dupli, brisite.... hvala
Pomoć pri odabiru mobitela
- poruka: 39.522
- |
- čitano: 12.035.328
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Kad postavljate xiaomi telefon on vas pita zelite li dopustiti oglase u sistemskim aplikacijama, svi ko ovce poklikate da jer ne citate sta piše i onda placete.
A i kad ste tu prihvatili kasnije u postavkama mozete iskljucit.
prosvrljao sad malo kroz sistemske aplikacije i povukao dozvole, restartao za svaki slucaj - zasad sve ok. :)
pogasio i nesto stvari koje su izgleda sisale energiju baterije, a nisu izgledale neophodne za nesmetan rad.... uspijem li barem usporiti intenzivno trosenje baterije, necu ni zuriti s novim aparatom.
Kad postavljate xiaomi telefon on vas pita zelite li dopustiti oglase u sistemskim aplikacijama, svi ko ovce poklikate da jer ne citate sta piše i onda placete.
Može se isključiti privremeno na 300 mjesta u telefonu (jer se ne može na jednom). Onda staviš neku nadogradnju OS-a i opet sve moraš ponoviti. Kao i pod Windowsima.
Naprosto nije istina. Jedna jedina kvacica se iskljuci i to je to.
Ne volim xiaomi, to svi znate, al isto tako ne volim kad ih se tereti da imaju oglase, kad se fino iskljuce.
prosvrljao sad malo kroz sistemske aplikacije i povukao dozvole, restartao za svaki slucaj - zasad sve ok. :)
pogasio i nesto stvari koje su izgleda sisale energiju baterije, a nisu izgledale neophodne za nesmetan rad.... uspijem li barem usporiti intenzivno trosenje baterije, necu ni zuriti s novim aparatom.
Posikljucuj automatski start svemu od cega ti nisu neophodne notifikacije....Idi u settings i search background autostart.
Može se isključiti privremeno na 300 mjesta u telefonu (jer se ne može na jednom). Onda staviš neku nadogradnju OS-a i opet sve moraš ponoviti. Kao i pod Windowsima.
Ne volim xiaomi, to svi znate, al isto tako ne volim kad ih se tereti da imaju oglase, kad se fino iskljuce.
Onda sam ja to automatski ne razmisljajuci iskljucio jer ja na njihovim telefonima ne vidim reklame nigdje i zato mi nije bilo jasno o cemu uopste pricaju....
Naprosto nije istina.
https://www.androidauthority.com/remove-ads-xiaomi-miui-1019139/
https://www.91mobiles.com/hub/how-to-remove-hyperos-ads-bloatware/
Poco F6 pro provjerio sve na prvom linku do rekla u appsima i sve ukljuceno i reklama nigdje.....
Kod mene je a55 i nemam rijeci koliko sam zadovoljan s njim kroz koji mjesec. Nisam tip koji kupuje flagshipove ili skuplje mobove opcenito, iskustvo mi je donekle limitirano, ali san toliko navika na njega da neznam bi li mjenja ni za nesto bolje ili novije. Bezzeli jesu pinku deblji, ali s maskom i u uporabi se to ne primjeti, bar meni. Prije njega huawei redmi i tako to, isto okej mobovi, samo bi radije da se OS ne mora debloatat i da se ne guraju reklame uz mobitel u ikakvoj formi.
Konacno sam odlucila i kupila sam mami Samsung A56, s obzirom da ima vec 3god A53, pa da je ne remetim drugim markama kao sto je jedan tu korisnik savjetovao.
Znam da nije velika razlika izmedu njih, ali za osnove njoj super + stari mobitel joj poceo gadno stekati/zamrzavati se.
Sad naravno gledam da joj kupim zastitnu masku i staklo. Neko nekakva iskustva sa staklima? Gledala sam Spigen marku, netko iskustva s njom? Ja sam kupovala sebi na Amazon sa Redmi stakla, nije proslo 2 dana i vec su pukla, bez da se je mob pao.
Sad naravno gledam da joj kupim zastitnu masku i staklo. Neko nekakva iskustva sa staklima? Gledala sam Spigen marku, netko iskustva s njom? Ja sam kupovala sebi na Amazon sa Redmi stakla, nije proslo 2 dana i vec su pukla, bez da se je mob pao.
Spigen je uvijek bio na skuplju stranu...
Nez kakav je sada Nillkin al prije je bio pojam kvalitete i ok cijene za stakla i maske.
SmartDevil je isto dobar.
Imak ima ok maske.
Savvies se meni za stakla pokazao...
A daleko najbolji dojam su mi ostavile stvari od ESR samo što ih ne nalazim u zadnje vrijeme.
Imali su i stakla i maske a ja sam uzeo starcima neki komplet s 2stakla i maskom.
Kaljena stakla odlična s plastičnim okvirom za precizno postavljanje stakla i maskom koja je ostavljala takav premium dojam da je to čudo s obzirom da se radilo o mekanoj gel prozirnoj maskici.
Spigen je uvijek bio na skuplju stranu...
Nez kakav je sada Nillkin al prije je bio pojam kvalitete i ok cijene za stakla i maske.
SmartDevil je isto dobar.
Imak ima ok maske.
A daleko najbolji dojam su mi ostavile stvari od ESR samo što ih ne nalazim u zadnje vrijeme.
Imali su i stakla i maske a ja sam uzeo starcima neki komplet s 2stakla i maskom.
Kaljena stakla odlična s plastičnim okvirom za precizno postavljanje stakla i maskom koja je ostavljala takav premium dojam da je to čudo s obzirom da se radilo o mekanoj gel prozirnoj maskici.
I ja sam uvijek prije kupovala Nilkin proizvode, ali vise ne nekako .
ESR nema za A56 zastitu, bar je ja ne nalazim ali hvala 😄
Poco F6 pro provjerio sve na prvom linku do rekla u appsima i sve ukljuceno i reklama nigdje.....