ovaj problem...

Si pokušao reinstalirati cijeli COD 4?Dali koristiš original?

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
Mala propusnost adsl-a

Prije nekoliko dana narucio sam adsl od t-coma, dobio sam router prije 2 dana sve sam instalirao i podesio, windows7 je uglavnom sve sam napravio, no hocu reci da koristim Gigasetov Siemens, placam flat tarifu kojoj je max download 4kb/s a meni jedva vrti 2kb/s, susjed mi je narucio isti dan kad i ja adsl i dobio je Thompsonov router i njemu vrti normanih 4kb/s koliko i placa. Da li postoji ikakav program sa kojim si mogu povecati brzinu ili propusnost adsl-a?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mala propusnost adsl-a
Šteks kaže...

koristim Gigasetov Siemens, placam flat tarifu kojoj je max download 4kb/s a meni jedva vrti 2kb/s, susjed mi je narucio isti dan kad i ja adsl i dobio je Thompsonov router i njemu vrti normanih 4kb/s koliko i placa.

Zovi t-com i pitaj ih, zali se.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice