moze li mi netko reci kako na galaxiju mini 2 iskljuciti one obavijesti tipa xapush pa ikona + u lijevom gornjem uglu dakle internet obavijesti kako ugasiti jer mi je melodija obavijesti generalna i za poruke pa uvijek pomislim da sam primio sms kad me obavijesti a ustvari ove gluposti sa neta.hvala na odgovoru unaprijed!!!!!!
Samsung Galaxy Mini 2 (S6500/S6500D) - Rasprava
- poruka: 243
- |
- čitano: 128.634
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Odi u postavke -> računi i sinkronizacija -> auto. sinkronizacija , to isključi. Isto si možeš isključiti email obavijesti: email-> više -> postavke računa -> email obavijesti (isključi). Nadam se da sam pomogla..
MOLIM VAS BRZI ODGOVOR! SUTRA PLANIRAM KUPITI TAJ MOBITEL U T-MOBILEU. zanima me jesu li aplikacije tj. igrice moguće na ovom uređaju? ANGRY BIRDS... jel se plaćaju šta????????????????
KAKO VAM SE čini mobitel? jel se plaćaju igre
mobitel je fluidan i brz. ubrzo dobija jelly bean. jedina mana rezolucija i mal ekran. Na kojoj tarifi potpisujes ugovor pa ti preporucimo nesto bolje
eej, na tarifi EXTRA PRIČA+S , znam da je glupa.. :/
samo neka bude oko 700, 800 kn :( DVOUMILA SAM SE OKO LG OPTIMUS L3..
eej, na tarifi EXTRA PRIČA+S , znam da je glupa.. :/
samo neka bude oko 700, 800 kn :( DVOUMILA SAM SE OKO LG OPTIMUS L3..
Uf, loša tarifa, još lošija cijena uređaja. Bolje ne potpisuj ugovor nego ajde na bon bon ili simpu, a mobitel možeš na njuškalu isti taj pronać novi za 600-injak kuna. Tarifa ti je stvarno loša i neisplativa kao i cijena ta.
ma nije meni problem, ja sam si uštedila ;) ali me zanima nešto više o igrama :)
a možeš igrat skoro sve igre koje se nude za njega
ja sam igro pes 2012 i GTA 3
ma nije meni problem, ja sam si uštedila ;) ali me zanima nešto više o igrama :)
Ma tarifa ti je svakako loša, ljudi konstatno čine takve greške. Koriste si neku skupu tarifu i onda vide jeftiniju i žele preć na nju i onda potpišu ugovor na 2 godine, a na tržištu postoje puno bolje tarife od te. U bon bonu imaš 4GB 3G prometa za 45 kuna naprimjer. Moj savjet iskren odi na bon bon bez ugovora lipo i minjaj si tarife kako god ti pase, a novac koji imaš za uređaj odi u temu "Pomoć pri odabiru mobitela" i tamo reci koliko novaca imaš pa nek ti nešto preporuče. Po meni najbolje njuškalo nać nekakav za te novce
Evo ja sam u petak kupila mobitel preko njuškala. 700 kn novi, zapakiran. Što se tiče t-mobile-a i kupnje. Preporučam ti da pogledaš na njuškalu, možeš naći zapakiran za odličnu cijenu (bez da ulaziš u nekakve ugovore).
Meni je mobitel super. Imaš puno besplatnih igra na marketu, skoro sve rade i to fluidno. No, moram napomenuti ako ne znaš, igre koriste paketne podatke (i kad su skinute), pa igraj na wi-fi ili s uključenim internetom. Inače mobitel je za tu cijenu best buy, po meni je jedino kamera prilično loša.
super je ponuda u bon bonu. A zanima me jel dobar http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/galaxy-y za svoje novce.. SHVAĆAM PREDNOSTI BON BONA :D košta 900 kn, prilično jeftino za mob bez tarife ;)
a za koliko to stigne? i jel sve stigne' hehe

Zanima me kad stize neki update za Android? Kako se to aktualizira? Pomocu Kiesa?
Trenutna verzija je 2.3.6.?
Evo ja sam u petak kupila mobitel preko njuškala. 700 kn novi, zapakiran. Što se tiče t-mobile-a i kupnje. Preporučam ti da pogledaš na njuškalu, možeš naći zapakiran za odličnu cijenu (bez da ulaziš u nekakve ugovore).
Meni je mobitel super. Imaš puno besplatnih igra na marketu, skoro sve rade i to fluidno. No, moram napomenuti ako ne znaš, igre koriste paketne podatke (i kad su skinute), pa igraj na wi-fi ili s uključenim internetom. Inače mobitel je za tu cijenu best buy, po meni je jedino kamera prilično loša.
Nije baš bestu buy al nije loš. Otiđite u temu "Pomoć pri odabiru mobitela" i oni će vam pomoć oko best buya
Meni je najbolja igra Battlefriends at sea,igraš online potapanje brodova.
super je ponuda u bon bonu. A zanima me jel dobar http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/galaxy-y za svoje novce.. SHVAĆAM PREDNOSTI BON BONA :D košta 900 kn, prilično jeftino za mob bez tarife ;)
Galaxy Y ti je bezvezan uređaj. Ne isplati se tu uzimat uređaje jer idu po punoj cijeni. Moj savjet njuškalo. Traži da ima garanciju i papire i možeš kupit uređaj po njegovoj realnoj cijeni a ne prenapuhanoj. Odi u temu "Pomoć pri odabiru mobitela" pa će ti kolege rado tamo pomoći.
Postoji li način da se zaključa mob, ali da ostane upaljena neka aplikacija ili se vrti neki video(ne mislim na muziku)?
Pozdrav!
Moze li mi neko reci dali postoje theme za mini 2? Bilo sta samo da se promijeni izgled. Skinuo sam neke theme za njega, pise da je instalirano no nista se nije promijenilo.
LP!
Što želiš promijeniti,pozadinu,ikone?
Pozadinu znam promijeniti ;). Bilo sta samo da nije stock.
Jel ima naznaka kada ce jelly bean doci ?
Pozdrav!Da li postoji mogućnost da u "galeriji" napravim folder u koji bih stavljao slike od nekih aplikacija,da mi se ne miješaju sa fotografijama koje sam uslikao?Hvala!
Jel ima naznaka kada ce jelly bean doci ?
Priča se da u iduća 2 tjedna... (navodno informacija iz T-coma)
Iako sumnjam da će tak brzo.
Mobitel je izvrstan, rootan i stavljen Peter's final version rom i clockan proc na 1.1GHz, dosta je brz i nadam se da ubrzo dolazi JB. jedina zamjerka mu je ekran, da je bar jos koji cm veci ^^
da li netko ima neki link za custom rom
jer ja sam insalirao peters pa stalno dolazi neki end proces nećeg i još sam jedan probao al neće wifi onda radit
da li netko ima neki link za custom rom
jer ja sam insalirao peters pa stalno dolazi neki end proces nećeg i još sam jedan probao al neće wifi onda radit
To ti dolazi jer je ROM rađen prema S6500 pa ti NFC baca error. Samo iz update.zip moraš izbrisat nfc.apk i tag.apk (ili tags.apk). Nalaze se u /system/app unutar zipa.
Znači kad obrišeš to, samo instaliraj zip kroz cwm i to je to.
da li nekom nakon instalacije Peter's final version rom-a izbacuje iz google play-a? nije mi bio instaliran u romu i skinuo sam ga i dodao ali ga prekida...i ima još situacija kad baš ne radi kako treba...a izbrisao sam nfc.apk i tag.apk iz zipa prije nego sam ga instalirao.ima li netko neku ideju kako sredit taj market? stavio sam trenutno blackmart i preko njega mogu skidat aplikacije.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863612
-you can flash squadzone's kernel if you want OverClock.they are perfectly compatible (its the 3rd link to download)
-install this via cwm if you have problem with SU then update su files
-my akatsuki wallpaper
-google apps packet that includes apps i have deleted.install via cwm.
-push this in system/app AFTER you install all updates needed for drop down like JellyBean (white clock and date instead of blue date)
DOLJE POD EXTRAS TI PIŠE I IMAŠ FILEOVE