Imam V630i i samo me zanima dali mogu u njemu promijeniti soft i kako? dali se to uopće isplati?
Software u mobitelu
- poruka: 27
- |
- čitano: 7.976
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisi što točno želiš, prije nego što išta napraviš nadogradi postojeći softver i vidi ima li taj ono što želiš
Da li zelis napravit upgrade softwarea ili zelis unlockati telefon?
Za upgrade je najbolje da odes u servis (prvo napravi backup svih podataka jer obicno dolazi do unistavanja istih) a za unlock potrazi na Internetu. Mozda nadjes besplatno ak ne onda za kojih 10 Eur.
Za upgrade je najbolje da odes u servis (prvo napravi backup svih podataka jer obicno dolazi do unistavanja istih) a za unlock potrazi na Internetu. Mozda nadjes besplatno ak ne onda za kojih 10 Eur.
Provjereno
Imam Nokiu 5700 sa Symbianom verzija 9.2.
Software je odličan, sa interneta možeš si baš svašta skinut.
unlockati otprilike znam, nego zanima me dal baš zbog upgradea moram do servisa ili postoji neki program na netu za takve stvari? jesu li ti upgradei službeni ili neslužbeni?
evo upravo sam na SE internet stranici pogledao što nude i skinuo sam update, sve je OK, hvala na pomoći
na cafe mobbileu imas topice kojima je detaljno obješnjeno mijenjanje drivera, izgleda menua itd.
ja sam tako svoj k750 modao u w800i
Budem ja probao modati svoj SE k610i.
na cafe mobbileu imas topice kojima je detaljno obješnjeno mijenjanje drivera, izgleda menua itd.
ja imam K610i i imam nekih problema, ne mogu uci u aplikacije i igre jednosavno pise "Operation Failed" no to mi ne smeta bas toliko,samo me zanima bi li to mogao rijesiti nadogradnjom softvera i sto jos mogu uciniti nadogradnjom softa, jel mogu modat mob i stavit mu neki drugi softwer, naravno od SE-a
Nešto slično se je i meni dogodilo, flashao sam software i sad normalno radi.
pazi moras gledat dvije stvari na mobu
1)koji ti je cid u mobu
2)jeli ti mob brown ili red
možeš slijedece stvari promijeniti:
1) tip mobitela (kao moj k750 u w800)
2) izgled menua npr:
http://img64.imageshack.us/img64/611/eqev4.png
3) sve ikonice u menu-u
4) kapacitet poruka
5) drivere za cameru, display, sound
6) dodavat razne patcheve kao:
pass na datoteke
vibracija blica kad mob zvoni
i jos 10000000 drugih
EDIT
neznam zasto na ovu sliku povise kaze not found :/
pazi moras gledat dvije stvari na mobu
1)koji ti je cid u mobu
2)jeli ti mob brown ili red
možeš slijedece stvari promijeniti:
1) tip mobitela (kao moj k750 u w800)
2) izgled menua npr:
http://img64.imageshack.us/img64/611/eqev4.png
3) sve ikonice u menu-u
4) kapacitet poruka
5) drivere za cameru, display, sound
6) dodavat razne patcheve kao:
pass na datoteke
vibracija blica kad mob zvoni
i jos 10000000 drugih
EDIT
neznam zasto na ovu sliku povise kaze not found :/
na linku koji sam dao je sve objašnjeno
ja imam K610i i imam nekih problema, ne mogu uci u aplikacije i igre jednosavno pise "Operation Failed" no to mi ne smeta bas toliko,samo me zanima bi li to mogao rijesiti nadogradnjom softvera i sto jos mogu uciniti nadogradnjom softa, jel mogu modat mob i stavit mu neki drugi softwer, naravno od SE-a
Pozdrav, moje pitanje je hardware u mobitelu, da ne otvaram teme... imam n73 i jel svejedno od kojeg proizvođača kupim mem karticu,,??
Tj. jel će biti 100% kopaktibilno, naravno pitanje za n73 korisnike!!
2x1GB DDR2 800 (840MHz)
ATi sapphire 3870
FORTRON 400W PNF
Pozdrav, moje pitanje je hardware u mobitelu, da ne otvaram teme... imam n73 i jel svejedno od kojeg proizvođača kupim mem karticu,,??
Tj. jel će biti 100% kopaktibilno, naravno pitanje za n73 korisnike!!
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Pa znam da mora odgovarat utoru lol,. Mini SD ide u moj uređaj...al kad neki govore da neke rade neke ne, neke sporije pa zato pitam. Jer ima jedna od 1GB za 66kn, pa si mislim ono sitniš al kaj ak nebu radila kak spada??
2x1GB DDR2 800 (840MHz)
ATi sapphire 3870
FORTRON 400W PNF
radit ce ta skroz ok.
Da li neko ima u svom mobitelu Nokia maps i kako to funkcionira?
Gdje se moze nabavit (Hrvatska) + cijena?
Da li neko ima u svom mobitelu Nokia maps i kako to funkcionira?
Gdje se moze nabavit (Hrvatska) + cijena?