Dali netko zna kako mogu s usb-a mogu prebacit glazbu na mob??Nikako mi ne uspjeva.Os na kompu je kubuntu pa ako netko zna radit na njemu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo par stvari treba da kazes:Preko cega prebacujes USB stick?Bluetoot stick ili pak Bluetoot uredzaj na laptopu?
Koji mobitel imaš?Nismo vidoviti
Imam glazbu na usb sticku.Mob je samsung corby i prebacujem pomocu kabla.
Samsung PC Studio ti neće raditi na linuxu,zato na mobu otvori Postavke->Postavke telefona-PC Veze i odaberi spremanje podataka.Mob će se računalu predstaviti kao vanjski memorijski uređaj i možeš normalno prebacivati datoteke
Samsung PC Studio ti neće raditi na linuxu,zato na mobu otvori Postavke->Postavke telefona-PC Veze i odaberi spremanje podataka.Mob će se računalu predstaviti kao vanjski memorijski uređaj i možeš normalno prebacivati datoteke
Stavio sam to i kaj sad??Ja onda idem na link to ali mi ne pokaze nista novo sto prije nije bilo tu.
EDIT:evo kaj mi nudi da prebacim
cd rom device
cd writer dvice
camera device
dvd rom device
floppy device
hard disk device
mo device
nfs
zip device
Stavio sam to i kaj sad??Ja onda idem na link to ali mi ne pokaze nista novo sto prije nije bilo tu.
ccc dobro ti je rekao Ivan_hacker stavis ga u postavkama usb konekcije sa racunarom na masovnu pohranu i samo prikopcas na komp i radit ce ti kao usb ali moras imat memorijsku karticu. zanemari skidanje samsung pc studia
ccc dobro ti je rekao Ivan_hacker stavis ga u postavkama usb konekcije sa racunarom na masovnu pohranu i samo prikopcas na komp i radit ce ti kao usb ali moras imat memorijsku karticu. zanemari skidanje samsung pc studia
Imam memorijsku od 2gb.
Netko?
Bio sam odsutan,sad vidim poruku.Mislim da bi trebao instalirati hdd device driver.ali za svaki slučaj preporučujem instalaciju svih drivera koji se ponude pri instalaciji
Bio sam odsutan,sad vidim poruku.Mislim da bi trebao instalirati hdd device driver.ali za svaki slučaj preporučujem instalaciju svih drivera koji se ponude pri instalaciji
Meni ne nudi nikakve drivere.Ja sam prikopcam i on ga nade i to je to.
Gore si u postu rekao da ti nudi instalaciju nečaga
Gore si u postu rekao da ti nudi instalaciju nečaga
Ma ne,to je na sto sve mi da da prebacim.
Prebaci onda na hdd ili mo device
Prebaci onda na hdd ili mo device
I dalje mi nejde:((
kad upiknes USB u PC i u mob, i na mobu ti izbaci poruku da je sve spojeno trebalo bi ti otvoriti auto produkciju da je prikopcan novi USB uredzaj, Phone card, otvoris, i dobit ces na uvid sve dokumente na memoriskoj.Iz foldera gdje ti je muzika, prebaci muziku ali u FOLDER ZA MUZIKU na memorijskoj, jer u suprotnom nece ti prepoznat barem meni na sony-u nece.Ukoliko ne pokrene ti automatsku reprodukciju, tj izbaci ti upit da otvoris Memory card, onda klikni u taskbaru ikonicu za USB i tu ga otvori.Ukoliko nece da ucita, onda tvoj mob nije podrzan od strane Linux-a.A spisak podrzanog hardwera imas na oficijelnim stranicama Linuxa.
Možeš li prebaciti na neki drugi device koji ti se nudi?
Ako ni to ne uspije,uvijek ti ostaje USB čitač memorijskih kartica
Možeš li prebaciti na neki drugi device koji ti se nudi?
Ako ni to ne uspije,uvijek ti ostaje USB čitač memorijskih kartica
Ne.Citac nemam.
jbg onda.Uvijek možeš kupit neki polovan usb reader preko oglasnika
Moze jos jedna pomoc.Spojio sam danas mob na win xp i sve je radilo ali sada sam opet isao jos neke pjesme skinut i sada mi ne nalazi mob.Neka pomoc??
Zna netko??Sutra putujem zelim si jos neku glazbu prebacit.Plss pomoc.
My computer desni klik, device menager i vidi dal ti prepoznaje ili ne mob.Pa cemo dalje.
Imam Samsung galaxy S3 i pokusavam prebaciti glazbu s laptopa na mob ali mi ne uspjeva...Na mobu mi je postavljena pc veza ali mi na laptopu ne ucitava...moze li pomoc?