Slanje Java igara

poruka: 10
|
čitano: 2.532
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Slanje Java igara

Zna li netko kako se mogu slati igre i aplikacije s nokie na neki drugi mobitel ? Npr. ako ima neki program

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Slanje Java igara
Mitch kaže...

Zna li netko kako se mogu slati igre i aplikacije s nokie na neki drugi mobitel ? Npr. ako ima neki program

Infra red i bluetooth
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Mitch kaže...

Infra red i bluetooth
  na ovaj način DA, ali to je i sam znao...
mislim da ga nešto drugo muči...
instalirane aplikacije se ne mogu slat... 
prvo na kompu zipaj i prenesi na mob i snjega na taj drugi...
ali to bi palilo samo kod mobova koji imaju zip aplikaciju...

ima još jedna fora, ali isto tako aplikacija nesmije bit instalirana... na kompu preimenuj ekstenziju aplikacije (npr blabla.jar u blabla.bug) i pošalji na mob...tu ćeš sad aplikaciju moć slat koliko god hoćeš i gdje god hočeš... naravno ona je sad beskorisna, ali kad je prebaciš gdje si naumio, (sonyericsoni take stvari direkt bacaju u "DRUGO/OSTALO) preimenuj ekstenziju nazad u šta god je već prije bila(blabla.bug u blabla.jar ili .jad ili .sis)
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
16 godina
neaktivan
24v kaže...
ima još jedna fora, ali isto tako aplikacija nesmije bit instalirana... na kompu preimenuj ekstenziju aplikacije (npr blabla.jar u blabla.bug) i pošalji na mob...tu ćeš sad aplikaciju moć slat koliko god hoćeš i gdje god hočeš... naravno ona je sad beskorisna, ali kad je prebaciš gdje si naumio, (sonyericsoni take stvari direkt bacaju u "DRUGO/OSTALO) preimenuj ekstenziju nazad u šta god je već prije bila(blabla.bug u blabla.jar ili .jad ili .sis)
 e ja sam isto želio slat te igre programe i nisam mogao, ali ovo bi zbilja moglo funkcionirat
17 godina
neaktivan
Slanje Java igara

Ne treba uopće preimenovat ekstenziju. Ako ima SE mobitel može samo .jar datoteke staviti u mapu "drugo" i poslije slati kome god hoće.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Ne treba uopće preimenovat ekstenziju. Ako ima SE mobitel može samo .jar datoteke staviti u mapu "drugo" i poslije slati kome god hoće.

nisam baš siguran...
ja na w800 nisam mogao .jar datoteke spremat a da se ne instaliraju automatski...
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
16 godina
24v kaže...
  nisam baš siguran...
ja na w800 nisam mogao .jar datoteke spremat a da se ne instaliraju automatski...
 a kako sam ja mogao? ako .jar datoteku primiš bluetoothom onda se ona sama instalira a kad ju prebacuješ sa kompjutera staviš ju u ostalo i neće se instalirati pa možeš slati koliko hoćeš.
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
24v kaže...
  nisam baš siguran...
  a kako sam ja mogao? ako .jar datoteku primiš bluetoothom onda se ona sama instalira a kad ju prebacuješ sa kompjutera staviš ju u ostalo i neće se instalirati pa možeš slati koliko hoćeš.

neznam... imam još SE w800 al sam lijen prebacit sim...

al uglavnom blutoothom sa kompa na mob nećeš nikad prebacit .jar datoteku u ostalo, nego će se odmah instalirat.... jedino USB kablom

16 godina
 Razmisljao sam si o tome ali neznam da li nokie mogu preimenovati ekstenziju  (ja imam nokiu,npr. iz .bug u .jar)
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.2.2009 18:46 (Mitch).
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
  Razmisljao sam si o tome ali neznam da li nokie mogu preimenovati ekstenziju  (ja imam nokiu,npr. iz .bug u .jar)
  ja stim na N80 i N82 nemam problema.... za to ne trebam niti neki xplorer etc... jednostavno označiš fajl i klikni na opcije i na preimenovanje i caos
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice